رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید کیبورد تا 800،000

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، قصد خرید کیبورد RGB تا رنج 800،000 تومان رو دارم که نظر خودم روی Corsair K70 RGB هست و تا اونجا که ممکنه میخوام بی صدا و نرم باشه و به نظرم Cherry MX Brown مناسب هست

اگه تجربه ای از کیبورد های تو این رنج قیمت دارید ممنون میشم که به اشتراک بذارید، صرفا هم به محصولات موجود در بازار محدود نباشید

تشکر @};-

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

درود

اگر رنگ و نور و کلیدهای ماکرو برات مهم نیست، coolermaster novatouch tkl

لینک به دیدگاه

درود

اگر رنگ و نور و کلیدهای ماکرو برات مهم نیست، coolermaster novatouch tkl

متاسفانه نامپد نداره :(

لینک به دیدگاه

متاسفانه نامپد نداره :(

کاربری و اولویتهات چی ه؟ محصولات dos رو بررس، توی بازار داخلی رسما وارد نمی شه و قیمت کاذب داره، این یکی رو ببین:

http://www.daskeyboard.com/blog/introducing-new-das-keyboard-professional-quiet-keyboard/

لینک به دیدگاه

کاربری و اولویتهات چی ه؟ محصولات dos رو بررس، توی بازار داخلی رسما وارد نمی شه و قیمت کاذب داره، این یکی رو ببین:

http://www.daskeyboard.com/blog/introducing-new-das-keyboard-professional-quiet-keyboard/

با  Das Keyboard professional و همینطور Ultimate آشنا هستم و بهش فکر کردم اما با توجه به اینکه تهیه K70 از بازار داخلی راحت تر هست فعلا K70 رو ترجیح میدم

بازم تشکر

لینک به دیدگاه

یکی از بهترین انتخاباتون میتونه همین Corsair K70 LUX RGB باشه که اپدیت شده K70 RGB هست و نورپردازیش ارتقا یافته. مشکل اینجاست که کلیدای قهوه ای مد نظرتون موجود نیست توی بازار و باید سفارش بدین وارد کننده ها بیارن.

مدل بعدی که میتونم پیشنهاد کنم Corsair Strafe RGB هستش که سویچهای قهوه ای داره و فقط زحمت واردات داره که توی لینک انجام میدن. این مدل و مدل بالا (LUX) شدت نور و دقت رنگ یکسانی دارن. (شدت نور کمتر از ریزر کروما ولی دقت رنگ بیشتر)

و آخرین مدل RGB هم Roccat Ryos MK FX RGB  رو معرفی میکنم(شدت نورش کمتر ولی دقت رنگهاش بالاس) که تقریبا توی همون رنج قیمت هستش و توی داخل موجود نیست.

از مدلهای بدون نور اگر خواستین سفارش بدین فقط این مدل رو پیشنهاد میدم که واقعا محشره و پول کیفیت میدین پاش DAS keyboard 4 Professional

مورد دوم رو با سویچهای آبی دارم خیلی راضیم فقط شدت نورش از سری ریزر کروما  پایینتره ولی از لحاظ ساخت معرکست. سراغ سری ریزر کروما نرید که سویچهای Cherry MX ندارن. کیفیت بدنه و سرکلید هم جالب نیست و همش باید تمیز کنی. در کل دلیل زیاد هست که سراغ کروما و کروما ایکس نری. بعضی سایت های خارجی هم اومدن از بدنه فلزی کروما ایکس تمجید کردن ولی باز هم چه فایده که سویچهای چری ندارن. این نظر شخصی من هست و برتری رو توی سویچهای چری میبینم. حتی خود ریزر توی مدلای 2016 اولتیمیت خودش اومده سویچهای چری آبی اضافه کرده! ولی گفته که فقط برای سری اولتیمیت (تک نور سبز رنگ) هست و سری کروما فقط با سویچهای خود ریزر تولید میشه.

ویرایش شده توسط captcha
لینک به دیدگاه

تقاوت k70  و Strafe  در چیه؟ شدن نور برام مهم نیست و خودم هم از شدت بالا استفاده نمیکنم

الان Deathstalker Expert دارم و موقع خرید فکر میکردم مثل کیبورد های لپتاپی نرم هست اما اصلا اینطور نیست و به همین دلیل میخوام کیبورد جدید تهیه کنم، به Razer  و Logitech اصلا فکر نمیکنم و بیشتر رو همون K70 و DAS keyboard 4 Professional هستم

راستی تفاوت Professional و Ultimate در جیه ؟ فقط Cherry MX؟

لینک به دیدگاه

عزیز اگر خواستی k70 بگیری کلید قهوه ای یا قرمز بگیر و کلا کلید آبی رو فراموش کن که هم خیلی سر و صدا داره هم فشار نهایی که باید بدی تا کلید عمل کنه از فشار اولیه کلید بیشتره کلا هم دست درد میگیری هم سرسام از صدای کلید آبی

ولی مشکل اینه که k70 فقط کلید آبی الان وارد شده

ویرایش شده توسط kinder
لینک به دیدگاه

تقاوت k70  و Strafe  در چیه؟ شدن نور برام مهم نیست و خودم هم از شدت بالا استفاده نمیکنم

الان Deathstalker Expert دارم و موقع خرید فکر میکردم مثل کیبورد های لپتاپی نرم هست اما اصلا اینطور نیست و به همین دلیل میخوام کیبورد جدید تهیه کنم، به Razer  و Logitech اصلا فکر نمیکنم و بیشتر رو همون K70 و DAS keyboard 4 Professional هستم

راستی تفاوت Professional و Ultimate در جیه ؟ فقط Cherry MX؟

Strafe طراحی فلزی نداره بر خلاف K70. همچنین دیزاین Strafe مینیمال هست نسبت به K70. در K70 کلیدهای مالتی مدیا و غلتک ولوم وجود داره.

Ultimate حروف روش چاپ  نشده و برای تایپیست های خبره طراحی شده  و غلتک ولوم هم نداره. ولی Professional علاوه بر مدل حروف چاپ شده مدل بدون چاپش هم موجوده و غلتک ولوم و مالتی مدیا داره.

Ultimate و Professional هردو سویچهای Brown و Blue رو دارن.

ویرایش شده توسط captcha
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...