رفتن به مطلب

کمک در حذف نرم افزار autocad 2013

sara45
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام نرم افزار اتوکد 2013 رو نصب کردم ولی کار نکرد حالا می خوام حذفش کنم دوباره نصب کنم ولی حذف نمیشه کسی دلیلش رو میدونه ؟

لینک به دیدگاه

برای حذف انیستال میکنی؟آنیستال نمیشه؟ارور چی میده؟کلی میگم بعضی نرم افزار ها وقتی نصب میکنی یک ایکون تو تسکبار اضافه میکنه که موقع پچ و یا حذف اجازه نمیده کاری انجام بدی اگه پیغام میده برنامه بازه اول نسکبار رو نگاه کن ببین چیزی نداره بعد تب پروکسس تسک منیجر رو ببین و چون نوشتی باز میکنی کار نمیکنه احتمالا تو پروکسس برنامه بازه!

using tapatalk

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام

اینجور برنامه ها توی رجیستری ویندوز فایل باز میکنن و فقط با نصب مجدد ویندوز درست میشه

فکر کنم استارتر محترم مشکلشون حل شده

لینک به دیدگاه

سلام نرم افزار اتوکد 2013 رو نصب کردم ولی کار نکرد حالا می خوام حذفش کنم دوباره نصب کنم ولی حذف نمیشه کسی دلیلش رو میدونه ؟

شما در وحله اول برای حذفش ایا تنها فایل هاش پاک کردید یا از طریق uninstall پیش رفتید

لینک به دیدگاه

با برنامه revo uninstaller از ریشه پاکش کن  :cool: . البته اول توی taskbar برنامه رو ببند و توی task manager هم هر چی سرویس auto desk / update و ... بود رو ببند . 

توی برنامه هم اگه به طور عادی پاکش نکرد ، force uninstall رو بزن . موفق باشی 

لینک به دیدگاه

مرسی از همه دوستان
همه اینکار ها رو کردم ولی حل نشد و نهایتا مجبور شدم ویندوز عوض کنم که بالاخره حل شد

لینک به دیدگاه

مرسی از همه دوستان

همه اینکار ها رو کردم ولی حل نشد و نهایتا مجبور شدم ویندوز عوض کنم که بالاخره حل شد

خب خداروشکر

قبلا چنین موردی دیده بودم

متاسفانه برنامه هایی مثه اتوکد و 3dmax و ...که سنگین هستن فقط و فقط با نصب مجدد ویندوز درست میشن

اکثر برنامه هایی که مخصوص حذف هستن بیشتر جنبه ی فان دارن تا کاربردی

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...