رفتن به مطلب

واتركولر هاي glacier 240 يا maelstrom 240 كدوم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

براي يه سيستم با cpu 6600k ميخوام از بين دو مدل ديپ كول و گرين يكي رو انتخاب كنم اما خب تو واتركولينك خودم فقط از برند كولرمستر استفاده كردم كه تو كيفيتش شكي نيست.ميخواستم نظر شما رو درباره اين دو برند ارزون قيمت بپرسم، چون تا حالا خيلي از از گليشر تعريف شنيدم بنچمارك هاش هم كه خيلي عاليه، از طرفي رادياتورش هم قابليت ريفيل رو داره كه در اينده بخوام كولانت رو عوض كنم كه ديپ كول نداره و اينكه گارانتي گرين هم همه ازش راضي بودن، در كل خودم بيشتر نظرم با گليشر هست اما خب فروش مالستروم هم خيلي خوب بوده براي همين يكم انتخاب برام سخت شده. اگر تجربه ايي تو استفاده از اين دو برند داريد ممنون ميشم با من در ميون بگذاريد فقط لطفا اگر نظر منفي درباره هر برند داريد با دليل بگيد نه فقط از روي تعصب.

ویرایش شده توسط alip4
لینک به دیدگاه

به نظر من این دو تا زیاد فرقی ندارن تو بازده اون مزیت گارانتی بهتر گرین رو داره به نظرم و اون هم زیباییش 
من بودم دیپ کول میخریدم  واسه زیبایی اش :)

لینک به دیدگاه

خب ويدئو ليون رو ببينيد

ويدئو ليون صرفا يك بنچمارك گيري هست و بس، هيچ چيزه ديگه ايي نداشت، من قصدم اينه بازده و كارايي و كيفيت اين كولر رو تو طولاني مدت ازمصرف كننده بپرسم.

تو تست ليون گرين تقريبا با 240M كولر مستر برابر بود تو پرفورمنس اما از لحاظ كيفيت و كارايي تو استفاده واقعي همون كارايي رو داره؟ همون نويز رو داره؟ قطعا نه.

اينها همه چيزهايي هست كه فقط يه مصرف كننده كه چند وقت از محصول استفاده كرده ميتونه جواب بده نه يه تست ٢،٣ دقيقه ايي.

لینک به دیدگاه

یدونه glacier 360 بگیر با فنای cougar cfd 120 من الان روی 6700k گزاشتم بدون اورکلاک کلا زیر لود 100 در صد با 2 تا فن رو دور پایین cpu به 70 نمی رسید ...

الانم با cpu و igp روی لود 100 درصد + هردو هم اور هستن با دور فن نهایت 60 درصد دما از 74 بالاتر نمی ره...(xmp هم فعاله)...

در مورد نویز فنای دیفالتش 2200 دور هستن و نوزشون تو مایه های h 100i gtx میشه روی 100 درصد ...+ میشه پره هاشونم جدا کرد که به نظر من مزیت خوبیه)...

در مورد طول عمر هم من خودم از بعد از عید خریدم و تا 1 ماه پیش رو کارت گرافیک بود و 24/7 کار می کرد شیلنگا هم در یه وضعیت خیلی بدی بودن... الانم که گزاشتم روی cpu خوب کار می کنه...

+

از وقتی که خریدمش دور پمپ همیشه روی 100 درصد بوده هنز خوب کار می کنه و نویزی هم نداره....

لینک به دیدگاه

ويدئو ليون صرفا يك بنچمارك گيري هست و بس، هيچ چيزه ديگه ايي نداشت، من قصدم اينه بازده و كارايي و كيفيت اين كولر رو تو طولاني مدت ازمصرف كننده بپرسم.

تو تست ليون گرين تقريبا با 240M كولر مستر برابر بود تو پرفورمنس اما از لحاظ كيفيت و كارايي تو استفاده واقعي همون كارايي رو داره؟ همون نويز رو داره؟ قطعا نه.

اينها همه چيزهايي هست كه فقط يه مصرف كننده كه چند وقت از محصول استفاده كرده ميتونه جواب بده نه يه تست ٢،٣ دقيقه ايي.

پیشنهاد به شما دیپکول.ه

فن های دیپ کول روی دور بالا صدای وحشتناکی دارند و لی رو دور پایین از دیوار صدادر میاد از این فهنا نه.

در حالی که خنک کنندگی خودشون رو در حد قابل قبولی حفظ می کنند.

در آخر هر انتخابی که داشتید توصیه می کنم در این که رادیات رو در جلو کیس ببندین تا از شر حرارت کارت گرافیک تون هم خلاص بشید.و اختلاف دمایی بین ۵ الی ۱۵ درجه ایی در دمای پردازنتون تجربه می کنید.(میزان دما:تجربه شخصی)

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

با اين حال اگر فقط زيبايي بلاك برام مهم باشه كه اونم تو مدل كاپيتان زيبايي بهتري داره وگرنه مالستروم با گليسر زياد تفاوت نداره، بايد بر سراغ ديپ كول، پس گليسر فكر كنم انتخابم باشه، ممنون از دوستان :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...