رفتن به مطلب

آموزش حل مشکل PES 2016 با گرافیک های مجتمع

مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان لیونی

امروز قصد دارم با آموزش حل کردن مشکلی بسیار اعصاب خرد کن در خدمت شما باشم اونم مشکل عدم توانایی تنظیمات بازی PES 2016  و یا بازی های مشابه با مشکل مشابه در خدمت شما باشم

همون طور که میدونید مشکل از عدم سازگاری تنظیمات بازی با گرافیک های مجنمع پردازنده مثل INTEL HD 4600  و یا امثال این میباشد به طوری که ما مطمئن هستیم که این گرافیک مجنمع توانایی اجرای بازی رو داره اما به دلیل وجود یک باگ یا نمیدونم چی اسمش رو بزارم بازی PES  اجازه تنظیمات بالا رو تو بخش مربوطه خاموش کرده و هیچ جوری هم نمیشه این مشکل رو حل کرد. بنده مدت های طولانی درگیر این موضوع بودم از دستکاری تو تنظیمات مادربرد بگیرید تا پچ و... و متاسفانه هیچ کدوم تاثیر نداشت تا یک روز به طور اتفاقی تو یکی از فروم های خارجی با بارنامه DXCPL آشنا شدم و در کمال ناباوری با دو سه تا کلیک مشکل کاملا برطرف شد و الان میتونم با تنظیمات بالا و دلخواه بازی PES 2016  رو گرافیک مجتمع خودم یعنی INTEL HD 4600 انجام بدم و مطمئن هستم رو سیستم های شما هم جواب خواهد داد تا این مشکل اعصاب خرد کن رو برا همیشه از بین ببرید.

اول از همه به این لینک برید و برنامه DXCPL  رو دانلود کنید که حجمی حدود 241 کیلو بایت دارد و بعد از دانلود رو برنامه راست کلیک کرده و اون رو به صورت RUN AS ADMINISTARTOR اجرا کنید . برنامه محیط بسیار ساده ای داره و ما برای انجام کارمون رو EDIT LIST کلیک میکنیم و بعد از باز شدن کادر مربوطه رو سه تا نقطه ی کنار ADD  کلیک میکنیم اینجا فایل اجرایی بازی رو اضافه میکنیم و بعد دو باره با استفاده از همون سه نقطه کنار ADD اینبار فایل تنظیمات بازی رو اضافه میکنیم و بعد از اتمام کار رو OK کلیک میکنیم حال به قسمت مهم ماجرا میرسیم میریم تو قسمت پایین برنامه قسمت Device Settings رو اون قسمت کنار Feature Level Limit کلیک میکنم و تو کادر کوچیک باز شده 11_0 رو انتحاب میکنیم و بعدا رو گزینه apply  کلیک میکنیم و بعدا اوکی...کار تمام است الان به راحتی به بخش تنظیمات بازی برید و از آزادی انتخاب هاتون لذت ببرید

این هم فایل عکس هاSteps.rar

ویرایش شده توسط مهمان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

البته بدرد خودم نمیخوره ولی چون کاربردی و راه گشا بود مثبت دادم

ممنون

لینک به دیدگاه

تشکر، ولی برای بنده که کار نمی کنه، اون فایل فشرده هم که حاوی تصاویر هست قابل دانلود نیست.

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

سلام

البته بدرد خودم نمیخوره ولی چون کاربردی و راه گشا بود مثبت دادم

ممنون

سلام ممنون از شما . فکر کنم این مشکل رو خیلی ها داشته باشند برا همین گذاشتم

تشکر، ولی برای بنده که کار نمی کنه، اون فایل فشرده هم که حاوی تصاویر هست قابل دانلود نیست.

اگر طبق مراحل پیش رفته باشید و کار نکرده لطف کنید مشخصات سبستمتون رو بگید و از همه مهم تر جدیدترین درایور پردازنده مجتمعتون رو هم دانلود کنید و مشکل تصاویر رو هم اگه قابل دانلود نیست حتما تا چند ساعت دیگه که به پی سیم دسترسی داشته باشم حل میکنم و یه جا دیگه اپلود میکنم
لینک به دیدگاه

ممنون خودم خیلی دنبال حل این مشکل بودم ولی همه ی مراحلی که گفتی رو انجام دادم هنوزم مشکل حل نشده :-?

لینک به دیدگاه

دوستان توجه کنند که این روش کاملا تست شده و واقعا نمیدونم چرا رو سیستم های شما جواب نمیده الان فایل عکس ها رو اینجا قرار میدم ببینید تنظیماتش با مال من مطابقت داره یا نه

Steps.rar

ممنون خودم خیلی دنبال حل این مشکل بودم ولی همه ی مراحلی که گفتی رو انجام دادم هنوزم مشکل حل نشده :-?

سیستم من تقریبا شبیه شماست فایل عکس ها رو دانلود کنید و از اون جا تنظیمات رو دقیق مثل عکس بزارید

لینک به دیدگاه

دوستان توجه کنند که این روش کاملا تست شده و واقعا نمیدونم چرا رو سیستم های شما جواب نمیده الان فایل عکس ها رو اینجا قرار میدم ببینید تنظیماتش با مال من مطابقت داره یا نه

attachicon.gifSteps.rar

سیستم من تقریبا شبیه شماست فایل عکس ها رو دانلود کنید و از اون جا تنظیمات رو دقیق مثل عکس بزارید

حله داش :)

فقط این گزینه فعال  نبود:

post-17962-0-99706300-1468007691_thumb.jpg

@};-

لینک به دیدگاه

attachicon.gifSteps.rar

خب برای بنده که اوکی شد، و از شما بسیار ممنونم

اما نکته ی ماجرا اینجاست که شما توی تصاویری که قرار دادید علاوه بر کارهایی که گفتید باید یه کار دیگه هم انجام میشده که توی توضیحات شما نبوده ولی توی تصویر هست، تیک Force Wrap رو هم باید بزنید تا اوکی بشه.

البته این مورد رو اضافه کنم که شما میتونید کیفیت رو تغییر بدید توی تنظیمات ولی رزولوشن همون مقدار ماکزیمم قبلی هست، یعنی FHD رو نمیشناسه.

تصحیح می کنم: بعد از یکبار باز و بسته کردن گیم، رزولوشن های دیگه هم به لیست تنظیمات اضافه میشوند منجمله FHD.

در هر صورت تشکر، ردیف شد.  @};-

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

برنامه DXCPL دانلود  نمیشه میشه یجا دیگه اپلود کنید.اون صفحه برام باز نمیشه اخطار میده

لینک به دیدگاه

برنامه DXCPL دانلود نمیشه میشه یجا دیگه اپلود کنید.اون صفحه برام باز نمیشه اخطار میده

حتما تا چند لحظه دیگه درستش میکنم چشم

خب برای بنده که اوکی شد، و از شما بسیار ممنونم

اما نکته ی ماجرا اینجاست که شما توی تصاویری که قرار دادید علاوه بر کارهایی که گفتید باید یه کار دیگه هم انجام میشده که توی توضیحات شما نبوده ولی توی تصویر هست، تیک Force Wrap رو هم باید بزنید تا اوکی بشه.

البته این مورد رو اضافه کنم که شما میتونید کیفیت رو تغییر بدید توی تنظیمات ولی رزولوشن همون مقدار ماکزیمم قبلی هست، یعنی FHD رو نمیشناسه.

تصحیح می کنم: بعد از یکبار باز و بسته کردن گیم، رزولوشن های دیگه هم به لیست تنظیمات اضافه میشوند منجمله FHD.

در هر صورت تشکر، ردیف شد. @};-

بله حق با شماست من فکر میکردم تنظیمات دیفالتش همینه ولی خدا رو شکر که برا شما کار کرد
لینک به دیدگاه

برنامه DXCPL دانلود  نمیشه میشه یجا دیگه اپلود کنید.اون صفحه برام باز نمیشه اخطار میده

این رو تست کنید ببینید میتونید از اینجا دانلود کنید

حله داش :)

فقط این گزینه فعال  نبود:

attachicon.gifstep 3.jpg

@};-

قربان شما خواهش میکنم @};-

لینک به دیدگاه

درود

خیلی تشکر برای این راهکار ساده ولی خیلی مهم و کاربردی

لینک به دیدگاه

درود

خیلی تشکر برای این راهکار ساده ولی خیلی مهم و کاربردی

قربان شما داداش خوشحالم که تونستم کمک کنم

XBOX ONE.mp3

ویرایش شده توسط مهمان
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

داداش دستت درد نکنه، راه حلی بسیار کاربردی بود.

اجازه مثبت دادن ندارم

1+

لینک به دیدگاه

سلام

واسه من وقتی تیک Force Wrap رو میزارم تنظمیات قفل میشه! بعد که بر میدارم تنظیمات گرافیک باز میشه :|

چطوریاست!؟ :|

لینک به دیدگاه

سلام

واسه من وقتی تیک Force Wrap رو میزارم تنظمیات قفل میشه! بعد که بر میدارم تنظیمات گرافیک باز میشه :|

چطوریاست!؟ :|

هر طریقی که تنظیماتتون آزاد میشه استفاده کنید :)

داداش دستت درد نکنه، راه حلی بسیار کاربردی بود.

اجازه مثبت دادن ندارم

1+

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام.خواستم بدونم این خطا یاارور درمورد چیه؟ امروز بازی نصب کردم تا کلیک میکنم رو آیکون بازی این ارور میده.خیلی ممنون

pes.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...