رفتن به مطلب

خرید هارد اکسترنال 1 ترابایت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . بنده میخام هارد اکسترنال 1 ترابایت بخرم . چه برندی رو پیشنهاد میکنید ؟ و چه مدلی؟

میخام از این هارد برای ارشیو فیلم استفاده کنم و وصلش کنم به تلویزون . فیلم هایی هم که روش میخام بریزم bluray هستن و هر فیلم حجم بالای 10 گیگ داره . 

مرسی از همه . 

ویرایش شده توسط Sajadko
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

نکته ای که قابل ذکره اسیب پدیری ببیش از حد هارد ها (اینترنال و اکسترنال) در برابر ضربه هست

پس سعی کنید مدل های ضد ضربه بگیرید (هر چند این مدل ها هم نباید ضربه شدید بخورن)

برند به نظرم سلیقه ای هست 

ولی silicon power و ADATA مدل های خوبی دارن

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام من خودم تا به حال با ادیتا و وسترن مدل مای پاسپورت کار کردم --که از نظر سرعت وسترن بهتر بوده به نظر من شما یا وسترن بگیر یا سیلیکون البته خودم سیلیکون نداشتم اما تعریفاشو شنیدم مدل ضد ضربه هم داره این اخریا هم یه مدلش اومده بود یو اس بی 3.1 بود---نظر منو میخای سمت ادیتا نرو :)

لینک به دیدگاه

سلام من خودم تا به حال با ادیتا و وسترن مدل مای پاسپورت کار کردم --که از نظر سرعت وسترن بهتر بوده به نظر من شما یا وسترن بگیر یا سیلیکون البته خودم سیلیکون نداشتم اما تعریفاشو شنیدم مدل ضد ضربه هم داره این اخریا هم یه مدلش اومده بود یو اس بی 3.1 بود---نظر منو میخای سمت ادیتا نرو :)

ولی گارانتی ADATA عالی هست!

یه بار یه هارد 1TB که بد سکتور داشت فرستادم، صبح ساعت 10 رسیده بود به شرکت(تو رهگیری پستی مشخصه)!

ساعت 12 زنگ زدم که مشکلش رو توضیح بدم، گفتند هارد اکبند رو بجاش برام فرستادن! یعنی حتی منتظر نشدن که خودم زنگ بزنم و توضیح بدم...

*هزینه پستی رو هم خودشون پرداخت کردند.

لینک به دیدگاه

ولی گارانتی ADATA عالی هست!

یه بار یه هارد 1TB که بد سکتور داشت فرستادم، صبح ساعت 10 رسیده بود به شرکت(تو رهگیری پستی مشخصه)!

ساعت 12 زنگ زدم که مشکلش رو توضیح بدم، گفتند هارد اکبند رو بجاش برام فرستادن! یعنی حتی منتظر نشدن که خودم زنگ بزنم و توضیح بدم...

*هزینه پستی رو هم خودشون پرداخت کردند.

چه لذتی بردم از خواندن این خاطرهتون از گارانتی. یه لحظه فکر کردم تو ایران نیستم.

بحث ضد ضربه بودن تو هارد معنی نداره. و پرداخت پول برای این آپشن به نظرم بی معنیه.

با هارد باید خیلی ملایم برخورد کرد.

من هارد سیگیت که میگن خرابیش زیاده دارم، چند بار لپتاپ بلند کردم هارد جدا شد و پرت شد ولی خدا شکر چیزیش نشد.

آی دیتا و سیلیکون پاور (که مدل ضد ضربه بود)دوستام داشتن که نمیدونم چجور باهاش رفتار کردن ولی بدسکتور گرفت.

مهم تر از همه نگهداری هست.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

دوستان SSD اکسترنال هم تو بازار هست ؟ یا کم یابه ؟

بعد یه دونه تبدیل SATA به USB3 دیدم ! یعنی میشه SSD معمولی خرید و به صورت اکسترنال استفاده کرد ؟ 

http://www.ebay.com/bhp/usb-3-to-sata-adapter

ویرایش شده توسط Sajadko
لینک به دیدگاه

دوستان SSD اکسترنال هم تو بازار هست ؟ یا کم یابه ؟

بعد یه دونه تبدیل SATA به USB3 دیدم ! یعنی میشه SSD معمولی خرید و به صورت اکسترنال استفاده کرد ؟ 

http://www.ebay.com/bhp/usb-3-to-sata-adapter

بله موجود هست!

SSD و HDD های 2.5 اینچی رو میشه بصورت اکسترنال بدون نیاز به اداپتور استفاده کرد.

ولی میخوای چکار؟ یه فلش مموری بخر دیگه...

لینک به دیدگاه

دوستان سلام

من هم یه هارد اکسترنال میخوام 1 یا بیشتر هرچی شد تا 200 یا 210 تومن

ضد ضربه باشه و یجوری نباشه که کابلش زود خراب بشه

سرعت خیلی مهم نیست چون usb 3 ندارم (ولی لامصب رو usb 2 هم سرعتش بیشتره)

هر چی بهتر باشه بهتره دیگه

مرسی از همه

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

دوستان سلام

من هم یه هارد اکسترنال میخوام 1 یا بیشتر هرچی شد تا 200 یا 210 تومن

ضد ضربه باشه و یجوری نباشه که کابلش زود خراب بشه

سرعت خیلی مهم نیست چون usb 3 ندارم (ولی لامصب رو usb 2 هم سرعتش بیشتره)

هر چی بهتر باشه بهتره دیگه

مرسی از همه

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk

بیا بالا
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...