رفتن به مطلب

سرنوشت کارت گرافیک های گلکس سری hof

اشتراک گذاری

Recommended Posts

افرادی که میخواهند کارت گرافیک بخرند معمولا با گلکس آشنا نیستند برای همین بیشتر توجه ها به سمت msi Asus evga و... میرود

و با این که گلکس یک سری از بهترین کارت ها رو تولید میکند در ایران توجه چندانی به این کارت ها نمیشود

با توجه به سیاست های قدیم الماس یاران ایران کارت های گلکس مخصوصا پرطرفدار ترین کارت این شرکت یعنی سری hof یا همان Hall of fame بسیار دیر وارد بازار ایران شدند به عنوان مثلا سری 980ti

به طوری که همه ی کسانی که قصد خرید این کارت را داشتند دیگر قادر به صبر کردن نبودند

اولین مشخصه ی سری hof که بسیار به چشم می‌آید رنگ سفید و زیبای این کارت و بک پلیت بسیار شیک آن است

و همینطور این کارت بسیار قدرتمند و توانایی بسیار خوبی در اورکلاک دارد

میشود گفت یک کارت رده بالا هست به طوری که سری 980ti hof پا به پای 980ti KINGPIN پیش رفت

خب این کارت ارزش خرید بالایی دارد ولی وقتی انقدر دیر وارد بازار میشود دیگر کاربران تحمل صبر کردن را ندارند

بنده هم همانند بقیه دوستان در حال تهیه ی یک سیستم هستم برای کارهای مکس و zbrush و همینطور ریکورد و رندر و... و یکی از تفریحاتم نیز گیم هست

سیستمی که در نظر دارم سفید و مشکی هست به همین دلیل به فکر خرید hof افتادم با وارد کننده ها تماس گرفتم ولی با توجه به قیمت و نداشتن گارانتی خیلی علاقه ای به خرید از این افراد نداشتم برای همین در آخر تصمیم گرفتم تماسی با الماس یاران ایران بگیرم و نتیجه رو در این تاپیک اعلام کنم

پس از تماس های پی در پی و معطلی توانستم با مدیر فروش این شرکت صحبت کنم

و در مورد سیاست های این شرکت در مورد galax 1070 و 1080 hof سوال بپرسم

بدون هیچ معطلی ای این اولین سوال بنده بود

آیا سیاست های قبلی خود را در مورد سری 10XXhof دنبال میکنید و قصد دارید که این کارت ها را بعد از گذشت زمانی طولانی از release آنها در بازار جهانی وارد و توزیع کنید؟

که به من جواب دادند که خیر ما تصمیم داریم به سرعت این سری را وارد و توزیع کنیم و به بنده مژده دادند که این کارت ها در هفته های آینده توزیع میشود تا آن جایی که بنده فهمیدم در حال آوردن سری hof limit edition هستند

سوال دوم بنده در مورد قیمت بود که گفتن هنوز کارت ها قیمت گزاری نشده اند

سوال سوم بنده در مورد محصولاتی بود که وارد میکنند و چرا همه ی محصولات یک برند رو وارد نمیکنند مثل رم های avexir و آیا واردات سری hof را ادامه میدهند؟

ما با توجه به میزان علاقه ی مشتری ها خرید واردات خود را انجام میدیم اگر مردم علاقه به این سری ها نشان دهند حتما ما به واردات این محصولات ادامه میدهیم

امیدوارم این موضوع به دوستان برای خرید کارت های جدیدشان کمک کرده باشد

اگر مشکل نوشتاری و یا مشکل دیگری بود بسیار عذرخواهی میکنم بدلیل این که هنوز کامپیوتر جدید خود را خریداری نکرده ام و با گوشی موبایل این مطلب را برای دوستان مینویسم

ویرایش شده توسط Miladhelios
لینک به دیدگاه

البته عزیزان دست اندرکار واردات میدونند که اگر از یک برند که خواهان زیادی داره و کیفیت مناسبی هست به تعداد بالا وارد بشه نهایتن سودخودشون کمتر میشه

در نتیجه عموما سعی میکنند بازار رو برای برخی کالاها همیشه تشنه بگذارند تا سود بیشتری ببرند

همچون بلایی که بر سر سری 1151 در مادربرد های سری Asrock امده....

:) 

لینک به دیدگاه

در هفته های آینده توزیع میشود تا آن جایی که بنده فهمیدم در حال آوردن سری hof limit edition هستند ؟؟؟؟؟؟؟؟

مردونهههه؟؟؟؟؟

هفته بعد؟

لینک به دیدگاه

در هفته های آینده توزیع میشود تا آن جایی که بنده فهمیدم در حال آوردن سری hof limit edition هستند ؟؟؟؟؟؟؟؟

مردونهههه؟؟؟؟؟

هفته بعد؟

به بنده که اینطوری گفتند
لینک به دیدگاه

ممنون بابت اطلاع رسانی، امیدوارم با قیمت معقول عرضه بشه که شاید قیمت کارت های پاسکال به قیمت واقعی خودشون نزدیک بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...