رفتن به مطلب

ناکام گذاشتن کلاهبرداران با سیستم واسطه لیون

Recommended Posts

سلام دوستان لیونی

این تجربه ای هست که برای بنده اتفاق افتاد که خوشبختانه با سیستم واسطه لیون ختم بخیر شد و همینجا از جناب آقای حسینی تشکر میکنم که این سیستم واسطه رو راه اندازی کردن بدون کوچکترین چشم داشتی تا کاربران عزیز با اطمینان خاطر معاملات خود رو انجام بدهند.

برسیم سر اصل مطلب جریان از این قراره که بنده قصد خرید یک سیستم کارکرده از همین جا و یا پرشین تولز داشتم.تقریبا دو هفته پیش بود که یکی از کاربران پرشین تولز(royse) یک سیستم نسبتاً خوب رو آگهی کردن به آدرس

http://forum.persiantools.com/threads/فروش-سیستم-ddr4-قوی.795277/#post-11846334

همینطور که می بینید اعلام کرده که سیستم برای دوستشون هست و یه شماره تلفن از طرف گذاشتن بنده هم با شماره تلفن تماس گرفتم و اعلام کردم که سیستم رو به قیمت حدود ۲۰ درصد پایین تر از قیمت روز خریدارم و ایشون هم قبول کردن بعد گفتن که من به شما اعتماد ندارم و شما پول رو بریزید به حساب تا سیستم رو بفرستم ولی من قبول نکردم و چون قبلا با راهنمایی جناب آقای mrezaee با سیستم واسطه لیون آشنایی پیدا کرده بودم از ایشون خواستم که یک تاپیک فروش در لیون ایجاد کنه تا بتونیم با واسطه لیون معامله کنیم و اون طرف هم یه تاپیک فروش http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=60302&hl=

ایجاد کردن و از آقای حسینی درخواست کردم تا معامله رو تایید کنند تا بنده پول رو واریز کنم به حساب آقای حسینی پس از واریز وجه و تائید توسط آقای حسینی قرار شد صبح روز بعد سیستم رو بفرستند روز بعد هر چقد با طرف تماس گرفتم که سیستم رو فرستاده یا نه جوابی دریافت نکردم که روز بعد گفت امروز با تیپاکس میفرستم اون روز هم گذشت خبری نشد روز بعد با تماس های مکرر بنده گفت که نمیدونم چرا تیپاکس نفرستاده پیگیری میکنم و خبر میدم ۳ روز گذشت و خبری از ایشون نشد و هرچقدر تماس گرفتم جوابی از ایشون دریافت نکردم و بعد با آقای حسینی درمیان گذاشتم و گفتند که این آقا به چند نفر دیگر هم پاسخی نداده و بنده بسیار خوش شانس هستم که پول خودم رو جای مطمئنی سپردم و پولم هم تمام و کمال از طرف آقای حسینی به بنده برگشت داده شد و به توصیه ایشان این متن رو نوشتم تا تجربه خودم رو با شما درمیان بذارم.

از دوستان دیگری که تجربیاتی در اینگونه موارد داشتند درخواست دارم که با بقیه دوستان درمیان بگذارند تا شاهد کلاه برداری از کاربران نباشیم.

لینک سیستم واسطه لیون http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=31370

چون تجربه اولم بود اگر اشکالاتی در متن وجود داره به بزرگی خودتون ببخشید.

ویرایش شده توسط KingSaeed
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما عکس با نام کاربری دیدی که داشتی پول رو واریز میکردی ؟ اصلا فکر کن واسطه هم نبود . یارو امتیازش 0 بود تازه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

خوشم میاد از ادم های جوانب سنج هویج هم گیرشون نمیاد  :D

لینک به دیدگاه

بله برای من مشابه این اتفاق افتاد که به لطف آقای حسینی جلوگیری شد

تشکر از تیم لیون به ویژه از آقای حسینی که این سیستم رو راه اندازی کردند

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما عکس با نام کاربری دیدی که داشتی پول رو واریز میکردی ؟ اصلا فکر کن واسطه هم نبود . یارو امتیازش 0 بود تازه.

شما لینک پرشین تولز رو نگاه کنی عکس و مشخصات همگی موجوده
لینک به دیدگاه

شما لینک پرشین تولز رو نگاه کنی عکس و مشخصات همگی موجوده

کلی خدمتتون عرض کردم توی لیون - شایدم بنده خدا پشیمون شده بفروشه اب شده 

لینک به دیدگاه

خیلی خوبه بار اولت اینکارو کردی و الانم 100% خوشحالی

من که هنوز پیش نیومده سیستم  یا قطعه دسته دو بگیرم اما اگر پیش اومد حتما با واسطه لیون انجام میدم

لینک به دیدگاه

کلی خدمتتون عرض کردم توی لیون - شایدم بنده خدا پشیمون شده بفروشه اب شده

کسی که پشیمون میشه یک هفته نمیگه الان دارم میفرستم یا فرستادم

این رو هم نوشتم تا کسانی که باسیستم واسطه لیون آشنایی نداشتن رو متوجه وجود همچین سیستمی کنم

لینک به دیدگاه

کسی که پشیمون میشه یک هفته نمیگه الان دارم میفرستم یا فرستادم

این رو هم نوشتم تا کسانی که باسیستم واسطه لیون آشنایی نداشتن رو متوجه وجود همچین سیستمی کنم

اگه قصدش دزدی بود دیگه بخاطر چی تو لیون تاپیک؟

مگه قرار نشد تو لیون تاپیک بزنه که از سیستم واسطه استفاده کنین؟

چرا همون موقع نپیچوند؟ :-?

لینک به دیدگاه

البته این شخص در تاپیک لیونشون عکسی از سیستمشون با نام کاربری نگذاشتند که اعتماد سازی اولیه شده باشه

سیستم واسطه لیون برای کاربرانی که فروشی نداشتند و اعتمادی ایجاد نکردند در گذشته و یا کاربران جدیدی که به کارنامه کاربران قدیمی هم توجهی ندارند عالیست.

لینک به دیدگاه

اگه قصدش دزدی بود دیگه بخاطر چی تو لیون تاپیک؟

مگه قرار نشد تو لیون تاپیک بزنه که از سیستم واسطه استفاده کنین؟

چرا همون موقع نپیچوند؟ :-?

بنده هم از نیت واقعی طرف خبری ندارم ولی احتمالا میخواست تا یک نفر ساده رو پیدا کنه و کلاه برداری کنه مثل این دوستمون

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=30610

لینک به دیدگاه

بنده هم از نیت واقعی طرف خبری ندارم ولی احتمالا میخواست تا یک نفر ساده رو پیدا کنه و کلاه برداری کنه مثل این دوستمون

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=30610

بله  این تاپیکم قبلا دیده بودم از نیت واقعی  افرادبعضی وقتا  نمیشه مطلع بود  خدا عالمست

لینک به دیدگاه

هر کسی که به 2-3 نفر میخواسته بفروشه کلاهبردار نیست شاید قصد فروش به بالاترین پیشنهاد داشته و بعدا منصرف شده

در خوب بودن سیستم واسطه لیون شکی ندارم

ویرایش شده توسط Emziper
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنده هم یه مورد معامله داشتم درست مثل معامله شما که بعداز گذشت 4 روز فروشنده غیبشون زد و سراخر باعصبانیت تو تلگرام به بنده گفت:" دست ازسرم برداراقا اصن نمیفروشم کلافم کردی" منم به اقای حسینی که بهم گفته بود چن روز صبر کنم اعلام کردم که فروشنده قصد معامله نداره و اقای حسینی هم مبلغ رو بی کموکسر برگشت زد به حسابم(حدودای 1200 تومن)

توی اون تاپیک باید قبل از خرید به فروشنده اطلاع می دادید که عکس بانام کاربری بزاره وقوانین خریدوفروش رو رعایت کنه درغیراینصورت یه کاسه ای زیر نیم کاسس.

یه چیز هم بگم درمورد روش جدید کلاه برداران که همه مطلع واگاه باشن، به هیچ وجه با شخصی که بجای دوستش میخاد جنسی رو بفروشه اصلا وابدااعتماد نکنید چون ممکنه فریب حرفاشو بخورید و بااین ترفند جدید پولتون به باد بره.

حرف اخر: ✔ یا کاربرای امتیاز بالا ویا سیستم واسطه 

ویرایش شده توسط Maxwell
لینک به دیدگاه

خوبه بالاخره از نصيحتهاى دوستان با تجربه مثل آقاى رضايى و بزرگان موجود در جمع هميشه بهره ببر ما هم برات خوشحاليم و اميدواريم همه دوستان در تمام معاملاتشون خوشحال و خرسند باشن...

لینک به دیدگاه

این سیستم معامله با وساطت لیون رو سایت الدیجیتال از سال 90 داشت . من خیلی اونجا خرید و فروش کردم و واقعا هم حتی یک بارم سرم کلاه نرفت خیلی عالیه بود . ولی حیف که بخش خرید و فروش قطعات کامپیوترش خیلی کم رونق هس . ای کاش کاربر های این جا اونجا هم کالا هاشون رو ثبت میکردن . من خودم تازه تو لیون ثبت نام کردم . ولی زیاد اعتماد ندارم به کاربر های این جا چون کسیو نمیشناسم . ای کاش لیون هم یه بخش دست دوم خیلی خوب مثل الدیجیتال راه مینداخت تا راحت کاربرها کالا شون رو ثبت کنن . هم به نفع لیون بود چون یه هزینه بابت ثبت کالا میگرفت . هم به نفع کاربر هاش

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما نوشتید این سیستم بدون هیچ چشم داشتی برای کابران راه اندازی شده ! باید خدمتتون عرض کنم لیون هم مثل بقیه ی واسط های فروش کارمزد خودش رو بر میداره و صد البته این روزها استفاده از این واسط های فروش بسیار کار عاقلانه و درستی هست , من از واسطه ی آل دیجیتال خیلی استفاده کردم و خیلی هم راضی هستم

ویرایش شده توسط Gintama
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما نوشتید این سیستم بدون هیچ چشم داشتی برای کابران راه اندازی شده ! باید خدمتتون عرض کنم لیون هم مثل بقیه ی واسط های فروش کارمزد خودش رو بر میداره و صد البته این روزها استفاده از این واسط های فروش بسیار کار عاقلانه و درستی هست , من از واسطه ی آل دیجیتال خیلی استفاده کردم و خیلی هم راضی هستم

چون برای بنده پول رو بدون کسر مبلغ عودت دادن بهمین خاطر عرض کردم بدون چشم داشت .
لینک به دیدگاه

چند تومن پول میگیرن برا وساطت؟؟

یکی نیس تجربه داشته باشه به ما بگه؟

Sent from my SM-G316HU using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به این لینک یه نگاهی بندازید

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=31370

لینک به دیدگاه

سلام

شما یه سیستم به قول شما معرفی کن که 1 درصد کارمزد بگیره

من تا حالا از سیستم واسطه استفاده نکردم یعنی نیازی نبوده خدارو شکر دوستان اعتماد دارن ولی واقعا برای بعضی از دوستان کارامد هست و 1 درصد هم میشه گفت اصلا به حساب نمیاد یعنی هر 1 میلیون 10 هزار تومن؟!؟!؟

ایسام و ال دیجیتال اگر مثل لیون بودن که خوب بود درصد اونها با لیون قابل مقایسه هست؟ لیون واقعا داره حق خودشو میگیره؟

یاعلی

""کارمزد در نظر گرفته شده برای لیون کامپیوتر تا اطلاع ثانوی فقط 1 درصد می باشد . و این مبلغ به اضافه هزینه انتقال ( بین 500 تا 1000 تومان ) از مبلغی که قبلا خریدار واریز کرده کسر و به حساب فروشنده واریز خواهد شد .""

لینک به دیدگاه

شما ببین اقای حسینی و بچه های لیون چقدر عزیز و ارزشمند هستند که یک هفته وقت گذاشتند و شما بهشون زنگ زدی و در کل درگیر این ماجرا شدن و در اخر هم با کمال محبت مبلغ شما رو برگردودندن بعلاوه مانع کلاهبرداری شدند ! درود به شرفشون  @};-  @};-  @};- 

اگر از نظر شما %1 تو این کشور کارمزد حساب میشه من واقعا از شما عذر میخوام 

لینک به دیدگاه

سیستم واسطه لیون تقریبا بهترین حالت ممکن برای واسطه گری هست . بهترین حالت هم این هستش که می شد قطعه اول به لیون فرستاده و بعد از تست برای خریدار ارسال بشه اما چون دردسرای زیادی برای لیون این مورد داره بهترین حالت همینی هست که لیون گذاشته و حقیقتا 1 درصد به اضافه هزار تومن کارمزد واریز کمترین مبلغ ممکن برای  واسطه گری هست و یجورایی آپشنی هست برای فروم لیون کامپیوتر تا کاربران با خیال راحت معامله کنن. چند بار هم خودم از این سیستم استفاده کردم و راضی بودم.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...