رفتن به مطلب

مشكل بوت نشدن سيستم

engmrmz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام

داشتم با سيستمم كار ميكردم كه يهو خاموش شد. وقتي دكمه پاور رو زدم ديدم هر چند ثانيه ري استارت ميشه.

به رم شك كردم، رم رو كه در ميارم، ميره جلو، بعد يه بوق بلند و دو تا بوق كوتاه ميزنه ((خطاي گرافيك؟) البته سيستم گراف نداره و با iGPU كار ميكنم.))

تصميم گرفتم از كيس بيارمش بيرون و رو ميز اسمبل كنم. نتيجش شد چيزي كه تو فيلم پيوست ميبينيد...

البته در اين بين يكي دو بار هم ويندوز بالا اومد ولي بعد از خاموش و روشن كردن، دوباره همون آش و همون كاسه...

متاسفانه امروز متوجه شدم كه رمم از اون سري ريبرند شده كرسير xms3 هست...

لینک به دیدگاه

سلام داداش

وقتی داشتی با سیستم کار می کردی یهو خاموش شد درسته قبلش به تنظیمات مادربرد دست نزدی؟

موفق باشی @};-

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

سلام داداش

وقتی داشتی با سیستم کار می کردی یهو خاموش شد درسته قبلش به تنظیمات مادربرد دست نزدی؟

موفق باشی @};-

دقيقا...

يهو اينجوري شد...

بعد اين داستان يه بار هم رفت تو بايوس، زدم همه چيش ديفالت شد...اما بازم بازي در مياره...

لینک به دیدگاه

دقيقا...

يهو اينجوري شد...

بعد اين داستان يه بار هم رفت تو بايوس، زدم همه چيش ديفالت شد...اما بازم بازي در مياره...

والا این مشکلات خیلی عجیبه شما از درست جا رفتن رم ها مطئن بشو و یا این که CPU خوب جا رفته باشه و محکم باشه به مادربرد

برای بنده تا حالا این مشکل چند بازی پیش امده برای اولین بار برای مادربرد گیگام بود که اینطوری شد و بعدش فرستادم گارانتی و درست شد (گارانتی آواژنگ بود) برای مادربرد MSI بود که درست نشد و مجبور به تهیه یکی دیگه شده که مادربرد خرابمو همینجا با قیمت پایینی فروختم رفت :D که پیگیری هم کردم باز که بهم گفت متاسفانه وقتی فرستاده برای گارانتی جزئی درستش کردنند و باز خراب شده و پس فرستاده دیگه درست نکردند و بی خیالش شد که متاسفانه برای اون شرکت گارانتی کنند که اسمشو نگم بهتره :mad:

خلاصه داداش نظرات بقیه رو بخون ولی فکر کنم باید بفرستی گارانتی برات یا درست کنند یا یکی دیگه تحولیت بدهنند

ببخشی اگه کمکی زیادی بهت نکردم

موفق باشی @};-

لینک به دیدگاه

والا این مشکلات خیلی عجیبه شما از درست جا رفتن رم ها مطئن بشو و یا این که CPU خوب جا رفته باشه و محکم باشه به مادربرد

برای بنده تا حالا این مشکل چند بازی پیش امده برای اولین بار برای مادربرد گیگام بود که اینطوری شد و بعدش فرستادم گارانتی و درست شد (گارانتی آواژنگ بود) برای مادربرد MSI بود که درست نشد و مجبور به تهیه یکی دیگه شده که مادربرد خرابمو همینجا با قیمت پایینی فروختم رفت :D که پیگیری هم کردم باز که بهم گفت متاسفانه وقتی فرستاده برای گارانتی جزئی درستش کردنند و باز خراب شده و پس فرستاده دیگه درست نکردند و بی خیالش شد که متاسفانه برای اون شرکت گارانتی کنند که اسمشو نگم بهتره :mad:

خلاصه داداش نظرات بقیه رو بخون ولی فکر کنم باید بفرستی گارانتی برات یا درست کنند یا یکی دیگه تحولیت بدهنند

ببخشی اگه کمکی زیادی بهت نکردم

موفق باشی @};-

يعني ميگين مشكل از بورده؟!!

رم يدونست، سي پي يو هم دست نزدم بهش آخه...

اين وسط چندباري ويندوز رو بوت كرد، اما بازم بازي درآورد

آقا من با موبايلم، اومدم مثبت بدم، دستم خورد رو منفي، تورو خدا ببخشيد...

ویرایش شده توسط engmrmz
لینک به دیدگاه

يعني ميگين مشكل از بورده؟!!

آقا من با موبايلم، اومدم مثبت بدم، دستم خورد رو منفي، تورو خدا ببخشيد...

مشکلی نیست برای منفی @};-

صد در صد چون واسه خودم پیش امده میگم ولی مطئن بشو رم ها خوب جا خوردن و CPU و تست های که باید بکنی تا مشکلو پیدا کنی ولی بیشترش از برد باشه خودم هم چند بار تست کردم رو بردهای که برام این مشکلو داشت و خراب بود آخرشم نشد ولی خدا رو چه دیدی شاید برای شما درست شد نکران نباش داداش حل میشه @};-

موفق باشی @};-

لینک به دیدگاه

مشکلی نیست برای منفی @};-

صد در صد چون واسه خودم پیش امده میگم ولی مطئن بشو رم ها خوب جا خوردن و CPU و تست های که باید بکنی تا مشکلو پیدا کنی ولی بیشترش از برد باشه خودم هم چند بار تست کردم رو بردهای که برام این مشکلو داشت و خراب بود آخرشم نشد ولی خدا رو چه دیدی شاید برای شما درست شد نکران نباش داداش حل میشه @};-

موفق باشی @};-

مرسي دوست عزيز

بردم نمايندگي (الماس ايران) چك كرد، گفت مشكل از رمته...

از همونجا رفتم ليون يه رم اوكسير كور خريدم...

ممنون از راهنماييت

لینک به دیدگاه

مرسي دوست عزيز

بردم نمايندگي (الماس ايران) چك كرد، گفت مشكل از رمته...

از همونجا رفتم ليون يه رم اوكسير كور خريدم...

ممنون از راهنماييت

خوب خدا رو شکر خواهش می کنم داداش بنده کاری نکردم

موفق باشی @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...