رفتن به مطلب

معرفی مادربرد گیمینگ بدون محدودیت در هزینه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من گیج شدم.من کارت ۱۰۸۰ اس ال ای میخوام بکنم.یه مادربرد گیپینگ فوق حرفه ای بدون در نظر گرفتن محدودیت بودجه معرفی کنید.یعنی همون اول برید سر عصر مطلب بهترین مادربرد گیمینگ در ایران معرفی کنید ممنونم

لینک به دیدگاه

عصر مطلب رو فراموش کردید بگید.

چه مدل cpu میخواید استفاده کنید؟

هسول یا اسکای لیک؟

لینک به دیدگاه

من نميدونم چه اصراري بر پول دور ريختنه مادربورد در پرفورمنس تاثيري نداره و جنبه زيبايي و كمي امكانات داره امكاناتي كه خيلي قابل استفاده نيستن و فقط براي تبليغ كردن اون محصول اضافه ميشن الان بين پرفورمنس مادربرد 230 تومني h110 m c با پردازنده 6700k و مادربرد 2 ميليوني rampage v extreme با پردازنده 6950 x تفاوتي نيست واگرم باشه ممكنه مدل 6700k بهتر باشه به دليل فركانس بالاتر همونطور كه در بسياري از بنچمارك ها هست

من كه ميگم شما 6700k با maximus viii hero يا formula (اونم تنها به دليل ظاهر) بخريد و الكي و بدون هيچ دليلي پول خودتون رو حروم نكنيد حتي اگرهم نميخايد دست به اپگريد بزنيد بازهم تفاوتي در گيمينگ نداره

ولي اگه يكي مجبورتون كرده كه حتما بايد بهترين مادربرد رو بخريد در بين سوكت ها 2011 rampage v extreme

سوكت 1151 viii extreme assmbly بهترين گزينه ها هستند

و در اخر بگم مصارف اينگونه مادربرد ها بيشتر در اوركلاك و ظاهر قطعه هست و برخي امكانات جانبي كم استفاده كه سودي نداره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...