رفتن به مطلب

راهنمایی لطفا. کیس های قدیمی به درد میخورند یا نه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

مرسی از نگاهاتون.

من یه کیس دارم از این قدیمیا میخواستم از تجربیاتتون بهره بگیرم که این کیس با یکم تغییرات به درد بخور میشه یا نه

و اینکه توی نصب قطعات به مشکل بر میخورم یا نه؟

مثلا کولینگش ویکم ظاهرش .post-21686-14680704819815_thumb.jpgpost-21686-1468070501948_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Mohsenbike
لینک به دیدگاه

داداش بزار یه چیز بگم تا اخر اینو داشته باش اولین چیز و ملاک همیشه بودجه بوده و هست و خواهد بود 
پس اگر میتونی 170 جور کنی و یه دوکاس بخری اصلا فکر دست زدن بهش رو نکن چون هر کار کنی نمیتونی پنل جلو رو درست کنی 
اگر هم مثلا 100 تومن داری نخر 50 تومن هزینه همین کن 1 سالی استفاده کن و برو یه کیس مشتی بخر چون کیسای تا 100 تومن هیچ چیز ندارن و شاسی یکیه با همین
مدینگ هم خیلی زحمت و حوصله میخواد اگر بخوای فقط کولینگ بدی معکوس میکنی و دو تا فن 12 بالا در میاری 3 تا هم جلو یه در پلکسی هم میزاری یه نورپردازی هم تنگی از نمای بقی خیلی شیک و زیبا  میشه ولی پنل جلو رو نمیشه واقعا کاری کرد 

لینک به دیدگاه

داداش بزار یه چیز بگم تا اخر اینو داشته باش اولین چیز و ملاک همیشه بودجه بوده و هست و خواهد بود

پس اگر میتونی 170 جور کنی و یه دوکاس بخری اصلا فکر دست زدن بهش رو نکن چون هر کار کنی نمیتونی پنل جلو رو درست کنی

اگر هم مثلا 100 تومن داری نخر 50 تومن هزینه همین کن 1 سالی استفاده کن و برو یه کیس مشتی بخر چون کیسای تا 100 تومن هیچ چیز ندارن و شاسی یکیه با همین

مدینگ هم خیلی زحمت و حوصله میخواد اگر بخوای فقط کولینگ بدی معکوس میکنی و دو تا فن 12 بالا در میاری 3 تا هم جلو یه در پلکسی هم میزاری یه نورپردازی هم تنگی از نمای بقی خیلی شیک و زیبا میشه ولی پنل جلو رو نمیشه واقعا کاری کرد

دقیقا حرفت درسته بدون زحمت و با همون هزینه ی تغییرات میشه یه نوشو گرفت.

ولی

ببخشید فکر کنم منظورم خوب مطرح نکردم ،خودم به دیپ کول کندومن دارم که از لیون گرفتم حرف نداره

ولی میخواستم اینو دور نندازم نگه دارم شاید به درد کسی بخوره بعدا به خاطر همین مطرح کردم

مری ازت[emoji120]

ویرایش شده توسط Mohsenbike
لینک به دیدگاه

دقیقا حرفت درسته بدون زحمت و با همون هزینه ی تغییرات میشه یه نوشو گرفت.

ولی

ببخشید فکر کنم منظورم خوب مطرح نکردم ،خودم به دیپ کول کندومن دارم که از لیون گرفتم حرف نداره

ولی میخواستم اینو دور نندازم نگه دارم شاید به درد کسی بخوره بعدا به خاطر همین مطرح کردم

مری ازت[emoji120]

کسی اینا رو نمیخره منم اینقدر وضع مالیم خراب نبود که رفتم موینگ حال میکردم با مدینگ انجا دادم و بعدا هم به عنوان سیستم دوم نگه میدارم بالاتر از این که نیست هست!! :)  :) 

چیزی رو هم از دست ندادم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...