رفتن به مطلب

خرید مادربورد گیمینگ تا سقف 650 هزار تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بهترین مادربورد تا سقف 650 هزار تومن چیه؟ پولش از این بالاتر نره. چون کیس شیشه ای نداشتم برام سواله اگر بخاطر زیبایی رنگی مادربورد 100تومن اضافه خرج کنم تو کیس خودشو نشون میده یا خرج الکیه؟

مادربوردی که معرفی میکنید اگر ایسوس یا گیگابایت بود حتما با ذکر دلیل بفرمایید چرا یکی از این دو برند سرتره! (خودم تحقیق کردم میگن مادربورد گیگابایت سخت جونه ولی بایوس جالبی نداره در مقابل مادربورد ایسوس ظریف هستش و سرعتش کمی بیشتره و محیط بایوس خفنی داره)

اگر قصد اورکلاک داشته باشم فقط رم رو اورکلاک میکنم

*سوکت LGA 1151

ویرایش شده توسط Dr.Alex
لینک به دیدگاه

شما نگفتی از چه سوکتی میخوای

فرض رو بر این میگذاریم که از 1151 میخوای

GIGABYTE Z170X-Gaming 3 با قیمت 615

MSI Z170A Gaming M3 با قیمت 625

بین این دو هر کدوم خواستی بخر(نظر من بیشتر رو گیگا هست)

بورد های گیگا فقط از نظر بایوس کمی ضعیف هستن ، نه این که بایوسش از پس خودش بر نیاد  نه منظورم این هست که محیطش خیلی پیشرفته مثل ایسوز و MSI نیست ، برای شما که فقط میخوای رم رو اور کنی و حالا شاید 6700k رو از 4.2 به 4.5 برسونی کافیه.

این اختلافی که میگی ایسوس از بقیه سریع تر هست و.. برای برد های بالا یک میلیون هست ولی برای برد های 900-800 به پایین گیگا فناوری های بهتری داره (محافظ PCI ، کیفیت ساخت بالا و..) 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...