رفتن به مطلب

فروش یکعدد کارت گرافیک بسیار تمیز ASUS 670 TOP 2GIG

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان گلم یکعدد کارت گرافیک بسیار تمیز و کم کار ASUS 670 TOP 2gig دارم

قیمت 470 تومن ناقابل

این کارت اصلا اوور نشده ، به هیچ وجه دستکاری نشده ، کارتنش موجوده

چون سیستم گرافیک آنبورد داشته در اکثر مواقع خارج شده از کیس در ثانی کنار یک پاور 850 گرین بوده که هیچگونه مشکلی براش پیش نیاد

واقعیتش به پولش نیازه و اهل بازی نیستم خیلی وقته

ممنون از توجهتون

post-20117-0-64612800-1468830120_thumb.gif

post-20117-0-95076400-1468830132_thumb.jpg

post-20117-0-32078600-1468830163_thumb.jpg

post-20117-0-69848700-1468830214_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام اگر اول ارسال دارید یا سیستم واسطه لیون بنده خریدارم

لینک به دیدگاه

سلام اگر اول ارسال دارید یا سیستم واسطه لیون بنده خریدارم

حرفتون قبوله چون من اولین فروشمه اعتماد نکنید ولی خب روال کار در همه جا عکس گفته شماست واینکه من 24 ساعت مهلت تست میدم وقتی که رسید دستتون و ضمن اینکه اطمینان میدم واقعا تمیزه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حرفتون قبوله چون من اولین فروشمه اعتماد نکنید ولی خب روال کار در همه جا عکس گفته شماست واینکه من 24 ساعت مهلت تست میدم وقتی که رسید دستتون و ضمن اینکه اطمینان میدم واقعا تمیزه

دوست عزیز پیشنهاد منطقی شده و تعحب میکنم که میگید روال کار همه جا برعکس هست !

دقیقا روال کارهمه جا این هست که اگر اعتبار و سابقه لازم جهت اعتماد سازی وجود نداشته باشد و یا کسی را نداشته باشید که تائید ئ تظمینتان کند،  یا باید به دوستانی که دارای اعتبار لازم هستند اطمینان کنید و یا اینکه از طرق واسطه اقدام کنید .

این داستان هم به مهلت تست و ... ربطی نداره چون تحت هر شرایط مهلت تست برای کالای دست دوم وجود دارد .

قطعا اگر بخواهید تاپیک به نتیجه برسد باید طبق عرف عمل کنید و اگر هم نه که هیچی این نوشته ها را هم Up حساب کنید  ;)

لینک به دیدگاه

رفیق تهرانی؟

نه عزیز

دوست عزیز پیشنهاد منطقی شده و تعحب میکنم که میگید روال کار همه جا برعکس هست !

دقیقا روال کارهمه جا این هست که اگر اعتبار و سابقه لازم جهت اعتماد سازی وجود نداشته باشد و یا کسی را نداشته باشید که تائید ئ تظمینتان کند،  یا باید به دوستانی که دارای اعتبار لازم هستند اطمینان کنید و یا اینکه از طرق واسطه اقدام کنید .

این داستان هم به مهلت تست و ... ربطی نداره چون تحت هر شرایط مهلت تست برای کالای دست دوم وجود دارد .

قطعا اگر بخواهید تاپیک به نتیجه برسد باید طبق عرف عمل کنید و اگر هم نه که هیچی این نوشته ها را هم Up حساب کنید  ;)

تقریبا حدود 9 ساله از تهران یا مشهد خرید میکنم البته در حال حاضر مجموعه کاریمو عوض کردم ضمن اینکه حرف شما رو قبول دارم واسه داشتن اعتبارولی توو این چند سال هیچ کدوم از مجموعه ها با اینکه ما شرکت بودیم حاضر نشدن 100 هزار تومن جنس رو بدون واریز قبلی بفرستن و قصد توهین هم به هیچکدوم از کاربرهای محترم رو نداشتم خدایی نکرده اعتبار کسی با جواب منفی من خدشه دار نشه

لینک به دیدگاه

کارت توسط بنده خریداری شد
منتظر ارسال @ :)

با تشکر از دوست خوبم کارت فروخته شد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...