رفتن به مطلب

مشکل با ورود به بایوس !!!لطفا راهنمایی بفرمائید

Darksiren.s
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

مادربورد من مدل Asrock H97 Fatality Performance  هست دیروز یه مطلبی خوندم راجع به XMP توی تنظیمات بایوس که نوشته بود بصورت پیشفرض کلاک رم پائین هست و میشه با تنظیمات XMP کلاک رو بالا برد تا بهره وری بیشتر بشه ...

اما در همین حین که داشتم تنظیمات رو تغییر میدادم با یک گزینه برخوردم به اسم quick boot اگر اشتباه نکنم و اون رو به enable تغییر دادم و بعدش save کردم و خارج شدم

حالا بعد از اون قضیه هر کار میکنم دیگه نمیتونم به تنظیمات بایوس برم هرچی دکمه delete و یا F2 رو میزنم نمیره توی بایوس فکر کردم مشکل از کیبورد هست با یکی دوتا کیبورد دیگه هم تست کردم فایده نداشت به نظرتون ربطی به تغییر اون دو تا تنظیماتی که دست زدم داره یا نه؟؟؟

چطوری حالا مشکل رو حل کنم؟؟؟

ویرایش شده توسط salizadeh
لینک به دیدگاه

ویندوز 10 هست؟

Start menu >> Settings >> Update and Security >> Recovery >> Advanced startup >> Restart now >> Troubleshoot >> Advanced options >> UEFI Firmware Settings >> restart the system and enter UEFI

*ممکنه کلمات کمی متفاوت باشه!

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

مادربورد من مدل Asrock H97 Fatality Performance  هست دیروز یه مطلبی خوندم راجع به XMP توی تنظیمات بایوس که نوشته بود بصورت پیشفرض کلاک رم پائین هست و میشه با تنظیمات XMP کلاک رو بالا برد تا بهره وری بیشتر بشه ...

اما در همین حین که داشتم تنظیمات رو تغییر میدادم با یک گزینه برخوردم به اسم quick boot اگر اشتباه نکنم و اون رو به enable تغییر دادم و بعدش save کردم و خارج شدم

حالا بعد از اون قضیه هر کار میکنم دیگه نمیتونم به تنظیمات بایوس برم هرچی دکمه delete و یا F2 رو میزنم نمیره توی بایوس فکر کردم مشکل از کیبورد هست با یکی دوتا کیبورد دیگه هم تست کردم فایده نداشت به نظرتون ربطی به تغییر اون دو تا تنظیماتی که دست زدم داره یا نه؟؟؟

چطوری حالا مشکل رو حل کنم؟؟؟

میتونید یک بار بایوس رو ریست بدید تا مشکل حل بشه

در خصوص پروفایل XMP هم لازم به ذکر کلاک رم در صورتی بالا میره که رم دارای این پروفایل باشه و در عین حال هم مادربردتون از کلاک بالاتر از حالت دیفالت نیز پشتیبانی بکنه

لینک به دیدگاه

میتونید بایوس رو ریست کنید

.

برای این کار

اگر مین شما جامپر کلر کردن داره از اون استفاده کنید .

اگر نداره باتری مین رو خارج کنید و 10 دقیقه صبر کنید .

نکات ضروری :

حتما توجه کنید که بدنتون الکتریسیته ساکن نداشته باشه .

حتما کابل پاور رو از پشت کیس جدا کنید .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

ممنون از توضیحات همه دوستان روش هایی که فرمودید رو امتحان می کنم انشاءا... که حل شه

متشکرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...