رفتن به مطلب

Gtx 1070 روی سیستم قدیمی؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت تمام کاربران خوب لیون...

من میخوام سیستم جدیدی ببندم که با توجه به بودجه کم :D همه چیز رو یه جا نمیشه خرید!

میخوام بدونم اگه یه asus gtx 1070 strix روی این سیستم ببندم چه چیزی اتفاق میوفته ؟ ( گلوگاه شدن مهم نیست چی باشه از gt 210 بهتره :D ) و ایا مشکلی پیش میاد یا نه! مانیتور هم vga هست ولی چون vga تصویر نمیده 1070 مجبورم به tv ببندم :D فقط همینو میخوام بدونم که اگه وصل بکنم چی میشه

MB :GIGABYTE P61A-D3

Ram : 8 gb dual 1600mhz

Power : قراره به همراه 1070 یه 600 واتشو بگیرم

Cpu : i3-3210 lga1155

Hdd : 2 tb western chi chi :D

لینک به دیدگاه

بد نمیشه

بیشتر بازی هارو میتونی فریم خوب بگیری

فقط تو بعضی بازی ها که پردازندش سنگینی میخوان به مشکل میخوره و ممکنه لگ یا استاتر یا یه چیزی تو همین مایه ها پیش بیاد 

مانیتور رو هم میتونید استفاده بکنید اگه تبدیل بگیرید

سیستم در کل بدی نیست 

اگه گرافیک قبلیتون 210 بوده ، ارتقا گرافیکتون کار درستی هست

هارد هم بررسی کنید ببینید گرین نباشه 

چون سرعت کمی داره و بهتره که هارد سریع تر مثل بلو یا بارکودا ببندین

لینک به دیدگاه

Cpu و Ram یکم تو خط قرمز هست باید عوض کنی! فعلا برای خرید گرافیک عجله نکن، جونکه هنوز تک و توک تو بازار هست و قیمتش ثابت نشده و شما که محدودیت بودجه داری نباید دست و دلباز باشی

صبوری کن صبوری :D

لینک به دیدگاه

1.مانیتور رو هم میتونید استفاده بکنید اگه تبدیل بگیرید

2.اگه گرافیک قبلیتون 210 بوده ، ارتقا گرافیکتون کار درستی هست

3.هارد هم بررسی کنید ببینید گرین نباشه 

چون سرعت کمی داره و بهتره که هارد سریع تر مثل بلو یا بارکودا ببندین

1. اینو نمیدونستم چون تو هر جا دیدم نوشته بودن که سری پاسکال 1080 و 1070 دیگه vga پشتیبانی نمی کنن

2. کارت گرافیک فعلیم gt 430 هست که فرقی با 210 نداره :D

3.هارد western digital هست که سرعتشون خوبه فایل کپی میکنم این ور اون ور سرعتش عالیه بازی رو هم زود باز میکنه !

Cpu و Ram یکم تو خط قرمز هست باید عوض کنی! فعلا برای خرید گرافیک عجله نکن، جونکه هنوز تک و توک تو بازار هست و قیمتش ثابت نشده و شما که محدودیت بودجه داری نباید دست و دلباز باشی

صبوری کن صبوری :D

اره صبورم صبر میکنم کامل 1070 بازار بیاد یه ولیعصر رو بگردم لیون رو هم بررسی کنم اواخر مرداد اینا اگه قیمت خوب بود بگیرم و سال بعد عید هم بقیه قطعه هارو عوض میکنم.

لینک به دیدگاه

1. اینو نمیدونستم چون تو هر جا دیدم نوشته بودن که سری پاسکال 1080 و 1070 دیگه vga پشتیبانی نمی کنن

2. کارت گرافیک فعلیم gt 430 هست که فرقی با 210 نداره :D

3.هارد western digital هست که سرعتشون خوبه فایل کپی میکنم این ور اون ور سرعتش عالیه بازی رو هم زود باز میکنه !

اره صبورم صبر میکنم کامل 1070 بازار بیاد یه ولیعصر رو بگردم لیون رو هم بررسی کنم اواخر مرداد اینا اگه قیمت خوب بود بگیرم و سال بعد عید هم بقیه قطعه هارو عوض میکنم.

مثله ایانکه تاحلا GT210 نداشتی تا متوجه تفاوتش بشی :D  :D  :D

در کل گرافیک رو حتما عوض کن 

اگر مانتیورت HD یا Full HD هست صبر کن 1060 و Rx480 بیان 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...