رفتن به مطلب

راهنمایی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
برای motherboard p5p41tle وcpu dual core e5700 حداکثر چه گرافیکی میشه استفاده کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

ویرایش شده توسط Stark_man
لینک به دیدگاه

مادربرداتون از 5450 و 210 بگیر تا 1080 و 490x ساپرت می کنه

پردازنده هم مدل دقیق بگید مثل E5450

Core2Quad Q9550

لینک به دیدگاه

کسی می دونه این پردازنده dual_core e5700 3.00 GHz حداکثر تا چه کارت گرافیکی جوابگو هست؟

لینک به دیدگاه

کسی می دونه این پردازنده dual_core e5700 3.00 GHz حداکثر تا چه کارت گرافیکی جوابگو هست؟

عموما این موارد با تست مشخص میشه

بنابراین بهتره ابتدا ببینید چقدر میخواهید خرج گرافیک کنید تا ببینید ایا پردازنده برای اون گرافیک گلوگاه میشه

اگرچه پیشنهاد میشه پردازنده رو ارتقا بدید سپس برای خرید گرافیک جدید اقدام کنید

لینک به دیدگاه

دوستان اگه میشه راهنمایی کنید که آیا می تونم از گرافیک مورد نظر استفاده کنم و اینکه چند درصد از توانایی اون رو می تونم استفاده کنم؟

کارت گرافیک gtx 950 oc با درگاه pci express 2 به خوبی کار میکنه ؟ یعنی ۱۰۰ درصد توانشو میشه گرفت ؟

لینک به دیدگاه

دوستان اگه میشه راهنمایی کنید که آیا می تونم از گرافیک مورد نظر استفاده کنم و اینکه چند درصد از توانایی اون رو می تونم استفاده کنم؟

کارت گرافیک gtx 950 oc با درگاه pci express 2 به خوبی کار میکنه ؟ یعنی ۱۰۰ درصد توانشو میشه گرفت ؟

این کارت قطعا با این cpu گلوگاهه - راجع به pci هم خیالتون راحت مشکلی نیست - اما برای کارایی گرفتن باید cpu رو به q2quad ارتقا بدید البته اگر مادربردتون ساپورت کنه ! در ضمن برای خرید این کارت به پاور استاندارد و دارای برق جداگانه برای گرافیک احتیاج دارید 

لینک به دیدگاه

شما منظورتون از «این کارت» ، hd7770 هست یا gtx 950 oc ?

ویرایش شده توسط Stark_man
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...