رفتن به مطلب

راهنمایی در انتخاب cpu

Recommended Posts

سلام دوستان ممنون میشم در این مورد منو راهنمایی بدید کنید

مادربرد انتخابی من z170 pro gaming هست و برای پردازنده بین انتخاب 6500 و 6600 و 6600k تردید کردم .

نظرم روی 6600k بود ولی متوجه شدم داخل جعبه ش فن استوک نداره . با توجه به این ک من فعلا باهاش قصد اورکلاک کردن ندارم ، میشه یه فن استوکی که از سی پی یو قبلیم داشتم رو استفاده کنم واسش یا خظرناکه حتما باید فن حرفه ای تهیه کرد ؟

لینک به دیدگاه

سلام دوستان ممنون میشم در این مورد منو راهنمایی بدید کنید

مادربرد انتخابی من z170 pro gaming هست و برای پردازنده بین انتخاب 6500 و 6600 و 6600k تردید کردم .

نظرم روی 6600k بود ولی متوجه شدم داخل جعبه ش فن استوک نداره . با توجه به این ک من فعلا باهاش قصد اورکلاک کردن ندارم ، میشه یه فن استوکی که از سی پی یو قبلیم داشتم رو استفاده کنم واسش یا خظرناکه حتما باید فن حرفه ای تهیه کرد ؟

در خصوص انتخاب که با توجه به مادربردتون بهترین گزینه سری 6600k هست در صورتی که از نظر بودجه مشکلی ندارید

در خصوص فن هم بستگی به CPU قبلی خودتون داره که ایا فنش به 6600k میخوره یا خیر

اگرچه

DEEPCOOL CPU Cooler ALTA 7

این مورد همانند فن های استوک INTEL هست اما قبل از سفارش با لیون هماهنگ کنید ببینید ایا از سوکت های 1151 هم پشتیبانی میکنه اگرچه در سایت سازنده نیز نوشته با سوکت 1151 هماهنگ هست و عموما فن های سوکت 1150 با 1151 هماهنگ هستند

لینک به دیدگاه

در خصوص انتخاب که با توجه به مادربردتون بهترین گزینه سری 6600k هست در صورتی که از نظر بودجه مشکلی ندارید

در خصوص فن هم بستگی به CPU قبلی خودتون داره که ایا فنش به 6600k میخوره یا خیر

اگرچه

DEEPCOOL CPU Cooler ALTA 7

این مورد همانند فن های استوک INTEL هست اما قبل از سفارش با لیون هماهنگ کنید ببینید ایا از سوکت های 1151 هم پشتیبانی میکنه اگرچه در سایت سازنده نیز نوشته با سوکت 1151 هماهنگ هست و عموما فن های سوکت 1150 با 1151 هماهنگ هستند

ممنون

لینک به دیدگاه

با توجه به قیمت 6500 معولی خوب هست اگه قصد اور ندارید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...