رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید کیس تا 350 تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز و گلم نماز روزه هاتون قبول حق :x  :x  @};-

اقا بریم سر اصل مطلب

دنبال یه کیس با حداکثر بودجه 350 تومن(دیگه بیشتر ازین نمیتونم بدم!!!!!!!) :crying:  هستم که دوس هتا ویژگی میخوام داشته باشه

1-اینکه همه جاش فیلتر سلولزی داشته باشه و فیلتر ها قابل جدا شدن یا حداقل شستشو و تمیز کاری بشن

2- از نظر خنک کنندگی جلوی کیس خوب باشه ینی مثلا جلوی کیس دوتا فن داشته باشه و مهمتر اینکهجریان هوای خوبی داشته باشه

:clapping:  :clapping: منتظر پیشنهادات و نظراتتون هستم بچه ها

:x

لینک به دیدگاه

کیس crosair spec-3.کیس خوبیه با قیمت 308 تومن.یه فن 120 هم کفش نصب میشه.کولینگش عالیه.خودمم قصد خریدشو دارم.aero cool 1000 هم خوبه.

لینک به دیدگاه

کیس crosair spec-3.کیس خوبیه با قیمت 308 تومن.یه فن 120 هم کفش نصب میشه.کولینگش عالیه.خودمم قصد خریدشو دارم.aero cool 1000 هم خوبه.

استاد قابلیت جدا شدن پنل جلو داره؟؟؟فیلتر داره؟؟؟؟؟منظورم هردو مدل هست

لینک به دیدگاه

استاد قابلیت جدا شدن پنل جلو داره؟؟؟فیلتر داره؟؟؟؟؟منظورم هردو مدل هست

والا فیلتر که دارن مخصوصن aerocool که خروجی هواشم بالای کیس فیلتر گذاشته.پنل جلوی کیس هم حتمن باز میشن.البته میتونی از بچه های لیون توی قسمت مربوطه در صفحه ی هر محصول سوال کنی که دقیقن جواب بگیری.موفق باشی.

@};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

والا فیلتر که دارن مخصوصن aerocool که خروجی هواشم بالای کیس فیلتر گذاشته.پنل جلوی کیس هم حتمن باز میشن.البته میتونی از بچه های لیون توی قسمت مربوطه در صفحه ی هر محصول سوال کنی که دقیقن جواب بگیری.موفق باشی.

@};-  @};-  @};-

ممنون استاد

احسنتم

دوستان منتظر نظرات خوبتون هستیم :x  :x

لینک به دیدگاه

درود

بنده قبلا DeepCool Kendomen داشتم که عالی بود و فیلترهاش هم جدا میشد و صد البته جلوی کیس هم دو تا فن داشت

لینک به دیدگاه

اون aerocool 1000 که ایشان معرفی کردن گزینه خوبی هست جلوش دو تا فن داره که قسمت جلو جدا میشه و اون بالا هم فیلتر آهنربایی داره که اونم براحتی جدا میشه.

فنهاش بد نیست اما زیاد قوی هم نیست.بعدن پول دستت آمد میتونی اونها رو عوض کنی.cfm زیادی نداره اما Static Pressure خوبی داره.که برای عبور هوا از قسمتهای تنگ و فیلتر دار خیلی بکار میاد.

ویرایش شده توسط amooo
لینک به دیدگاه

اون aerocool 1000 که ایشان معرفی کردن گزینه خوبی هست جلوش دو تا فن داره که قسمت جلو جدا میشه و اون بالا هم فیلتر آهنربایی داره که اونم براحتی جدا میشه.

فنهاش بد نیست اما زیاد قوی هم نیست.بعدن پول دستت آمد میتونی اونها رو عوض کنی.cfm زیادی نداره اما Static Pressure خوبی داره.که برای عبور هوا از قسمتهای تنگ و فیلتر دار خیلی بکار میاد.

به نظر من خود شرکتا فنهای خیلی خیلی خوبی همراه کیس قرار نمیدن غیر از کیسهای کوگار.

من خودم قصد دارم کیس  crosair spec-3 رو بعد از خرید 4تا فن کوگار براش بخرم چون فنهای فابریک خودش عمرن کیفیت فنهای کوگار رو ندارن.معمولن شرکتها فنهای خوبشونو بصورت جدا میفروشن.برای فنهای جلو میشه از کوگار120 با 64cmf خروجی هوا با چراغهای led دار گذاشت،برا خروجی هم فن کوگار ورتکس 120با قدرت باددهی cmf70 و عمر بینظیر 300هزار ساعت.اون led دارها هم عمرشون 160 هزار ساعته.

لینک به دیدگاه

به نظر من X3 Viper همچنان تو این رده قیمتی شما مدعی هست.

استاد یه سوال

وایپر پنل جلوش قابل جدا شدنه واسه نظافت و شستشوی راحت تر؟؟؟مثل همین مدل kendomen که دوستمون اشاره کرده

درود

بنده قبلا DeepCool Kendomen داشتم که عالی بود و فیلترهاش هم جدا میشد و صد البته جلوی کیس هم دو تا فن داشت

استاد ببخشید کندومن واسه چند ظرف فیلتر داره؟؟؟بالا پایین جلو؟؟؟

حالا جایگزینی فن ها انشالله توی برنامه هست اما فعلا بحث سر کیس هست دادا

من بیشتر واسم عبور هوا مهمه ینی جریان هوای داخل کیس دائمی و زیاد باشه تا سیستم همیشه خنک بمونه

دیگه همرده مدل 1000 چیز دیگه ای هست؟؟؟رقیب دیگه ای داره؟

به نظر من خود شرکتا فنهای خیلی خیلی خوبی همراه کیس قرار نمیدن غیر از کیسهای کوگار.

من خودم قصد دارم کیس  crosair spec-3 رو بعد از خرید 4تا فن کوگار براش بخرم چون فنهای فابریک خودش عمرن کیفیت فنهای کوگار رو ندارن.معمولن شرکتها فنهای خوبشونو بصورت جدا میفروشن.برای فنهای جلو میشه از کوگار120 با 64cmf خروجی هوا با چراغهای led دار گذاشت،برا خروجی هم فن کوگار ورتکس 120با قدرت باددهی cmf70 و عمر بینظیر 300هزار ساعت.اون led دارها هم عمرشون 160 هزار ساعته.

استاد این کورسیر اسپک 3 از نظر رقابت در حد مدل 1000 یوروکول که دوستمون اشاره کردن هست؟؟بحثم سر کیفیت فن ها نیست سر قدرت خنک کنندگی و مهمتر ضد گرد و غبار بودن سیستم هست

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

پیشنهاد من بهت کیس x4 گرینه

خودمم دارم ...فیلتر جلو و پایین و بالاش عوض میشه و قابل شستشو هست

نمیدونم نو هنوز داره یا نه ولی کیس خوبیه

فقط ی نکته داره که سه تا جای 5.25 اینچی برای اپتیکال درایور داره ولی پایینیش ی تیکه اهن اضافه داره که نمیدونم واسه چیه و نمیشه چیزی توش نصب کرد

موفق باشی

واقعا کسی میدونه جای 5.25 اینچی پایینیش جای چیه؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

پیشنهاد من بهت کیس x4 گرینه

خودمم دارم ...فیلتر جلو و پایین و بالاش عوض میشه و قابل شستشو هست

نمیدونم نو هنوز داره یا نه ولی کیس خوبیه

فقط ی نکته داره که سه تا جای 5.25 اینچی برای اپتیکال درایور داره ولی پایینیش ی تیکه اهن اضافه داره که نمیدونم واسه چیه و نمیشه چیزی توش نصب کرد

موفق باشی

واقعا کسی میدونه جای 5.25 اینچی پایینیش جای چیه؟

ببخشید اخوی

گرین ایکس 4 فک کنم توقف تولید شده چون خیلی وقته که اصن لیون موجودش نکرده و تو هیچ سایتی هم ندیدم موجود باشه ولی از ظاره و تئوری انگار کیس خوبیه

شما تجربتو در اختیارمون میذاری استاد؟>؟؟ممنون میشم

از مزایا و معایبش بگو

لینک به دیدگاه

ببخشید اخوی

گرین ایکس 4 فک کنم توقف تولید شده چون خیلی وقته که اصن لیون موجودش نکرده و تو هیچ سایتی هم ندیدم موجود باشه ولی از ظاره و تئوری انگار کیس خوبیه

شما تجربتو در اختیارمون میذاری استاد؟>؟؟ممنون میشم

از مزایا و معایبش بگو

با سلام

اول مزایا رو میگم بعدش میرسم به معایبش

1- اولش 3 تا فن کوگار داشت و دو فن گرین و به طور کلی با 5 فن فروش میره

که خوبه ولی من چون ای ام دی بستم بازم دما بالا بود و ی فن به کف کیس اضافه کردم یکی هم رویرو چیپ اصلی که خنک بشه

2 - فیلتراسیون گردوخاک زیر کیس به صورت فیلتر اهن ربایی هست که خوبه چون جنسش اهنیه و خراب نمیشه

3- اگه محفظه ssd رو برداری میتونی گرافیک تا 41 سانت هم ببندی که من همین کارو کردم و ssd  رو گزاستم تو محفظه هاردم

4- میتونی اگه هارد ساتا اضافی داشتی و واسه بک اپ میخوای استتفاده کنی یا هارد به هارد بدون باز کردن درب کیس از رو سقف کیس سریع وصل کنی (اسم این قابلیت یادم رفته )

معایب

1- اینقدر پیچ در پیچ ساختن جلو و بالای کیس رو که صاف میشی تمیز کنی ( منظورم درب فیلتر هایی هست که روی کیس و جلوش قرار داره)

2- پشتش اینقدر سوراخ داره که مگس هم میتونه توش بره چه برسه به گردوخاک و کلا پشت همه کیس ها بازه . خاک میگیره .و ضد گردو خاک ی حرف تبلیغاتیه و گول نخور

3-همونطور که گفتم قسمت 5.25 اینچی سه تا جا داره که دو تاش قابل استفاده است و سومیش ی اهن اضافی وسط داره و نفهمیدم واسه چی هست و حتی نشد توش فن کنترلر ببندم

4-فن کنترلر نداره

5- فیلتر جلوش و بالای کیس پارچه ای هست ( سلولوزی9 که باید بشوری تا تمیز بشه و بعد از چند بار شستن شل میشه

بازم چیزی خواستی بدونی بگو در خدمتم

لینک به دیدگاه

ببین داداشم.شما هم مثه خودمی یعنی به خنکی کیست حساسی.من خودم نظرم اینه همیشه یکی از فنهای جلو مخصوصن فنی که روبروی کارت گرافیکه باید جلوش باز باشه برای رسوندن حداکثر قدرت باد خنک به کارت.این خصوصیت رو فنهای کروسیر اسپک3وآئروکوول هر دو دارن.اونطوری که من بررسی کردم چون خودمم بین همین دوتا کیس موندم کورسیر تاحدودی کیفیت بهتری داره ضمنن یه فن هم کفش نصب میشه که اینم یه امتیاز مثبت دیگس برا شما که به کولینگ کیست اهمیت میدی.البته فن کف کیس فکر میکنم اگه پاورت تا 850 باشه راحت نصب بشه ولی بالای پاور850،نمیدونم جا برای فن کیس هم میمونه یانه،خودمم به خاطر همین مردد هستم چون اگه جاش نمیشه میخوام آئروکوول1000 بگیرم چون فضای کیسش بیشتر و بزرگتره. اون کیس ریدمکس که دوستمون هم پیشنهاد دادن همین خصوصیات رو داره.بازم خودت باید انتخاب کنی.ضمنن من خودم به زیبایی کیس هم توجه ویژه ای دارم.به نظرم کیس کورسیر وقتی که فنهای کوگار با led سفید رو روش بندازی خیلی شیک میشه.موفق باشی.سوالی بود در خدمتم.

لینک به دیدگاه

من كه ميگم پنجاه بنداز روش spec alpha بخر فيلتر داره ولي فك نكنم قابل تعويض باشه ولي خيلي قشنگه هر وقت نگاش كني كيف ميكني

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

این عکسهای کورسی اسپک 3

اینم آئروکوول1000 که بزرگتر از کیس کورسیره.

post-22257-0-61932300-1467278313_thumb.jpg

post-22257-0-16173300-1467278326_thumb.jpeg

post-22257-0-42966700-1467278364_thumb.jpg

post-22257-0-39899100-1467278383_thumb.jpg

post-22257-0-81080800-1467278402_thumb.jpg

post-22257-0-86362500-1467278430_thumb.jpg

post-22257-0-20178300-1467278514_thumb.png

post-22257-0-69113400-1467278527_thumb.jpg

post-22257-0-83748600-1467278551_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

با سلام

اول مزایا رو میگم بعدش میرسم به معایبش

1- اولش 3 تا فن کوگار داشت و دو فن گرین و به طور کلی با 5 فن فروش میره

که خوبه ولی من چون ای ام دی بستم بازم دما بالا بود و ی فن به کف کیس اضافه کردم یکی هم رویرو چیپ اصلی که خنک بشه

2 - فیلتراسیون گردوخاک زیر کیس به صورت فیلتر اهن ربایی هست که خوبه چون جنسش اهنیه و خراب نمیشه

3- اگه محفظه ssd رو برداری میتونی گرافیک تا 41 سانت هم ببندی که من همین کارو کردم و ssd  رو گزاستم تو محفظه هاردم

4- میتونی اگه هارد ساتا اضافی داشتی و واسه بک اپ میخوای استتفاده کنی یا هارد به هارد بدون باز کردن درب کیس از رو سقف کیس سریع وصل کنی (اسم این قابلیت یادم رفته )

معایب

1- اینقدر پیچ در پیچ ساختن جلو و بالای کیس رو که صاف میشی تمیز کنی ( منظورم درب فیلتر هایی هست که روی کیس و جلوش قرار داره)

2- پشتش اینقدر سوراخ داره که مگس هم میتونه توش بره چه برسه به گردوخاک و کلا پشت همه کیس ها بازه . خاک میگیره .و ضد گردو خاک ی حرف تبلیغاتیه و گول نخور

3-همونطور که گفتم قسمت 5.25 اینچی سه تا جا داره که دو تاش قابل استفاده است و سومیش ی اهن اضافی وسط داره و نفهمیدم واسه چی هست و حتی نشد توش فن کنترلر ببندم

4-فن کنترلر نداره

5- فیلتر جلوش و بالای کیس پارچه ای هست ( سلولوزی9 که باید بشوری تا تمیز بشه و بعد از چند بار شستن شل میشه

بازم چیزی خواستی بدونی بگو در خدمتم

بسیار ممنون از تو ضیحات دقیقت

یه چیزی

با این معایبی که گفتی پس بازم خاک میگیره و اینکه گفتی فیلت جلوی کیس خیلی دردسر داره تا تمیز بشه؟؟؟؟؟؟

ببین داداشم.شما هم مثه خودمی یعنی به خنکی کیست حساسی.من خودم نظرم اینه همیشه یکی از فنهای جلو مخصوصن فنی که روبروی کارت گرافیکه باید جلوش باز باشه برای رسوندن حداکثر قدرت باد خنک به کارت.این خصوصیت رو فنهای کروسیر اسپک3وآئروکوول هر دو دارن.اونطوری که من بررسی کردم چون خودمم بین همین دوتا کیس موندم کورسیر تاحدودی کیفیت بهتری داره ضمنن یه فن هم کفش نصب میشه که اینم یه امتیاز مثبت دیگس برا شما که به کولینگ کیست اهمیت میدی.البته فن کف کیس فکر میکنم اگه پاورت تا 850 باشه راحت نصب بشه ولی بالای پاور850،نمیدونم جا برای فن کیس هم میمونه یانه،خودمم به خاطر همین مردد هستم چون اگه جاش نمیشه میخوام آئروکوول1000 بگیرم چون فضای کیسش بیشتر و بزرگتره. اون کیس ریدمکس که دوستمون هم پیشنهاد دادن همین خصوصیات رو داره.بازم خودت باید انتخاب کنی.ضمنن من خودم به زیبایی کیس هم توجه ویژه ای دارم.به نظرم کیس کورسیر وقتی که فنهای کوگار با led سفید رو روش بندازی خیلی شیک میشه.موفق باشی.سوالی بود در خدمتم.

احسنت دادا خیلی ممنونم

ایروکول گزینه خوبیه فقط توی بحث فیلتر گرد و خاکش موندم و اون زیبایی که شما عرض کردید

حقیقتش من میخوام که همه فن های کیس رو عوض کنم و فن با led سبز بیارم چون یلی به رنگ سبز علاقه دارم :D

حالا میخواستم بدونم از نظر کولینگ و فیلترینگ کورسیر بالاتره یا ایروکول؟

من كه ميگم پنجاه بنداز روش spec alpha بخر فيلتر داره ولي فك نكنم قابل تعويض باشه ولي خيلي قشنگه هر وقت نگاش كني كيف ميكني

اسپک الفا هم بدجور تو چشمه ولی حیف جای dvd نداره و اینکه به قول شما جلوش فیلنر داره یا نه تمیز کردنش دردسره :crying:  :crying:

لینک به دیدگاه

داداش قاطی شد ببخشید.بالاییها کورسیره.عکسهای پایین آئروکوول 1000.

لینک به دیدگاه

این عکسهای کورسی اسپک 3

اینم آئروکوول1000 که بزرگتر از کیس کورسیره.

عجب ظاهر خشنی داره اسپک 3 انگار دعوا داره با ادم =))

در کل پیشنهادتون چجوری هست اخوی؟؟؟

اولیوت من

1- خنک کنندگی بالا

2- جلوگیری از ورود گرد و غبار و راحت بودن نظافت

3-قیمت مناسب نسبت به کارایی

لینک به دیدگاه

اینم عکسهای کیس ریدمکس مونستر 2.اینم تقریبن همون خصوصیاتو داره.حالا تصمیم با خودته.نظر من هم بخاطر کولینگ وهم زیبایی کورسیره.

post-22257-0-34046600-1467279055_thumb.png

post-22257-0-63401000-1467279120_thumb.png

post-22257-0-61380700-1467279206_thumb.png

لینک به دیدگاه

اینم عکسهای کیس ریدمکس مونستر 2.اینم تقریبن همون خصوصیاتو داره.حالا تصمیم با خودته.نظر من هم بخاطر کولینگ وهم زیبایی کورسیره.

پس پیشنهاد شما بین این سه تاس

aerocool 1000

corsair spec 03

raidmax monster

درباره

گرین وایپر

کورسیر اسپک 1 یا 2

یا گلادیاتور گرین

اینا چطورن بر اساس اولوتایی که عرض کردم خدمتتون

لینک به دیدگاه

پس پیشنهاد شما بین این سه تاس

aerocool 1000

corsair spec 03

raidmax monster

درباره

گرین وایپر

کورسیر اسپک 1 یا 2

یا گلادیاتور گرین

اینا چطورن بر اساس اولوتایی که عرض کردم خدمتتون

نه داداشم.پیشنهاد من 

corsair spec 03

aerocool 1000

raidmax monster

والا این محصولاتی رو که خدمتت گفتم کیفیت همشون بهتر از گرینه.البته گرین امکانات جانبی خوبی داره مثه ram reader وفن کنترلهاش.ولی داداشم آخرش خودتی که باید ببینی از کیست چی میخوای:کیفیت،کارایی یا امکانات جانبی.

کلن انتخاب من به خاطر کیفیت،کولینگ مناسب،فیلترهای ضد گرد وغباروامکانات مناسب corsair spec 03 هستش.چ.ن خودمم قصد خریدشو دارم.ولی آخرش خودت باید انتخاب کنی.راستی میتونی بری توی یوتیوب ویدئوی بررسی همشون موجوده که بهتر راهنماییت میکنه.

به جای اینکه مثلن 400 بدی گرین گلادیاتور میتونی مثلن کورسیرو ورداری با یه فن کنترل 60تا70 تومنی.

لینک به دیدگاه

نه داداشم.پیشنهاد من 

corsair spec 03

aerocool 1000

raidmax monster

والا این محصولاتی رو که خدمتت گفتم کیفیت همشون بهتر از گرینه.البته گرین امکانات جانبی خوبی داره مثه ram reader وفن کنترلهاش.ولی داداشم آخرش خودتی که باید ببینی از کیست چی میخوای:کیفیت،کارایی یا امکانات جانبی.

کلن انتخاب من به خاطر کیفیت،کولینگ مناسب،فیلترهای ضد گرد وغباروامکانات مناسب corsair spec 03 هستش.چ.ن خودمم قصد خریدشو دارم.ولی آخرش خودت باید انتخاب کنی.راستی میتونی بری توی یوتیوب ویدئوی بررسی همشون موجوده که بهتر راهنماییت میکنه.

به جای اینکه مثلن 400 بدی گرین گلادیاتور میتونی مثلن کورسیرو ورداری با یه فن کنترل 60تا70 تومنی.

باشه اخوی بازم ممنونم

الان میرم یوتیوب ببینم چی پیدا میکنم :x

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...