رفتن به مطلب

اور کلاک کارت r9 380x g1 gaming

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود به بچه های انجمن میخواستم هر کی اطلاعات کافی داره یه راهنمایی بکنه برای اورکلاک این کارت از چه نرم افزاری استفاده بشه بهتره و چطوری ؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

msi after burner  برای همه کارتها کارایی داره میتونی با اون اور کنی

لینک به دیدگاه

msi after burner  برای همه کارتها کارایی داره میتونی با اون اور کنی

خود نرم افزار wattman ماله amd چطوره؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یکی جواب بده لطفا

وات من بر روی درایور جدید AMD و برای اورکلاک نسل جدید ارائه شده و عملکرد آن بر اورکلاک نسل قبلی هنوز بررسی نشده.

ان شا الله در چند روز اینده تست می کنم و نتیجه رو میگم...

لینک به دیدگاه

وات من بر روی درایور جدید AMD و برای اورکلاک نسل جدید ارائه شده و عملکرد آن بر اورکلاک نسل قبلی هنوز بررسی نشده.

ان شا الله در چند روز اینده تست می کنم و نتیجه رو میگم...

ممنون از شما الان فعلا باید از msi after burner  استفاده کنم؟؟؟ یک منبع آموزشی برای اینکار لطفا معرفی کنید ممنون میشم 

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از شما الان فعلا باید از msi after burner  استفاده کنم؟؟؟ یک منبع آموزشی برای اینکار لطفا معرفی کنید ممنون میشم 

بله تو انجمن هست سرچ کنید.

لینک به دیدگاه

بله تو انجمن هست سرچ کنید.

به نظر شما در یک اورکلاک خوب و پایدار میشه چند درصد به کارایی کارت افزود؟؟؟ اینجوری بگم بهتره اصلا ارزششو داره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر شما در یک اورکلاک خوب و پایدار میشه چند درصد به کارایی کارت افزود؟؟؟ اینجوری بگم بهتره اصلا ارزششو داره؟

نهایتا 10 درصد...

لینک به دیدگاه

ولی این کارو نکن به خاطر چند فریم بیشتر کارتت رو به خطر ننداز

لینک به دیدگاه

آقا من طی سرچی که تو نت زدم فهمیدم که بیشترین اورکلاک این سری رو saphire کرده به این صورت که croe clock :1040  memory clock:1500  منم با استفاده از خوده درایور amd قسمت global setings رو همین اعداد اوور کردم البته اونجا یه قسمت power هم داشت که  فکر میکنم واسه میزان برق وورودی به کارته که اونو دست نزدم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟ با gpuz هم که نیگا میکردم پایدار بود کارت تو گیم هم بین 7 تا 10 فریم بهبود performance دارم اگر کاره دیگه ای هست که باید انجام بدم لطفا بگید کلاک پایه هم به این صورت بود قبل از اوور  core clock:980   memory clock:1425

لینک به دیدگاه

الان دو سه ساعت باش یه بازی سنگین رو اجرا کن ببین پایداره دما هم چک کن

بهتره از برنامه msi after burner استفاده کنی برای اور، چون خیلی راحت تره و میتونی تنظیماتت رو ذخیره کنی فقط زمان بازی گرافیک رو اور کنی.

یه برنامه هم همزمان باهاش نصب میشه به نام rivatuner   که هم فریم بازی و دور فن ,دما و... رو میتونی ببینی.

after burner یه قابلیت خوب هم که داره تنظیمات فن هست که راحت میتونی دما رو کنترل شده بیاری پایین

ویرایش شده توسط david071
لینک به دیدگاه

الان دو سه ساعت باش یه بازی سنگین رو اجرا کن ببین پایداره دما هم چک کن

بهتره از برنامه msi after burner استفاده کنی برای اور، چون خیلی راحت تره و میتونی تنظیماتت رو ذخیره کنی فقط زمان بازی گرافیک رو اور کنی.

یه برنامه هم همزمان باهاش نصب میشه به نام rivatuner   که هم فریم بازی و دور فن ,دما و... رو میتونی ببینی.

after burner یه قابلیت خوب هم که داره تنظیمات فن هست که راحت میتونی دما رو کنترل شده بیاری پایین

از msi after burner هم به عنوان مانیتورینگ استفاده کردم دمای کارت 1 درجه بالاتر از قبل اوور رسید و شد 70 فن ها رو هم خود نرم افزار گیگا بایت کنترل میکنه و با افزایش دما دورش میره بالا

لینک به دیدگاه

آقا یه سوال فنی داشتم این قسمت gpu  power draw تو gpu z  من نیست ورژن جدیدشم دارم قضیه چیه؟؟؟ باید از کجا فعالش کنم؟

لینک به دیدگاه

کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟ یه سواله دیگه هم داشتم چرا سرعت مموریه کارت گرافیک که 5700 میباشد رو تو gpu z زده 1425 حتی وقتی هم که با msi aftet burner بنچمارک میگیرم از همون 1425 بیشتر نمیشه کارته من مشکل داره آیا؟؟؟ یکی جواب بده لطفا؟؟؟

ویرایش شده توسط breaker
لینک به دیدگاه

یکی نیس جواب ما رو بده؟؟؟؟؟

ویرایش شده توسط breaker
لینک به دیدگاه

کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟ یه سواله دیگه هم داشتم چرا سرعت مموریه کارت گرافیک که 5700 میباشد رو تو gpu z زده 1425 حتی وقتی هم که با msi aftet burner بنچمارک میگیرم از همون 1425 بیشتر نمیشه کارته من مشکل داره آیا؟؟؟ یکی جواب بده لطفا؟؟؟

سلام دوست عزیز

مشکلی نیست و برای حافظه نسل 5 ، فرکانس مموری رو ضرب در چهار میکنند و فرکانس موثر بدست میاد.

برای کارت شما :

فرکانس موثر کارتتون 5700 و فرکانس مموری 1425 هست که 1425 رو ضرب در 4 کنید میشه 5700

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...