رفتن به مطلب

صرفا ارتقا به 1080 کافیه؟

Recommended Posts

سلام دوستان هدف من این است که بتوانم همه ی بازی های مدرن را با نهایت تنظیمات گرافیک در رزولیشن 1080p با 60 فریم به بالا اجرا کنم من می خوام فقط گرافیکم رو به gtx 1080 fe ارتقا بدم بقیه ی قطعات هم که ثابتند که در امضام هست  .می خواستم بدونم این تقییر کافیه و یا قطعات من برا 1080 گلوگاه نمی شه یا اصلا مچ هستن یا نه ؟ ممنون.

لینک به دیدگاه

یه نکته تو سیستم شما هست اونم اینه که شما پردازنده سریk دارید ولی برد شما h هست برای کاربرد بهتر این پردازنده و همینطور قابلیت اورکلاک باید سری z داشته باشید

و تا اونجا که من میدونم این سری برد یعنی سری h از این فرکانس یعنی بالاتر از 1600 ساپورت نمیکنه البته شاید با xmp  با 2000 بالا بیاد

و اما راجبه محدودیت پردازنده برای گرافیک باید بگم که خیر در نهایت یه مقدار جزیی خواهد شد که با مقداری اور پردازنده مشکل حل میشه

ویرایش شده توسط **pouya**
لینک به دیدگاه

درود

برای وضوح 1080p هیچ نیازی به خرید GTX 1080 نیست، بهترین گزینه برای شما GTX 1070 خواهد بود.

ارتقاء رم به 16 گیگابایت و تعویض مادربرد با سری Z77 توصیه می شود.

@};-

لینک به دیدگاه

درود

برای وضوح 1080p هیچ نیازی به خرید GTX 1080 نیست، بهترین گزینه برای شما GTX 1070 خواهد بود.

@};-

کاملا تایید میشه ۱۰۸۰ برا فول اچ دی مثل اینه که یه مگس رو با بازوکا بکشی همین ۱۰۷۰ هم هدف اصلیش رزولوشن ۱۴۴۰ هستش دیگه برا فول اچ دی عالیه
لینک به دیدگاه

یه نکته تو سیستم شما هست اونم اینه که شما پردازنده سریk دارید ولی برد شما h هست برای کاربرد بهتر این پردازنده و همینطور قابلیت اورکلاک باید سری z داشته باشید

و تا اونجا که من میدونم این سری برد یعنی سری h از این فرکانس یعنی بالاتر از 1600 ساپورت نمیکنه البته شاید با xmp  با 2000 بالا بیاد

و اما راجبه محدودیت پردازنده برای گرافیک باید بگم که خیر در نهایت یه مقدار جزیی خواهد شد که با مقداری اور پردازنده مشکل حل میشه

كاملا حق با شماست فركانس رم از ١٦٠٠ حتي در xmp هم بيشتر شه سيستم بالا نمياد.

مگه الان با titan نمیتونید 60 فریم بگیرید؟؟

خير

درود

@};-

متاسفانه مادربرد z77 موجود نيست
لینک به دیدگاه

اگه هدفتون 1080p هست می تونین RX480 یا GTX 1060 بگیرین.

البته اگه می خواین مدت طولانی کارت رو نگه دارین من 480 رو پیشنهاد می دم. چون ای ام دی مدت طولانی تری از کارتهاش پشتیبانی می کنه.

پردازندتون هم بسیار قویه و برای هیچ کارت گرافیکی گلوگاه نخواهد شد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

1080 خیلی زیاده

1070 هم زیاده ، اما اگه بودجه باشه خوبه

لینک به دیدگاه

کاملا تایید میشه ۱۰۸۰ برا فول اچ دی مثل اینه که یه مگس رو با بازوکا بکشی همین ۱۰۷۰ هم هدف اصلیش رزولوشن ۱۴۴۰ هستش دیگه برا فول اچ دی عالیه

كشتن مگس با باازوكا غير ممكنه

لینک به دیدگاه

اگه هدفتون 1080p هست می تونین RX480 یا GTX 1060 بگیرین.

البته اگه می خواین مدت طولانی کارت رو نگه دارین من 480 رو پیشنهاد می دم. چون ای ام دی مدت طولانی تری از کارتهاش پشتیبانی می کنه.

پردازندتون هم بسیار قویه و برای هیچ کارت گرافیکی گلوگاه نخواهد شد.

١٠٦٠ يا rx ٤٨٠ مطمئنا كارمو راه نمي دازه چون مي خوام بازي هايي مثل battlefield 1 را با آخرين تنظيمات اجرا كنم

1080 خیلی زیاده

1070 هم زیاده ، اما اگه بودجه باشه خوبه

خوب اگه ١٠٨٠ فرا تر از نياز منه در عوض مي تونم دير تر عوضش كنم مگه اينطور نيست؟
لینک به دیدگاه

در نهایت کارت 1070 کارتون رو راه میندازه ولی اگه آینده نگری کنیم که بعدا به 4K مهاجرت کنید 1080 بخرید

لینک به دیدگاه

درود

@};-

کاملا موافقم.

1080 زیاده

1070 از کافی هم کافی تره ، صرفه خریدش هم بیشتره

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

سلام دوستان هدف من این است که بتوانم همه ی بازی های مدرن را با نهایت تنظیمات گرافیک در رزولیشن 1080p با 60 فریم به بالا اجرا کنم من می خوام فقط گرافیکم رو به gtx 1080 fe ارتقا بدم بقیه ی قطعات هم که ثابتند که در امضام هست  .می خواستم بدونم این تقییر کافیه و یا قطعات من برا 1080 گلوگاه نمی شه یا اصلا مچ هستن یا نه ؟ ممنون.

اگه هدفت رزولوشن 1080 ه با همون کارت 1070 هم از کافی خیلی بیشتره. فقط برو مدلای کاستوم مثل ایسوس و غیره رو بگیر چون هم ارزون تره هم قوی تر (!)

١٠٦٠ يا rx ٤٨٠ مطمئنا كارمو راه نمي دازه چون مي خوام بازي هايي مثل battlefield 1 را با آخرين تنظيمات اجرا كنم

بتل 1 که من الان با کارت 970 رو الترا 60 فریم دارم!

حالا 1060 نخواستی 1070 خیلی از لحاظ سرعت نزدیکه به 1080 ولی ارزون تره.

لینک به دیدگاه

با توجه به اینکه مشکل مالی ندارین 1080 بخرین و با خیال راحت به انجام بازی بپردازید.

كي گفته مشكل مالي ندارم

اگه هدفت رزولوشن 1080 ه با همون کارت 1070 هم از کافی خیلی بیشتره. فقط برو مدلای کاستوم مثل ایسوس و غیره رو بگیر چون هم ارزون تره هم قوی تر (!)

بتل 1 که من الان با کارت 970 رو الترا 60 فریم دارم!

حالا 1060 نخواستی 1070 خیلی از لحاظ سرعت نزدیکه به 1080 ولی ارزون تره.

ببخشيد ميشه بپرسم بتلفيلد ١ را از كجا بدست آورديد؟
لینک به دیدگاه

در كل دوستان از همه ممنونم ولي من قلبم با ١٠٨٠ هستش فقط مي خواستم بدونم با سيستم من مشكلي نداشته باشه كه گفتيد نداره . اصرارم براي ١٠٨٠ بخاطر اين هست كه بيشتر از ١٠٧٠ مي توانم نگهش دارم . من سعي خود را مي كنم ١٠٨٠ بگيرم اگر به بن بست مالي خوردم از ١٠٧٠ استقبال خواهم كرد. باز هم از همگي سپاس گزارم.

لینک به دیدگاه

چيزي كه پدرم در اين جور مواقع مي گفتند بلند كردن كيسه برنج با جرثقيل بود
لینک به دیدگاه

يه شيش ماه صبر كن بورد Z270 با پردازنده 7700 به همراه يه كارت 1070 و رم 16 باس 3600 بردار خيالت راحت شه...

لینک به دیدگاه

شما در درجه اول باید رم رو ارتقا  بدی !!! همانطور که بقیه گفتن یا مانیتور با رزولوشن بالاتر بگیرین یا مدل های پایینتر بگیرین !

لینک به دیدگاه

داداش 1080 سهله بری تایتان پی(titan p) هم برداری بعد دو سال مجبوری عوضش کنی(با توجه به سیاست های انویدیا) شما اگه سال بعد نسل دیگه رو نداد باید کلاتونو هوا بندازید و خوشحالی کنین. اصولا دو سال به دوسال نسل و عوض میکنه انویدیا پس واسه دو سال 1070 بهترین انتخابه چون سری 2000؟؟ بیاد (علامت سوال برا این بود معلوم نیس نام گذاریش) سری 1000 فراموش خواهد شد. باز انتخاب با خودتونه.

این دقت یه سریا روی یه بحث فرعی من کشته!! =))

میگه کشتن مگس با بازوکا غیر ممکنه!

حالا ایشون انقد هم دقیق نبودن میخواستن فقط یه مثالی بزنن.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

كشتن مگس با باازوكا غير ممكنه

غیر ممکن نیست! اگه تو اتاق گیرش بندازی درو میبندی یه سوراخ اندازه بازوکا باز میکنی تو دیوار کله بازوکا رو میزاری تو سوراخ کل اتاق رو منفجر میکنی 100% مگس میمیره :D

لینک به دیدگاه

كي گفته مشكل مالي ندارم

ببخشيد ميشه بپرسم بتلفيلد ١ را از كجا بدست آورديد؟

من رو با ایمیل به تست نسخه Alpha بازی دعوت کردند. اطلاعات بیشتر توی تاپیک بتلفیلد هستش خواستید برید ببینید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...