رفتن به مطلب

هزینه سیستم رندرینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و احترام

من این سیستم رو میخوام ولی صفحه نمایش، ماوس و صفحه کلید اون رو نمیخوام + رم 64 گیگ میخوام:

http://lioncomputer.ir/product/7594/%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85+%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87+%D8%A7%DB%8C+%D8%B1%D9%86%D8%AF%D8%B1+Intel/#prettyPhoto

قیمتش چقدر خواهد بود؟

ویرایش شده توسط djcsaeed
لینک به دیدگاه

این سیستم رندر نیست!!

بهتره اسمشو سیستم رندر نگذاریم

سیستمی هست که همه قطعاتش تقریبا بالا ترین کانفیگ دارن.

لینک به دیدگاه

سیستم رندر یعنی رم بالا + اس اس دی + گرافیک بالا 

سی پی یو متوسط . مادربرد متوسط . منبع تغذیه مناسب .

البته اگر بلد باشین با گرافیک رندر بگیرید . 

تجربه شخصی من بعد از بستن چند تا کیس رندر این بوده .

1 - خرید رم ارزان با زمان پاسخ بالا در فرایند رندر تاثیر منفی ندارد و فقط پولتون تو جیبتون میمونه . 

2 - حتما در خرید مادر برد سعی کنید اسلات رم بالا داشته باشه . عملکرد 4 رم 4 گیگ بالاتر از 2 رم 8 گیگ هست . 

3 - اگر در بعضی مواقع طراحی تکسچر میکنید یا اینکه نیاز به پردازش سی پی یو دارید از سی پی یو های ای ام دی سری fx استفاده کنید . هم پولتون تو جیبتون میمونه هم رندر های پر قدرتی رو خواهین داشت . چون ملاک ما در رندر سی پی یو فرکانس هست . 

4 - خرید پاور با کیفیت یا وات بالا پول دور ریختن نیس . 

5 - مادربرد با فاز بالا بخرید . 

6 - مدربوردتون حتما 6 عدد ساتا داشته باشه 

7 - 3 عدد هارد نیاز دارید .

الف) یک هارد برای ارشیو - هارد وسترن سری گرین که در صورت استفاده نکردن هد رو از رو هارد بر میداره مناسبه . هارد های سرعت پایین 5400 نیز مناسب هستن . ( حجم دلبخواه )

ب ) یک هارد 1 تا 2 ترا با دور بالا و کیفیت خوب برای نگهداری تکسچر ها و پارکسی ها و مدل ها هارد باید پر سرعت باشه 7200 پیشنهاد من سری ابی یا بنفش وسترن دیجیتال 

ج ) یک اس اس دی بین 512 تا 256 گیگ برای سیستم عامل و نرم افزار 

8 - اگر مادربردتون به صورت پیش فرض وای فای نداشت دانگل وای فای بخرید و اسلات های مادربرد رو برای یک وای فای اشغال نکنید . چون این اسلات ها حتما به درد میخوره . 

9 - مادربرد حتما از کراس فایر و اس ال ای پشتیبانی کنه .

ویرایش شده توسط pc-maker
لینک به دیدگاه

دوست عزیز درآوردن هزینه این سیستم با توجه به موجود بودن اکثر قطعات تو سایت کار سختی نیست!

SSD سری Pro تو سایت موجود نبود واسه همین Evo گذاشتم. البته پیشنهاد میکنم از 950 Pro استفاده کنید.

برای رم و کیس نمونه های مناسب با قیمت کمتر هم موجوده...
post-21032-0-55629800-1468697612_thumb.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...