رفتن به مطلب

خرید کارت گرافیک نو یا استوک تا 1 میلیون تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

قصد خرید کارت گرافیکی فقط برای بازی دارم، مشخصات سیستمم رو زیر اعلام میکنم، ممنون میشم راهنماییم بفرمایید:

Asus MAXIMUS VIII HERO ALPHA

Intel® Core™ i7-6700K CPU @ 4.00GHz

G.Skill 8192 MB (DDR4)x2

Intel® HD Graphics 530

Samsung SSD 840 PRO Series 256 Gb

Western Digital WDC 3Tb

Western Digital WDC 1Tb

ASUS ML238 23.1 inch

Microsoft Windows 10 (10.0) Enterprise Edition 64-bit

خودم تو فکر خرید 780 تی ای و یا 970 یا 980 هستم، اما ظاهرا 480 هم میشه با همین حدود خرید، خلاصه که منتظر راهنمایی های مفید شما هستم. راستی به نظر شما با توجه به اینکه برند مادربرد ایسوس هست اصراری بر خرید مارک ایسوس برای کارت گرافیک داشته باشم؟ آیا تاثیر خاصی بر عملکرد بهتر سیستم در بازی ها داره؟

Asus MAXIMUS VIII HERO ALPHA

Intel® Core™ i7-6700K CPU @ 4.00GHz

G.Skill 8192 MB (DDR4)x2

Intel® HD Graphics 530

Samsung SSD 840 PRO Series 256 Gb

Western Digital WDC 3Tb

Western Digital WDC 1Tb

ASUS ML238 23.1 inch

Microsoft Windows 10 (10.0) Enterprise Edition 64-bit

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=61489

به اینجا یه سر بزنین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان استوکهای 970 خوش قیمت هستن

اگر مانیتورتون 1080 هست

همین 970 کفایت میکنه

لینک به دیدگاه

اگر مانیتورتون 1080 هست

همین 970 کفایت میکنه

در این خصوص کاملا موافقم

خیلی از عزیزان که قصد خرید یا ارتقا گرافیک رو دارند اصرار به خرید گرافیک های سری جدید انویدیا یا AMD دارند در صورتی که هدف نهاییشون استفاده از کارت در رزولیشن های 1080 هست و نه بیشتر

بهترین انتخاب با توجه به قیمت گرافیک های دست دوم سری 900 انویدیا و R9 390 های AMD هستند حداقل تا تلطیف قیمت های سری جدید انویدیا و AMD که در راه هستند

اگرچه در خصوص اک یا دست دوم بودن کارت پیشنهاد میشه به صورت دست دوم خریداری کنید

لینک به دیدگاه

بهتره منتظر GTX 1060 بمونید.

مین بورد هم در فریم تاثیر محسوسی نداره بنابرین حتما نیازی نیست کارت گرافیکتون ایسوس باشه. هر برندی که دوست داشتید میتونید بگیرید.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=61489

به اینجا یه سر بزنین

سلام

لطفا قیمت نهایی کارت گرافیکتون رو اعلام بفرمایید.

اگر مانیتورتون 1080 هست

همین 970 کفایت میکنه

اگر مانیتورتون 1080 هست

همین 970 کفایت میکنه

در این خصوص کاملا موافقم

خیلی از عزیزان که قصد خرید یا ارتقا گرافیک رو دارند اصرار به خرید گرافیک های سری جدید انویدیا یا AMD دارند در صورتی که هدف نهاییشون استفاده از کارت در رزولیشن های 1080 هست و نه بیشتر

بهترین انتخاب با توجه به قیمت گرافیک های دست دوم سری 900 انویدیا و R9 390 های AMD هستند حداقل تا تلطیف قیمت های سری جدید انویدیا و AMD که در راه هستند

اگرچه در خصوص اک یا دست دوم بودن کارت پیشنهاد میشه به صورت دست دوم خریداری کنید

ال سی دی 1080 هستش ولی سوالی که دارم اینه که آیا تفاوت سری نهصد با هزار فقط در رزولوشن بالاتر هستش و یا اینکه از حیث قدرت گرافیکی هم تغییرات چشم گیری داشتند؟ و دوم اینکه بنظر شما بهتر نیست که الان برم سراغ سافایر 480 که لیون به قیمت 1180 داره میفروشه؟ از نظر کارکرد 480 بهتره یا 970؟

بهتره منتظر GTX 1060 بمونید.

مین بورد هم در فریم تاثیر محسوسی نداره بنابرین حتما نیازی نیست کارت گرافیکتون ایسوس باشه. هر برندی که دوست داشتید میتونید بگیرید.

قیمت حدودی 1060 مشخص شده؟

لینک به دیدگاه

سلام

لطفا قیمت نهایی کارت گرافیکتون رو اعلام بفرمایید.

ال سی دی 1080 هستش ولی سوالی که دارم اینه که آیا تفاوت سری نهصد با هزار فقط در رزولوشن بالاتر هستش و یا اینکه از حیث قدرت گرافیکی هم تغییرات چشم گیری داشتند؟ و دوم اینکه بنظر شما بهتر نیست که الان برم سراغ سافایر 480 که لیون به قیمت 1180 داره میفروشه؟ از نظر کارکرد 480 بهتره یا 970؟

قیمت حدودی 1060 مشخص شده؟

سری 900 با هزار قطعا از نظر حیث قدرت گرافیکی تغیرات کردند بخصوص در مورد GTX1080

اگرچه هرچه مدل های سری هزار پایین تر میاد این اختلاف قدرت هم کاهش میکنه

اما در خصوص رزولویشن این گونه نیست

سری های 900 کارایی بسیار خوبی هم اکنون در رزولوشن های 1080p ارائه میدن و کاملا مناسب هستند اما برای رزولوشن های 2k یا 4k سری 1000 هم از نظر قیمت و هم از نظر قدرت مناسب تر هستند

در خصوص سافایری این مدل از نوع رفرنس هست که برای گیم مناسب نیست و در عین حال هم با ورود مدل های کاستوم قیمتش افت خواهد کرد

در خصوص گرافیک های 900 پیشنهاد میشه به سراغ 980  برید

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

سری 900 با هزار قطعا از نظر حیث قدرت گرافیکی تغیرات کردند بخصوص در مورد GTX1080

اگرچه هرچه مدل های سری هزار پایین تر میاد این اختلاف قدرت هم کاهش میکنه

اما در خصوص رزولویشن این گونه نیست

سری های 900 کارایی بسیار خوبی هم اکنون در رزولوشن های 1080p ارائه میدن و کاملا مناسب هستند اما برای رزولوشن های 2k یا 4k سری 1000 هم از نظر قیمت و هم از نظر قدرت مناسب تر هستند

در خصوص سافایری این مدل از نوع رفرنس هست که برای گیم مناسب نیست و در عین حال هم با ورود مدل های کاستوم قیمتش افت خواهد کرد

در خصوص گرافیک های 900 پیشنهاد میشه به سراغ 980  برید

ممنونم از اطلاعاتی که بهم دادید، در خصوص 980 به نظر شما چقدر مارکش مهمه؟ منظورم این هستش که آیا زوتک با ایسوس و یا گیگا قابل قیاس هست و آیا کیفیتشون در بازی اونقدر قابل مشاهده هستش که من برم به سمت 980 برند معروف تر؟

سوال دیگه هم دارم این هستش که برای بازی آیا ارزش این رو داره که برم سمت خرید رده های تی آی و یا اینکه اون رده ها کاربردشون بیشتر برای رندر و .... هستش؟

با تشکر مجدد

لینک به دیدگاه

ممنونم از اطلاعاتی که بهم دادید، در خصوص 980 به نظر شما چقدر مارکش مهمه؟ منظورم این هستش که آیا زوتک با ایسوس و یا گیگا قابل قیاس هست و آیا کیفیتشون در بازی اونقدر قابل مشاهده هستش که من برم به سمت 980 برند معروف تر؟

سوال دیگه هم دارم این هستش که برای بازی آیا ارزش این رو داره که برم سمت خرید رده های تی آی و یا اینکه اون رده ها کاربردشون بیشتر برای رندر و .... هستش؟

با تشکر مجدد

مارک  و برند کارت مهم نیست بلکه این میزان اورکلاک و بوستی هست که شرکت سازنده روی کارت اعلام کرده

بنابراین برای انتخاب بهترین مدل از سری های 980 پیشنهاد میکنم به برند هاش توجه نکنید و بیشتر روی مشخصاتش نگاه کنید

در خصوص سری 980ti در حقیقت Ti به معنی titan هست که از کارت های قدرتمند این سری هست و کاربردشون بیشتر در گیم و کارهای گرافیکی هست تا در رندرگیری اگر بابودجه هماهنگ هست موردی در تهیش نیست اگرچه در این سری هم باز پیشنهاد میشه به سراغ اک نرید

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

به نظر شما قیمت 980 تا کی به 1 تومن خواهد رسید؟

الان تا 1700 980 تی ای رو میشه خرید کردش.

لینک به دیدگاه

نمیشه واقعا مشخص کرد

اما قیمت هاش احتمالا پایین تر میان در اوخر امسال یا اواسط بهار وقتی کارت های سری جدید تعدادشون در بازار بیشتر شد

لینک به دیدگاه

مارک  و برند کارت مهم نیست بلکه این میزان اورکلاک و بوستی هست که شرکت سازنده روی کارت اعلام کرده

بنابراین برای انتخاب بهترین مدل از سری های 980 پیشنهاد میکنم به برند هاش توجه نکنید و بیشتر روی مشخصاتش نگاه کنید

در خصوص سری 980ti در حقیقت Ti به معنی titan هست که از کارت های قدرتمند این سری هست و کاربردشون بیشتر در گیم و کارهای گرافیکی هست تا در رندرگیری اگر بابودجه هماهنگ هست موردی در تهیش نیست اگرچه در این سری هم باز پیشنهاد میشه به سراغ اک نرید

خیلی ممنونم از راهنمایی فرشید جان

از دوستان کسی هست که کارت 980 خوش قیمت واسه فروش داشته باشه؟

لینک به دیدگاه

2x 480 8GB برای رزولوشن 2560x1440 به بالا بد نیست اما به خاطر مشکلات SLI یک عدد 1070 بگیرید بهتره

یک عدد RX 480 4GB برای 1920x1080 

اگر هم 1080p مولتی مانیتور هستید یک 1070 یا 2 تا RX 480 8GB بگیرید

لینک به دیدگاه

2x 480 8GB برای رزولوشن 2560x1440 به بالا بد نیست اما به خاطر مشکلات SLI یک عدد 1070 بگیرید بهتره

یک عدد RX 480 4GB برای 1920x1080 

اگر هم 1080p مولتی مانیتور هستید یک 1070 یا 2 تا RX 480 8GB بگیرید

سلام

من فقط یه مانیتور 23 اینچ فول اچ دی دارم، مورد استفاده ی کارت گرافیک هم فقط بازی خواهد بود.

به نظرتون بین 980 امپ زوتک و سافایر 480 کدوم رو انتخاب کنم؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...