رفتن به مطلب

برای اولین تجربه ی بازی آنلاین چی پیشنهاد میدید

Abraham
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوست عزيز سبك بازي هاي مورد علاقتون رو نگفتين اخه بگين تا بهتر بتونيم راهنماييتون كنيم :)

لینک به دیدگاه

بد ترین نوع اعتیاد به بازی آنلاین برای WoW ،  Dota 2 ، overwatch ، GTA V ، LOL ، هست

اصلا سمت این بازی ها نرو

من در کل برای دوتا2  6000 ساعت گیم پلی دارم

الان یک ماه هست سیستم ندارم که بازی کنم دارم دیونه میشم  :(

اگر میخوای از زندگیت عقب نمونی سمت این بازی هایی که نام بردم نرو!

GTA V با netcode ضعیف و لودینگ تایم های 1 ساعتیش یکی از بدترین تجربه های من در آنلاین بود. کلا با آنلاینش حال نکردم.

لینک به دیدگاه

کانتر 1.6 از سرزمین دانلود دانلود کن 700 مگه بشین بازی کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

GTA V با netcode ضعیف و لودینگ تایم های 1 ساعتیش یکی از بدترین تجربه های من در آنلاین بود. کلا با آنلاینش حال نکردم.

این مورد واسه من برعکس بود ... همچنان هم لود تایم سرورهاش برای من از 30 ثانیه الا 1 دقیقه تجاوز نمیکنه مگه اونروز نتم مشکلی از سمت اینترنت پرووابدرم داشته باشه... برای همین هم بود خیلی راحت level up میکردم اون اوایل :دی  اگه معتاد بازیای دیگه هم نشده بودم همچنان اینو ادامه میدادم  :D

برای GTA online خیلی مهمه باند چند نفره داشتن

اگه سبک بتلفیلد 4 (آنلاینش رو منظورمه.. مگرنه کمپین همه بازیا رو بازی میکنم) به روحیات و مهارت های من میخورد حتما سمت اون میرفتم  :D  از بس که دوستان ازش خوب میگن و من رو هم به این راه می کشونن  :D  :D

لینک به دیدگاه

این مورد واسه من برعکس بود ... همچنان هم لود تایم سرورهاش برای من از 30 ثانیه الا 1 دقیقه تجاوز نمیکنه مگه اونروز نتم مشکلی از سمت اینترنت پرووابدرم داشته باشه... برای همین هم بود خیلی راحت level up میکردم اون اوایل :دی  اگه معتاد بازیای دیگه هم نشده بودم همچنان اینو ادامه میدادم  :D

برای GTA online خیلی مهمه باند چند نفره داشتن

اگه سبک بتلفیلد 4 (آنلاینش رو منظورمه.. مگرنه کمپین همه بازیا رو بازی میکنم) به روحیات و مهارت های من میخورد حتما سمت اون میرفتم  :D  از بس که دوستان ازش خوب میگن و من رو هم به این راه می کشونن  :D  :D

تست کن بتل 4 رو هم. توی اوریجین 7 روز میشه مجانی بازی کرد. اینترنت خر سرعت ایرانسل هم که داری بزن دانلود شه دیگه 25 گیگه کلا! :D خواستی بگو لینک و ایناشو بدم برای 7 روز رایگانه.

لینک به دیدگاه

با سلام

من می خواهم انلاین bf4 بازی کنم ولی می ترسم مشکل پینگ داشته باشم برا همین تا حالا نخریدمش

من داخل بازی mw3 در plusmaster کمترین پینگم 60 است و بیشتر مواقع بین 60 تا 75 است ولی نمی دونم در bf4 و سرورهای اوپایی پینگم چطوراست

با این حساب پینگم در سرورهای اروپایی بین چه اعدادی خواهد بود تا ببینم می تونم بازی کنم یا نه؟

لینک به دیدگاه

کانتر سورس هم خوبه اگه نت خوب ندارین :) 

ویرایش شده توسط -MOBIN-
لینک به دیدگاه

اینایی که اینجوری بازی میکنن ، هم پینگ بسیار پایینی دارن و هم پاکت لاست ندارن! وگرنه با این اینترنت مزخرف ما عمراً بشه اینجوری بازی کرد. :crying:

من پایین ترین پینگی که داشتم 93 بوده این در حالی بود که بیشتر گیمرهای اون سرور پینگ تک رقمی داشتن :wacko:

ویرایش شده توسط rambo.2020
لینک به دیدگاه

بتل4 تریال تست کنین خوشتون اومد با 25 تومن بخرین 30 تومن پریموم کنین :دی

لامصب از کر.کی هم ارزون تر شده =)) بعد میگن EA جهان خواره و استعمار گره ... :laughing:

اینایی که اینجوری بازی میکنن ، هم پینگ بسیار پایینی دارن و هم پاکت لاست ندارن! وگرنه با این اینترنت مزخرف ما عمراً بشه اینجوری بازی کرد. :crying:

من پایین ترین پینگی که داشتم 93 بوده این در حالی بود که بیشتر گیمرهای اون سرور پینگ تک رقمی داشتن :wacko:

اینا شعاره ....

اولا پینگ شما خیلی خوبه از ایران تا اروپا isp تون انسانی باشه تایم اوت نداشته باشین حله

دوما من پینگ 120 هم دیدم بازیکن اسیایی قدر تو سرور اروپا غوغا کنه و همه رو داغون کنه و حتی کیل استریک 80 برسه !! ( ینی دیدما 100 تا کیلز داشت 2 تا دث !!!!!! :| چیتر هم نبود! اون 2 تا دث هم من یکیشو سوار هلی کوپتر بود با smaw mk153 زدمش تو هوا کف کرد .... )

ویرایش شده توسط SaeedPCM
لینک به دیدگاه

با سلام

من می خواهم انلاین bf4 بازی کنم ولی می ترسم مشکل پینگ داشته باشم برا همین تا حالا نخریدمش

من داخل بازی mw3 در plusmaster کمترین پینگم 60 است و بیشتر مواقع بین 60 تا 75 است ولی نمی دونم در bf4 و سرورهای اوپایی پینگم چطوراست

با این حساب پینگم در سرورهای اروپایی بین چه اعدادی خواهد بود تا ببینم می تونم بازی کنم یا نه؟

جواب لطفا
لینک به دیدگاه

جواب لطفا

8.8.8.8 پینگ زیر 200 میشه بازی کرد

هرچی کمتر هم بهتر

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers

نگاهی بندازین

لینک به دیدگاه

8.8.8.8 پینگ زیر 200 میشه بازی کرد

هرچی کمتر هم بهتر

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers

نگاهی بندازین

در سرورهای لینکی که دادید پینگ ها برای من نمایش داده نمی شود

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام

دوستان به نظرتون الان میصرفه که سی دی کی gta v رو برای بازی انلاین بگیرم؟

با توجه به اینکه مدت زیادیه این بازی اومده و میترسم من سی دی کیشو بخرم یهو نسخه جدید معرفی بشه و پول ما این وسط حیف بشه

پالکس تحت سوشیال کلاب رو گذاشته 140 ت

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان به نظرتون الان میصرفه که سی دی کی gta v رو برای بازی انلاین بگیرم؟

با توجه به اینکه مدت زیادیه این بازی اومده و میترسم من سی دی کیشو بخرم یهو نسخه جدید معرفی بشه و پول ما این وسط حیف بشه

پالکس تحت سوشیال کلاب رو گذاشته 140 ت

ارزشش رو خودتون باید در نظر بگیرید که داره یا نه!

اما در خصوص نسخه جدید باید بگم که راک استار مثل اکتیویژن (کالاف) نیست !که هی سر یکسال نسخه جدید بده بیرون! رو پروژه هاش چند سال کار میکنه که یک نسخه میده بینقص باشه.

بالفرض باشه پورت برای pc هم جای سوال میزاره که ایا میدن؟کی میدن؟

مبحث نت هم در نظر بگیر که پینگت برای بازی چطوره !

using tapatalk

لینک به دیدگاه

واقعیت برای انلاین دوتا بازی پیشنهاد میکنم
یکی کالاف که گیمپلی سریعی داره البته باید نسخه ای که باهاش حال میکنید رو بازی کنید مثلا من اصلا با مالتی پلیر سری های بلک اپس حال نکردم
دوم سری بتل فیلد نسخه 4 هم نشد 3 هم دست کمی نداره کلا بعد از بتل بازی کردن تازه ادم متوجه میشه انلاین یعنی چی نیاز به تعریف هم نداره
در این میان تایتان فال هم برای 30 تا 40 ساعت بازی کردن گذینه بسیار مناسبی فقط برای من که این پینگ مذخرف حسابی اذیتم کرد.
یادش بخیر بعضی وقتا با همین پینگ زپرتی 250 یه غوغایی به پا میکردم که نگو دیگه نمیدونم اونا نوب بودن یا من زیادی حرفه ای D:

ویرایش شده توسط Artas
لینک به دیدگاه

والا من از راهنمایی دوستان استفاده کردم و برای اولین گیم WarFace رو دانلود کردم با استیم، فعلاً که خوشمان آمده است

چون کارت گرافیک خاصی ندارم تا از گرافیک Battle لذت ببرم در حین گیمینگ آنلاین، شاید برم سراغ Dota

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

Leauge Of Legends 

World Of Warcraft

OverWatch 

که سومی رو خودم بازی نکردم ولی میگن عالیه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...