رفتن به مطلب

عباس کیارستمی درگذشت

big VULTURE
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام خداوند یکتا

إنا لله وإنا إليه راجعون

متاسفانه عباس کیارستمی فیلمنامه‌نویس، تهیه‌کننده، کارگردان، کارگردان هنری، تدوین‌گر و عکاس بین‌المللی درگذشت

ایشان متولد 1 تیر 1319 در تهران بودند و در 14 تیر 1395 در پاریس درگذشتند .

درگذشت ایشان رو به همه مردم فرهنگ دوست ایران و جهان تسلیت عرض میکنم

خبر درگذشت ایشان در سایت معتبر imdb

post-15235-0-20906500-1467713819_thumb.jpg

صفحه مربوط به ایشان در سایت معتبر imdb

post-15235-0-00681800-1467713874_thumb.jpg

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

هیچ تا حالا دقت کردین دونه دونه فیلمهای ایرانی که خارج معروف میشن چیزی جز سیاه نمایی و فلاکت نشون نمیدن ؟

لینک به دیدگاه

هیچ تا حالا دقت کردین دونه دونه فیلمهای ایرانی که خارج معروف میشن چیزی جز سیاه نمایی و فلاکت نشون نمیدن ؟

عزیز من حداقل قبل از اینکه این عبارت کلیشه ای مسخره که زاده ذهن امثال جناب اقای ده نمکیه رو تکرار کنید برید جتد تا از فیلمهای ایشون رو ببینید و بعد نظر بدید!!!

فیلم طعم گیلاس ایشون که برنده جایزه نخل طلای کن هم شد اتفاقا در ستایش زندگی ساخته شده که با دیدنش  پی می بری که زندگی چه چیز با ارزشیه .کل فیلهای ایشون با همین مضمونه.

روحش شاد...

ویرایش شده توسط ehrez
لینک به دیدگاه

همین آقای ده نمکی که شما ازش نقل قول کردی نگاه کتی مشخصات فیلم هاش یکی هست و داستان و دیالوگ و کارکتر ها تکراری هست، فقط موضوع عوض شده حالا بقیش بماند *dry#

ما کلا چندتا کارگردان درست حسابی داریم که فیلم هاشون ارزش دیدن داره که یکیش ایشون بود، بقیه کارگردان ها فقط اسم و کادر بازیگری رو عوض کردن و بعد از فیلم اولشون دیگه حرفی برای گفتن ندارن

توی تلویزون و خصوصا فیلم ها و سریال های طنر هم که این موضوع بسار شدید تر میشه و اگه نگاه کنی کل فیلم های که میسازن یک موضوع هست و برای عموم مردم که چیزی از سینما نمیدونن و صرفا دلشون به امسال جومنگ خوشه و برای اتلاف وقت نشتن پای تلویزون مناسبه و واقعا توهین به شعور کسی هست که میدونه فیلم یعنی چه ~x(

حالا نمیخوام اسم ببرم چونکه میترسم یکی دوتاش از قلم بیفته و مدیون شم :D

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب چیزی بود :-?

لینک به دیدگاه

دوستان بهتره که کارگردان ها رو با هم مقایسه نکنیم .

درسته که بعضی کلا سطح بالاتر دارن اما چون سبک و مدل کارهاشون بسیار با هم متفاوته مقایسه چندان درست نیست .

مثل مقایسه مسی و جرارد پیکه هست ! پیکه هیچ وقت نمیتونه مانند مسی بهترین بازیکن بشه اما هر دو در پست خودشون خیلی خوب هستند .

برای بسیاری کارگردان فقط ده نمکی هست چون فیلم ها و سبکش رو دوست دارن یکی هم کلا از ده نمکی خوشش نمیاد ! هیچ کدوم هم 100 در 100 کار اشتباهی نکردن.

من فیلم Bicycle Thieves رو با صدتا اونجرز و نمیدونم مرد عنکبوتی و چهار شگفت انگیز و ... عوض نمیکنم . اما خیلی ها پای همچین فیلمی خوابشون میبره !!!

درسته که فیلم های مثل اونجرز هیجان و استرس بیشتری داره و حتی شاید بشه گفت برای تماشای بین دوستان و خانواده سرگرم کننده تر هست اما دلیل نمیشه که از Bicycle Thieves بهتر باشه !!!

.........................

دوستان علاقه مند به سینما

این لیستی هست که من تقریبا 1 هفته پیش درست کردم http://www.imdb.com/list/ls063704232/ دوست داشتم نظر شما رو هم بدونم .

لیست به ترتیب علاقه نیست . صرفا بهترین ها هستند . سعی هم کردم از سبک های مختلف باشه .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

من کاری ندارم ده نمکی گفته یا شکر پنیر قند و عسل گفته.

من چبزی رو که دیدم میگم.

فیلمهای ایرانی معروف تو خارج همشون فلاکت و نکبت رو تصویر میکنن.

چون این چیزیه که اونوری ها دوست دارن.

در ضمن یه جا خوندم نوشته خارجی ها تو شوک هستن.

والله من تو imdb خبرش رو هم پیدا نکردم.

و یه نکته دیگه. باز دیدم کامنت گذاشتن خیلی زود بود.

نمیدونم شاید سن 76 برا خیلی زود باشه ولی برا من یکی که دیر هم هست. :D

لینک به دیدگاه

سو تفاهم نشه، من کارهای آقای دهنمکی رو دوست دارم و بجز این آخرشی که فرصت نشد همه فیلم هاش رو تو سینما دیدم ولی چیزی نیست که من جز کارهای مورد علاقم بذارم

کلا داستان فیلم های ایشون و اوشون جدا هست، هر کدوم یه هدفی دارن که کاملا مشخصه و اینکه شما میگی "فیلمهای ایرانی معروف تو خارج همشون فلاکت و نکبت رو تصویر میکنن" چون تعداد این فیلم ها انگشت شمار هست اینطور به نظر میاد و شما یکبار بشین یکی از این فیلم ها رو ببین و بعد راجبشون قضاوت کن، حالا نه صرفا فیلم های که جایزه گرفتن، فیلم خوب ایرانی کم نداریم

لینک به دیدگاه

فیلمهای ایرانی معروف تو خارج همشون فلاکت و نکبت رو تصویر میکنن.

چون این چیزیه که اونوری ها دوست دارن.

در ضمن یه جا خوندم نوشته خارجی ها تو شوک هستن.

بگو پاشن بیان ایران بابا

اه نشستن تو کشورشون همش دارن بدختیو فلاکتو نکبتو تحمل میکنن و دچار شوک زدگی شدن

بگو پاشن بیان تعارف نکنن که ناراحت میشم

ایران به این خوبی اقتصاد پویا و فوقعلاده

نرخ تورم منفی

حقوق بیکاری

اشتغال که نگو انقدر زیاده میریم از نپال و بنگلادش کارگر میاریم

فرهنگ که قربونش برم استاد مترو و BRT سوار شدن

ادبو احترام که آخرشن فقط کافیه موقع رانندگی یه تصادف کوچیک کنن با هم اونجاست که فردوسی میگه عجب قندو نباتی خوردیم با این زنده کردن پارسی

رابطه عالی و دوستانه با تمام کشور های دنیا

آزادی مذهب و پوشش و بیان و ....

بازم بگم از خوبیاش ؟

فیلم هم که شاد ترین فیلمهای دنیا :

من سالوادور نیستم (فروش 16 میلیاردی)

پنجاه کیلو البالو

در پایان هرکدوم از این فیلمهایی که اسم بردم کلی مفاهیم معرفتی به آدم اضافه میشه

کلی پخته تر میشیم و یه مفهوم جدیدی از ابعاد انسانیو درک میکنیم

این چه فیلمهاییه این خارجیای نفهم از اصغر فرهادیو کیارستمی میبینن و بهشون نخل طلا و اسکار میدن خاک تو سرشون کنم

بگو پاشن بیان تعارف نکنن که ناراحت میشم کشور خودشونه

من پاشم برم یه غذایی بار بزارم رسیدن جلوشون بزاریم

لینک به دیدگاه

بگو پاشن بیان ایران بابا

اه نشستن تو کشورشون همش دارن بدختیو فلاکتو نکبتو تحمل میکنن و دچار شوک زدگی شدن

بگو پاشن بیان تعارف نکنن که ناراحت میشم

ایران به این خوبی اقتصاد پویا و فوقعلاده

نرخ تورم منفی

حقوق بیکاری

اشتغال که نگو انقدر زیاده میریم از نپال و بنگلادش کارگر میاریم

فرهنگ که قربونش برم استاد مترو و BRT سوار شدن

ادبو احترام که آخرشن فقط کافیه موقع رانندگی یه تصادف کوچیک کنن با هم اونجاست که فردوسی میگه عجب قندو نباتی خوردیم با این زنده کردن پارسی

رابطه عالی و دوستانه با تمام کشور های دنیا

آزادی مذهب و پوشش و بیان و ....

بازم بگم از خوبیاش ؟

فیلم هم که شاد ترین فیلمهای دنیا :

من سالوادور نیستم (فروش 16 میلیاردی)

پنجاه کیلو البالو

در پایان هرکدوم از این فیلمهایی که اسم بردم کلی مفاهیم معرفتی به آدم اضافه میشه

کلی پخته تر میشیم و یه مفهوم جدیدی از ابعاد انسانیو درک میکنیم

این چه فیلمهاییه این خارجیای نفهم از اصغر فرهادیو کیارستمی میبینن و بهشون نخل طلا و اسکار میدن خاک تو سرشون کنم

بگو پاشن بیان تعارف نکنن که ناراحت میشم کشور خودشونه

من پاشم برم یه غذایی بار بزارم رسیدن جلوشون بزاریم

دیدم اسم اسغر اومد یاد فیلم طلاقش افتادم. :D

به خدا فقط با اصرار خونواده تا تهش نشستم. اخر فیلم از اولش داد میزد. نه که فیلم این بابا اینجوری باشه. همشون سر و ته یه کرباسن.

من نمیدونم اونوری ها به چی چی این ها جایزه میدن ؟ البته اگه معنای سیاسی نداشته باشه.

واقعا من یکی حیفم میاد وقتی یدونه فیلم چرت ایرانی میره اونجا و فقط به خاطر سیاسی کاری جایزه میبره و اونیکی فیلمهای واقعا عااااااااالی بدون جایزه میمونن.

ذکر این نکته لازمه که فروشنده رو هنوز ندیدم. :-?

البته دیدم اسم عناوین فاخری هم اومد. احسنت =))

قبل انقلاب میگفتن فیلم فارسی. فیلمهای الان برا من فیلم هندی هم نیستن.

لینک به دیدگاه

دیدم اسم اسغر اومد یاد فیلم طلاقش افتادم. :D

به خدا فقط با اصرار خونواده تا تهش نشستم. اخر فیلم از اولش داد میزد. نه که فیلم این بابا اینجوری باشه. همشون سر و ته یه کرباسن.

من نمیدونم اونوری ها به چی چی این ها جایزه میدن ؟ البته اگه معنای سیاسی نداشته باشه.

واقعا من یکی حیفم میاد وقتی یدونه فیلم چرت ایرانی میره اونجا و فقط به خاطر سیاسی کاری جایزه میبره و اونیکی فیلمهای واقعا عااااااااالی بدون جایزه میمونن.

ذکر این نکته لازمه که فروشنده رو هنوز ندیدم. :-?

البته دیدم اسم عناوین فاخری هم اومد. احسنت =))

قبل انقلاب میگفتن فیلم فارسی. فیلمهای الان برا من فیلم هندی هم نیستن.

چرا ما فکر میکنیم اگر این خارجیا به یه فیلم در مورد حقوق همجنسگرا ها یا سراسر بدبختی جایزه میدن و به فیلم در رابطه با 8 سال دفاع مقدس ما جایزه نمیدن خر هستن

آیا این درسته یه خارجی بیاد به ما ایرانیا بگه احمق ها برای چی تو جشنواره عمار به فیلم "حاجی روی مینا(مینها)" جایزه میدین ؟

خب طرز فکر خودشونه جشنواره خودشه دوست داره به همجنسگرا جایزه بده . اونا که مثل منو شما همجنسگراهارو یه مشت خرو الاغ در حال سوختن تو برزخ نمیبینن . اولا خودشونو مقصر میدونن در رابطه با اینکه اون فردهمجنسگرا شده ثانیا براشون عین بقیه انسانهای کشورشون حقو حقوقی قائل هستن .

شما هم کمک کنید به اقای میر کریمی که جشنواره فجرو بین المللی کنه بیاید به اونیکی فیلمهای واقعا عااااااااالی که فکر میکنید حق مسلمشون هست تو کن و اسکار جایزه بگیرن سیمرغ بلورین بدین . از کشور میانمار و شاخ افریقا هم شرکت میکنن تو جشنوارتون حتما با اون کوپل داوری ای که انتخاب میکنید (جان من جواد شمقدری و فرج الله سلحشور جزوشون نباشن)

دیگم فیلم نفرستین برای جشنواره های خارجیا تا جشنواره دونشون پاره بشه . هی شماها فیلم سراسر بدبختیو فلاکت میفرستین اونام بهش جایزه میدن مردم دنیام فکر میکنن تو ایران سراسر بدبختیو فلاکته و نمیدونن که سراسر شادی و خوشحالیه و سن امید به زندگی مردم از 158 سال به 194 سال رسیده

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

هیچوقت یادم نمیره.

فیلم اصغر فرهادی که اکران شد اونور توی یکی از کامنتها دیدم یکی نوشته من شاک شدم.

رفتم ببینم واسه چی شاک شده ؟

دیدم نوشته : فکر نمیکرده ایرانیا یخچال داشته باشن. :wacko:

اینه تصویری که روشنفکر نماها از مملکت ما نشون دادن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...