رفتن به مطلب

راهنمایی درباره ی اسپیکر میکرولب مدل 6324

lali city
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.من قصد خرید این اسپیکر رو دارم برای سیستم کامپیوترم.میخواستم نظر شما عزیزان رو بدونم مخصوصن کسانیکه این مدلو خریدن یا آزمایشش کردن.پیشاپیش از محبت همه ی شما کمال تشکر رو دارم.موفق باشید. @};-  @};-  @};- 

post-22257-0-68092500-1467581422_thumb.png

ویرایش شده توسط lali city
لینک به دیدگاه

من مدل FC-661 از همین برند رو داشتم که از لحاظ ظاهری حدود 80 درصد شبیه این مدله 

از نظر بلندی صدا خوب بود. 

از نظر کیفیت هم بسته به قیمت و کلاسش مناسب بود 

بیس مناسبی داشت 

فقط صدا رو که تا آخر زیاد می کردی یه مقدار هووم می گرفت. در کل من راضی بودم.

big_192231_loa-microlab-fc661_2.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

میزان هزینتون؟

5.1یا2.1؟

لینک به دیدگاه

بودجه نهایتن 200 تومن.حقیقتش از این مدل خیلی خوشم اومده چون امکانات جانبی خیلی خوبی هم داره.والا فعلن نمیتونم 5.1 بگیرم والا انتخاب اصلیم اسپیکر 5.1 میکرولب 6325بود.

البته خریدم اواخر تابستون با سیستم جدیدم از لیون هستش وفعلن دارم دونه دونه سیستمم رو انتخاب میکنم.

ممنون از راهنماییاتون دوستان. @};-  @};-  @};- 

لینک به دیدگاه

اگر امکان ومحل برای قرارگیری درست درایورهای سیستم 5.1 کانال ندارید، پول دور ریخت و جاگیری الکی هست.

بهتره مدل کوچکتر ولی از برندهای صاحب نام تو صدا خرید کنید تا یه سیستم بزرگ از برند رده چندمی، البته اگر فقط صدا براتون مهم باشه.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

من مدل FC661 رو دارم که تقربیا مثل همینه خیلی عالیه فقط رو صدای اخرش نباید بیس و بدی بالا  چون یکم خش خش میکنه ولی در کل صداش خیلی عالیه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، alireza.p2001 گفته است :

من مدل FC661 رو دارم که تقربیا مثل همینه خیلی عالیه فقط رو صدای اخرش نباید بیس و بدی بالا  چون یکم خش خش میکنه ولی در کل صداش خیلی عالیه

مرسی داداشم.حتمن قصد خریدشو دارم.امکاناتش عالیه.برای ما که دنبال صدای حرفه ای نیستیم و امکانات بیشتر بدردمون میخوره خوبه.ممنون از نظرت داداشم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...