رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی.... کدام به صرفه تر است؟

Alirezakhodaei
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. یک نظری میخواستم بگیرم اگه لطف کنین راهنمایی کنید ممنون میشم...
من یه دستگاه PS4 دارم و مشکل خاصی بااون ندارم . اما قیمت بازی ها واقعا سرسام آوره. معمولا توی حراجی هایی که خود پلی استیشن میزاره بازی هارو خریداری میکنم اما خب این روش هم زیاد جواب نمیده چون ممکنه هرچقدر خواستی صبر کنی اما بازی که میخوای تخفیف نخوره
ازون بدتر بری بازی رو بگیری فرداش ببینی 80 درصد off خورده دیگه 4.gif

مدتیه قصد خرید asus strix 1070 رو دارم که حدودا 2 تومن باید باشه وقتی میاد تو بازار. میخواستم نظر بگیرم که اینکارو بکنم یا نه
آیا بازی هایی که برای کامپیوتر میاد همه مثل قدیما امکان کرک شدنشون هست یا اینکه با تغییرات تکنولوژی کرک اینها هم دچار مشکل شده و درآینده ای نزدیک مثل همین PS4 اصلا نشه بازی غیراورجینال استفاده کرد؟
اینو میپرسم چون خیلی وقته تو جریان بازیهای کامپیوتری نبودم و نمیدونم
یا اینکه همین ps4 بهترین انتخاب برای گیم هست و در طولانی مدت بصرفه تره حتی با این قیمت های فضایی بازی ها
مشخصات سیستمم الان اینه...
Cpu: i7 6700k
Ram: 16GB DDR4 3200 mhz
power: 650v

لینک به دیدگاه

من تا الان با سی دی کی اشتراکی کار نکردم اما تا اونجایی که میدونم بازی های پی سی هم در اینده به سرنوشت بازی های ps4 دچار میشن مثلا همین الان nfs 2016 و ... هنوز کرک نشدن بعلاوه اگر هم کرک بشن به نظر من دیگه دوره ی بازی افلاین به پایان رسیده و اصل بازی کردن به انلاین بودنشه ! البته اینها نظر منه اما شما برای اطمینان حتما نظر دوستان رو راجع به کارکرد cd key های اشتراکی که عموما ارزان قیمت هم هستن جویا شو و اصلا ببین میشه با این سی دی کی ها انلاین بازی کرد یا نه !!! 

لینک به دیدگاه

سلام. یک نظری میخواستم بگیرم اگه لطف کنین راهنمایی کنید ممنون میشم...

من یه دستگاه PS4 دارم و مشکل خاصی بااون ندارم . اما قیمت بازی ها واقعا سرسام آوره. معمولا توی حراجی هایی که خود پلی استیشن میزاره بازی هارو خریداری میکنم اما خب این روش هم زیاد جواب نمیده چون ممکنه هرچقدر خواستی صبر کنی اما بازی که میخوای تخفیف نخوره

ازون بدتر بری بازی رو بگیری فرداش ببینی 80 درصد off خورده دیگه 4.gif

مدتیه قصد خرید asus strix 1070 رو دارم که حدودا 2 تومن باید باشه وقتی میاد تو بازار. میخواستم نظر بگیرم که اینکارو بکنم یا نه

آیا بازی هایی که برای کامپیوتر میاد همه مثل قدیما امکان کرک شدنشون هست یا اینکه با تغییرات تکنولوژی کرک اینها هم دچار مشکل شده و درآینده ای نزدیک مثل همین PS4 اصلا نشه بازی غیراورجینال استفاده کرد؟

اینو میپرسم چون خیلی وقته تو جریان بازیهای کامپیوتری نبودم و نمیدونم

یا اینکه همین ps4 بهترین انتخاب برای گیم هست و در طولانی مدت بصرفه تره حتی با این قیمت های فضایی بازی ها

مشخصات سیستمم الان اینه...

Cpu: i7 6700k

Ram: 16GB DDR4 3200 mhz

power: 650v

در خصوص کرک شدن اگر دقت کنید میبینید بازی ها کرک میشن همچون قبل

در گذشته حتی دیده شده کرک بازی جلوتر از خود بازی منتشر شده اما هم اکنون با کمی سخت گیری تنها فاصله زمانی از انتشار تا کرک کمی طولانی شده که مهمترین دلیلش این هست عزیزان دارن به سمت بازی های Online میرن

اگرچه در کامپیوتر شما دستتون در انتخاب بازی و این دست موارد هست و گزینه هایی همچون خرید بازی های اشتراکی و Cdkey یا خرید اکانت های دست دوم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...