رفتن به مطلب

شرکت AMD از همکاری خود با سازندگان و ناشر بازی بزرگ و مورد انتظار Civilization VI و وجود DX 12 و غیره خبر می‌دهد

Recommended Posts

x812w8ujc21tcfqk78ge.jpg

شرکت AMD امروز اعلام کرد که در حال همکاری با دو شرکت Firaxis و 2K Games در توسعه‌ی بازی "Civilization VI"، عنوان بعدی از فرانچایز معروف که در سبک استراتژیک smash-hit turn اسم و رسمی دارد، است. شرکت AMD همچنین اعلام کرد که آنها به توسعه دهندگان این بازی در بکارگیری رابط DirectX 12 و مزایای آن، همانند استاندارد سازی پردازش ناهمگام (Asynchronous Compute) و مولتی آداپتور صریح (MDA) کمک خواهند کرد. این مزیت به بازی اجازه می‌دهد تا بتواند به‌راحتی در سیستم‌هایی که هم دارای کارت‌گرافیک مجزا و هم پردازشگر گرافیکی داخلی (integrated GPUs) (مثل پردازشگر گرافیکی موجود در پردازنده‌های اینتل) و نیز سیستم‌های چندین گرافیکه (Multi GPU) هستند، از تمام منابع گرافیکی آنها نهایت استفاده را داشته باشد. همچنین گفته شده که این بازی یک ابزار بنچمارک‌گیری داخلی نیز خواهد داشت.

منبع: techpowerup

مترجم: مجتبی حیدرزاده

ویرایش شده توسط مجتبی حیدرزاده
لینک به دیدگاه

تعداد نظر مثبتی که شما می توانید بدهید برای امروز به پایان رسیده است

:crying: :crying: :crying:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تعداد نظر مثبتی که شما می توانید بدهید برای امروز به پایان رسیده است

:crying: :crying: :crying:

من گذاشتم عزیزم 

لینک به دیدگاه

من گذاشتم عزیزم 

مرسی

انشاالله فردا خودم هم میذارم !

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اقا بهترین خبری که شنیدم حتی بهتر از معرفی 480  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  @};-

لینک به دیدگاه

اینارو ول کنید digital foundry تستای جدید doom با vulkan رو گزاشته کارتای amd بین 24 تا 35 درصد افزایش کارایی داشتن...

لینک به دیدگاه

به شدت عاشق این بازی هستم..همین الان که پست میزارم یه 10 دقیقه ای میشه که تازه از بازیش اومدم بیرون...شبکه ای با تانگل بی نظیره

دم amd گرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...