رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید کیس تا 350 تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

يه رايتر اكسترنال بخر براي بازي هم كه توي هارد بريز خيلي ارزونتره در مورد فيلتر هم حداكثر ميخاي دو هفته يه بار بشوريش كه يه جوري رديفش ميكني ولي خوشگليش به همش ميارزه

Raidmax agusta هم خيلي كيس بزرگيه ولي پنجرش كوچيكه و در مورد فيلتر هم اطلاعي ندارم اما يه نگاهي بنداز كيس فول تاور 380 تومن

لینک به دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید

ببخشید این مدت سرتون رو درد اوردم

دیروز با مهندس معتمدی صحبت کردم گفتن که بهترین گزینه انتخابی کورسیر اسپک 1 هست که خنک کنندگی خوبی داره

یه چیزی که گفت و متعجب شدم این بود که گفت فیلتر های گرد و غبار رو میتونی جداگونه تهیه کنی و بذاری رویسیستم

خمچین چیزی ممکنه؟؟؟؟ینی اثر خودشو میذاره و جلوی خاک رو میگیره؟؟؟؟

گفتم اگر اینطوری باشه خب یه کیس گرین وایپر میخرم هم امکانات بیشتری داره و هم یکم ظاهر خسن تری داره

نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

داداشم،همون موقع هم گفتم باید ببینی چه انتظاراتی از کیست داری:زیبایی یا امکانات ویاجنس کیس.به نظر من وایپر فقط امکانات داره ولی بازم اول باید کارکردتو در نظر بگیری.اون فیلتر های کیس هم خود سایت لیون داره فکر کنم دونه ای 20تومن باشه.

لینک به دیدگاه

داداشم،همون موقع هم گفتم باید ببینی چه انتظاراتی از کیست داری:زیبایی یا امکانات ویاجنس کیس.به نظر من وایپر فقط امکانات داره ولی بازم اول باید کارکردتو در نظر بگیری.اون فیلتر های کیس هم خود سایت لیون داره فکر کنم دونه ای 20تومن باشه.

اخوی

ببخشید منظورت ازنیکه وایپر فقط امکانات داره چیه؟؟؟یکم بیشتر توضیح میدی

لینک به دیدگاه

منظورم امکانات جانبی مثه پورتهای usb،رم ریدر،کنترل کننده های فن وشیشه ی کناری بزرگ.این امکانات جانبی خیلی خوبی هستن که توی این کیس قرار داده شدن ولی اگه توی همین فروم هم سرچ کنی میبینی کهدوستان زیادی از کیفیت این کیس نالیدن.

لینک به دیدگاه

منظورم امکانات جانبی مثه پورتهای usb،رم ریدر،کنترل کننده های فن وشیشه ی کناری بزرگ.این امکانات جانبی خیلی خوبی هستن که توی این کیس قرار داده شدن ولی اگه توی همین فروم هم سرچ کنی میبینی کهدوستان زیادی از کیفیت این کیس نالیدن.

سلام دوست عزيز منظور از ناليدن  وايپره؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزيز منظور از ناليدن  وايپره؟

آره داداش.از کیفیت جنس کیس و بعضی قطعاتش.توی همین تاپیکم میتونید پیدا کنید.مطمئنن جنسش از کورسیر spec-03 بهتر نیست.این جنسای گرین اوایل خوب بودن ولی بعدن خرابش کردن.من داداشم خودش کیس زیاد اسمبل میکنه.دقیقن همینو میگه.مثلن رم ریدرش یه بار که ازش استفاده کردی برای بار دوم حتمن باید سیستمو ریستارت کنی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...