رفتن به مطلب

کارت گرافیک GTX 1060 معرفی شد! کارایی 980. حافظه 6 گیگابایتی ، قیمت 250دلار

اشتراک گذاری

Recommended Posts

امروز بالاخره به طور رسمی از کارت گرافیک GTX 1060 رو نمایی شد. این کارت بر خلاف شایعات فقط یک مدل حافظه و اونم 6 گیگابایتی داره با فرکانس 8 گیگاهرتز. نسخه 3 گیگابایتی فعلا که موجود نیست. قیمت تمام شده کارت 1060 برابر با 249دلار و مصرف 120 وات را داراست. همچنین این کارت دارای تعداد 1280 هسته CUDA است و هسته کارت هم فرکان 1.7 گیگاهرتزی را ارایه میدهد که پیشرفت بزرگی نسبت به نسل قبل یعنی کارت 960 است. چیز زیادی برای گفتن نیست در عوض شما رو به دیدن اسلاید های سایت انویدیا دعوت میکنم :

ttf6_sf.png

.

lnr0_das.png

.

lrdf_sdff.png

.

31wp_dgd.png

.

ymbh_fdddc.png

حال باید منتظر بررسی ها بود تا ببینیم این کارت چیکار میکنه.

46468898973762087385.jpg

ویرایش شده توسط iMahyar77
لینک به دیدگاه

قیمت نسخه های فاندرز 300 دلار هست که بنظرم مقداری گرون تعیین شده. در هر صورت رقابتش با 480 در آینده خیلی جالب میشه، مطمئنا این وسط هر اتفاقی هم بیافته بنفع ما مصرف کننده های کم بضاعت تموم میشه. پیشنهاد می کنم فن بازی رو کنار بزارید و با دیدی کاملا بیطرفانه به نتایج نگاه کنید. با این کار بهترین تصمیم رو خواهید گرفت.

ویرایش شده توسط jetalpha
لینک به دیدگاه

این وسط amd خیلی ضربه مییخوره

کارت 480 کارت خوبی هست 

اما همش سر بزنامه ریزی نامناسب amd به فنا رفت

این جنگ روانی هم که انویدیا بی سر و صدا راه انداخته بشدت به سودش تموم میشه

بلکه فرجی شه کارت بالارده amd با قیمتی برابر 1080 قدرتی بیشتر ارائه بده

لینک به دیدگاه

قیمت کارت از 249 دلار شروع میشه که فکر می کنم نسخه های کاستوم هم حدود 280 تا 300 دلار دربیاد که با قیمت کاستوم 480 نسخه 8 گیگ تقریبا در یک حدود قرار میگیره .(احتمالا 480 حدود 20 تا 30 دلار ارزون تر باشه). به نظرم شرایط تا حدود زیادی یکسان هستش و اینکه هر کس به کدوم برند تمایل داره تعیین می کنه که کدوم کارت رو انتخاب کنه.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

کجا هستن آنهایی که به خاطر اینکه من میگفتم 1060 بیاد 480 به خاطره ها میپیوندد ؟

10 منفی دادین چی شد مشکل 480 حل شد ؟ 

we love u 1060

لینک به دیدگاه

نکته مثبت اینجاستس که این سرعتا مال نسخه رفرنسه! با نسخه های کاستوم و مخصوصا اورکلاکشون سرعت خیلی فراتر میره!

لینک به دیدگاه

نکته مثبت اینجاستس که این سرعتا مال نسخه رفرنسه! با نسخه های کاستوم و مخصوصا اورکلاکشون سرعت خیلی فراتر میره!

مشکل اینجاس که گفتن اورکلاک پاسکال مقداری سخته و دیگه مثل قبل نمیشه به پرفورمنس بسیار بهتری دست پیدا کرد:

https://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GTX_1080_G1_Gaming/24.html

دو حالت داره، یا انویدیا واقعا تو مدل رفرنسش گل کاشته، یا مهندسی و پایه ریزی این معماری و تکنولوژی ساخت اجازه چنین چیزی رو نمیده.

پ.ن: من که GTX 970 دست دوم خریدم، با این قیمت حس میکنم کلاه سرم رفته :| بدی پیشرفت تکنولوژی همینه... 

ویرایش شده توسط PSCZ
لینک به دیدگاه

مشکل اینجاس که گفتن اورکلاک پاسکال مقداری سخته و دیگه مثل قبل نمیشه به پرفورمنس بسیار بهتری دست پیدا کرد:

https://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GTX_1080_G1_Gaming/24.html

دو حالت داره، یا انویدیا واقعا تو مدل رفرنسش گل کاشته، یا مهندسی و پایه ریزی این معماری و تکنولوژی ساخت اجازه چنین چیزی رو نمیده.

پ.ن: من که GTX 970 دست دوم خریدم، با این قیمت حس میکنم کلاه سرم رفته :| بدی پیشرفت تکنولوژی همینه... 

درود

اورکلاک در نسل Pascal به خاطر GPU Boost 3.0 خیلی پیشرفته تر شده و نتایج نهایی هم بسیار بهتر از Maxwell خواهد بود، فقط اگر تمایل داشته باشید به قول گفتنی رس کارت گرافیک رو بکشید روند اورکلاکی قدری پیچیده خواهد شد، برخلاف نسل گذشته در پاسکال مشکل آفست ها حل شده و حتی یک مگاهرتز هم از پتانسیل اورکلاک تراشه هدر نخواهد رفت، به عبارت دیگر شما می توانید برای هر نقطه فرکانسی ولتاژ مورد نظر رو اعمال کنید که مشکلات ناپایداری رو به حداقل خواهد رساند.

موفق باشید @};-

پ.ن:

gtx_1060_pcb_1.jpg

front.jpg

از روی اجزای الکتریکی سطح PCB هم به راحتی مشخص می شود که Radeon RX 480 نسبت به GTX 1060 توان بسیار زیادی را طلب می کند، در واقع این PCB حتی از محصول قدرتمند GTX 1080  نیز پیچیده تر است و از سیستم توان مصرفی بسیار زیاد Radeon RX 480 حکایت می کنند، طیف گسترده ای از کاربران بدون نیاز به ارتقاء منبع تغذیه قادر خواهند بود از این کارت گرافیک استفاده کنند.

@};-

ویرایش شده توسط RONIN021
لینک به دیدگاه

اینقدر میان رده ها قوی عمل کردن که دیگه اصلا اسمی از بیچاره 1080 نیست :cool:

لینک به دیدگاه

این وسط amd خیلی ضربه مییخوره

کارت 480 کارت خوبی هست 

اما همش سر بزنامه ریزی نامناسب amd به فنا رفت

این جنگ روانی هم که انویدیا بی سر و صدا راه انداخته بشدت به سودش تموم میشه

بلکه فرجی شه کارت بالارده amd با قیمتی برابر 1080 قدرتی بیشتر ارائه بده

فرجی در کار نخواهد بود

مسئله سر توانمندی طراحی معماریهاست که فرج دراین تکنولوزی حکم ترول کردن داره امید به فرج کاری بس غلط و بدور از دانش فنی

AMD میتونه 1080GTX شکست بده منتها همراه با خنک کننده ابی  و بالای 350 وات مصرف  در این صورت بازم کسی نمیره سمت خرید کارتهاش

که خوب بازم تا اون زمان انویدیا اینقدر 1070-1080 فروخته که حالا دیگه براش مهم نیست  براحتی 1080TI عرضه میکنه بازم جلو میوفته

تنها راه نجات AMD خریدنش توسط سامسونگ و حداقل دو سال سرمایه گذاری تحقیق عظیم روی معماریشه ولاغیر..

ویرایش شده توسط PreMieR
لینک به دیدگاه

اگه اختلافش با 480 کمتر از 200 هزار تومان باشه، من خودم به شخصه 1060 میخرم، ولی اگه قراره اختلافش روی 300-400 تومان باشه قطعا 480 تومان رو ترجیح میدم! :))

لینک به دیدگاه

اگه اختلافش با 480 کمتر از 200 هزار تومان باشه، من خودم به شخصه 1060 میخرم، ولی اگه قراره اختلافش روی 300-400 تومان باشه قطعا 480 تومان رو ترجیح میدم! :))

480 تومانو ترجیچ میدی =))

لینک به دیدگاه

480 تومانو ترجیچ میدی =))

:laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:

لینک به دیدگاه

به نظر من از دو لحاظ ۴۸۰ بهتره

اورکلاک بسیار خوبی که میشه

و حالت کراس فایر که دو یا سه تا کارت همزمان میشه استفاده کرد

برای کسایی که از یک کارت بیشتر استفاده نمیکنن همون ۱۰۶۰ بهتره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...