رفتن به مطلب

بهترین گرافیک برای گرفتن تصویر 4k

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز

من پی سی خودمو وصل کردم به تی وی 4کی از اونجایی که خود تی وی زیر نویس هارو درست نشون نمیده مجبورم از پلیر پی سی استفاده کنم ولی متاسفانه کیفیت تصویر خیلی میاد پایین در صورتی که خود تی وی اینو بسیار شارپتر و خوش اب ورنگتر نشون میده با کارت گرافیکی های تقریبا زیادی تست کردم ولی همگی زیر یک میلیون و با همه نرم افزارهای که فیلم نشون میده کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چه کارت گرافیکی بتونم تهیه کنم تا کیفیت فیلم افت نکنه؟ و بهمون شکلی که خود تی وی نشون میده نشون بده 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز خیلی چیزها دخیل هستند که آخریش خود گرافیکه ولی من فقط چیزهایی که خودم سر وکار داشتم رو میگم، مثلاً اولیش پلیر، که kmp و.. تصویر خیلی ضعیف تری از power dvd ارائه میکنه من خودم رو چند مانیتور و tv  تست کردم سعی کنید حتماً کدک های لازم نصب باشه .. دوم رابط و جنس کابل .. وصل کردن pc به  tv  از درگاه مخصوص کیفیت خیلی بدی میده و سعی کن از کابل hdmi به جای ورودی pc  استفاده کنی و کابل هم از جنس باکیفیت تهیه بشه (واقعاً تاثیر داره) سومین نکته اینه که حتماً اگه همزمان از مانیتور وtv  استفاده میکنه دقت کن تصویر رو حالت ادامه دار بزار نه دوتایی که بتونی اگه رنج و رزولوشین با هم فرق میکنه تو کنترل پنل گرافیکت تنظیم کنی

در نهایت اگه فقط هدف پخش فیلمه 4k  هست و پردازنده مناسب هم داری گرافیک 960 یا 970 برای اینکار بسیار مناسبه البته ای ام دی هم کارتهای خوبی داره ولی چون تجربیات بدی باهاش داشتم پیشنهاد نمیکنم

لینک به دیدگاه

مدل تلوزیونتون چیه؟ برای وصل شدن به باید ورودیhdmi2.2داشته باشن، (همtvهمکارت گرافیک)، تا باکفیت و ۶۰هرتز نشون بده،همینطور که Atefفرمودند، یه کابل با کیفت هم میطلبه، درکل برای فیلم خیلی بهتره که با فلش وصل کنید فیلم ببینید، زیر نویس چه مشکلی داره؟ فیلم و زیر نویس باید دقیقن یه اسم داشته باشن تا tv پخش کنه، اگه زمان بندیش تنظیم نیست ، تو pc درستش کنید بعد بریزید تو فلش و نگاه کنید.

Sent from my C2105 using Tapatalk

ویرایش شده توسط Mahdi_11
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز

من پی سی خودمو وصل کردم به تی وی 4کی از اونجایی که خود تی وی زیر نویس هارو درست نشون نمیده مجبورم از پلیر پی سی استفاده کنم ولی متاسفانه کیفیت تصویر خیلی میاد پایین در صورتی که خود تی وی اینو بسیار شارپتر و خوش اب ورنگتر نشون میده با کارت گرافیکی های تقریبا زیادی تست کردم ولی همگی زیر یک میلیون و با همه نرم افزارهای که فیلم نشون میده کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چه کارت گرافیکی بتونم تهیه کنم تا کیفیت فیلم افت نکنه؟ و بهمون شکلی که خود تی وی نشون میده نشون بده 

سلام

برای حل مشکل زیر نویس:

.1 ابتدا نرم افزار notepad ++ رو دانلود کنید. بعد زیرنویس با فرمت srt رو با اون باز کنید و روی آخرین نسخش اگه باشید برید بالا روی گزینه format و چک کنید. یونیکد باید روی ANSI باشه اگه نبود روی Convert To ANSI کلیک کنید و سپس فایل رو ذخیره کنید.

.2 حالا فیلم رو توی تی وی پخش کنید روی تنظیمات subtitle برید و یونیکد sub رو توی عربی بزارید دیگه همه زیر نویس هاتون بدون مشکل پخش میشه.

برای پلیر قدرتمند هم:

این پلیر رو دانلود کنید.تنظیمات هم به شکل زیر انجام بدین:

y94xbir288cx5r6eker.jpg

39wpqowiunhhe926t5j8.jpg

p86l20bhm5s6nfa7css.jpg

57zsjdu15yto91zgcn4.jpg

لینک به دیدگاه

در مورد کابل هرچی گرفتی گرفتی سیگنال دیجتال کابل فرقی نمی کنه...

تلویزیونت ببین احانان روی game mode نباشه این طور که می گی انگار تلویزیونت پردازشایی که انجام می داده رو روی ورودی pc نمیده ...

کارت هم دونه gt 210 هم کافیه .. می خوای htpc ببندی دیگه گیم نمی خوای بزنی روش درسته؟

لینک به دیدگاه

مدل تلوزیونتون چیه؟ برای وصل شدن به باید ورودیhdmi2.2داشته باشن، (همtvهمکارت گرافیک)، تا باکفیت و ۶۰هرتز نشون بده،همینطور که Atefفرمودند، یه کابل با کیفت هم میطلبه، درکل برای فیلم خیلی بهتره که با فلش وصل کنید فیلم ببینید، زیر نویس چه مشکلی داره؟ فیلم و زیر نویس باید دقیقن یه اسم داشته باشن تا tv پخش کنه، اگه زمان بندیش تنظیم نیست ، تو pc درستش کنید بعد بریزید تو فلش و نگاه کنید.

چون من تی وی رو از بانه خریدم زیرنویس فارسی رو پس و پیش نشون میده مثلا اخر جمله رو اول و اول رو اخر مدل تی هم ال جی 55ub850 هست

نه تی وی رو پی سی مد هست خود تی وی ورودیش اچ دی ام 2 هست ولی خروجی گرافیک نهایتا 1.4 هست منتظرم با گرافیک های جدید که خروجی 2 دارن هم یه تست بزنم مخصوصا اوناکه اچ دی ار هم دارن در کل تا الان که موفق نبودم کیفیت مطلوبی بگیرم ولی اون نرم افزاری که دوستمون پیشنهاد دادن رو حتما تست میکنم ممنون از همگی 

دوست عزیز خیلی چیزها دخیل هستند که آخریش خود گرافیکه ولی من فقط چیزهایی که خودم سر وکار داشتم رو میگم، مثلاً اولیش پلیر، که kmp و.. تصویر خیلی ضعیف تری از power dvd ارائه میکنه من خودم رو چند مانیتور و tv  تست کردم سعی کنید حتماً کدک های لازم نصب باشه .. دوم رابط و جنس کابل .. وصل کردن pc به  tv  از درگاه مخصوص کیفیت خیلی بدی میده و سعی کن از کابل hdmi به جای ورودی pc  استفاده کنی و کابل هم از جنس باکیفیت تهیه بشه (واقعاً تاثیر داره) سومین نکته اینه که حتماً اگه همزمان از مانیتور وtv  استفاده میکنه دقت کن تصویر رو حالت ادامه دار بزار نه دوتایی که بتونی اگه رنج و رزولوشین با هم فرق میکنه تو کنترل پنل گرافیکت تنظیم کنی

در نهایت اگه فقط هدف پخش فیلمه 4k  هست و پردازنده مناسب هم داری گرافیک 960 یا 970 برای اینکار بسیار مناسبه البته ای ام دی هم کارتهای خوبی داره ولی چون تجربیات بدی باهاش داشتم پیشنهاد نمیکنم

من فقط تی وی وصل کردم کابل هم از رو بلوری پلیر برداشتم که فکر کنم کیفیتش مطلوب باشه بازم متشکرم از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

چون من تی وی

نه تی وی رو پی سی مد هست خود تی وی ورودیش اچ دی ام 2 هست ولی خروجی گرافیک نهایتا 1.4 هست منتظرم با گرافیک های جدید که خروجی 2 دارن هم یه تست بزنم

پس مشکلِ کیفیت همون خروجی گرافیکه ، گرافیک خاستید بخرید توی مشخصات باید زده باشه max resulotion:4k, اگه امتحان کردین وتصویر خوب گرفتید همینجا خبر بدین، چون من هم میخوام همین تلوزیون رو۴۹اینچش بگیرم برایpc. برای زیر نویس هم تنضیمات تلوزیون که دوستمون گفتن انجام بده ان شاءالله درست میشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...