رفتن به مطلب

جایگاه هارد دیسک در کیس kendomen

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان تا جایی که یادمه هارد دیسک باید توسط چهارپیچ کاملا محکم بشه و هیچ تکونی نخوره

الان کیس های جدید فرق کردن به نظرتون هارد رو کیس kendomen کاملا آزاد مشکلی نداره؟

البته آزاد نیست و به قول شرکت دیپ کول این سیستم ضد لرزش ولی من احساس میکنم هارد کمی لرزش داره!

(من کیس ایگل + داشتم عوضش کردم این کیس گرفتم باید بگم از لحاظ کولینگ(حداقل 6 درجه تو دمای هارد و 3 درجه رو دمای مادربرد افت داشتم و کیفیت بدنه واقعا حرف نداره

5 تا فن هم رو خودش داره که ارزش خریدش واقعا بالا میبره

این تاپیک هم بیشتر بخاطر اطلاعات خودم بود و صرفا منظورم kendomen نیست

لینک به دیدگاه

عريز اصلا نيازي نيست هارد خيلي محكم به كيس پيچ بشه، تا اون حد لقي هم چيزي نيست و مشكلي ايجاد نميكنه در همين حد كه مطمئن باشيد كيس اگر تكون بخوره هارد از جاش ول نميشه بيوفته كف كيس كافيه، فقط در زمان روشن بودن كيس همونطور كه ميدونيد نبايد كيس رو جابجا كنيد و يا بهش ضربه بزنيد.

لینک به دیدگاه

حالا کیس وسیله ای نیست دا عم در حال تکون خوردن باشه که مثلا اگر شل بسته باشیم شل بشه و بیفته در حدی باشه که خودشو نگه داره کافیه  :)

لینک به دیدگاه

تو این کیس هارد از پایین پیچ میشه و کشویی وارد کیس میشه

من قبلا فکر میکردم هارد باید کاملا پیچ بشه و کوچکترین تکونی نخوره

حالا با حرف این دوستمون دیگه میشکلی نیست خخخ

كيس اگر تكون بخوره هارد از جاش ول نميشه بيوفته كف كيس كافيه

لینک به دیدگاه

محکم پیچ شدن هارد به بدنه کیس خوب نیست
1. چون لرزش هارد به بدنه کیس انتقال پیدا میکنه و صدا تشدید میشه

2. ضربه های احتمالی به کیس رو هرچه تمامتر به هارد منتقل میشه و احتمال خرابی بیشتر.

بهترین حالت نسب هارد اینه که با یه قطعه واسط با قابلیت ارتجاع مثل فنر یا لاستیک از چهارطرف محارشده باشه تو بدنه کیس. اینطوری انتقال لرزش از هارد به کیس و بلعکس خیلی خیلی کم میشه.( شبیه مهار شدن مکانیزم اپتیک درایو نوری پخش خودرو)

موفق باشید

ویرایش شده توسط MHMAX
لینک به دیدگاه

محکم پیچ شدن هارد به بدنه کیس خوب نیست

1. چون لرزش هارد به بدنه کیس انتقال پیدا میکنه و صدا تشدید میشه

2. ضربه های احتمالی به کیس رو هرچه تمامتر به هارد منتقل میشه و احتمال خرابی بیشتر.

بهترین حالت نسب هارد اینه که با یه قطعه واسط با قابلیت ارتجاع مثل فنر یا لاستیک از چهارطرف محارشده باشه تو بدنه کیس. اینطوری انتقال لرزش از هارد به کیس و بلعکس خیلی خیلی کم میشه.( شبیه مهار شدن مکانیزم اپتیک درایو نوری پخش خودرو)

موفق باشید

ممنون دوست عزیز

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...