رفتن به مطلب

مشکل با هارد اینترنال سامسونگ و مادربورد ایسوس

apadana_s2000
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

چند روزی میشه که یک سیستم جدید بستم و علاوه بر یک هارد SSD سامسونگ از هارد قبلی هم دارم استفاده می کنم منتها یه مشکلی وجود داره...

باید حتما جامپر رو در حالت Cable Select قرار بدم تا اصطلاحا هارد روشن بشه و شروع به چرخش کنه اما وقتی این اتفاق میافته باید یکبار برق ساتای اون رو قطع کنم و دوباره جا بزنم تا سیستم بشناستش والا اصلا شناخته نمیشه.

وقتی هم که جامپر را بر میدارم تنها فرقش اینه که از ابتدا هارد شروع به چرخش نمیکنه اما در کلیت موضوع تفاوتی به وجود نمیاد.

مشخصات سیستم من اینه:

مادریورد  Asus z1701-a

هارد SSD  Samsung 850 evo 250Gb

هارد اینترنال Samsung 502jh 500Gb

پاور Green 650w-uk

ممنون میشم راهنمایی ام کنید چون نمیدونم چه کار باید باهاش بکنم

یه نکته دیگه هم اینکه هر بار که سیتم را روشن می کنم باید اینکار را انجام بدم و با ریست کردن سیستم مشکلی نداره و هارد را میشناسه.

لینک به دیدگاه

کلا چرا جامپر هارو دستکاری کردید؟

من تو 13~14  سال گذشته همچین کاری نکردم :)

HDD و SSD رو جدا از هم تست کردید؟

HDD رو روی یه سیستم دیگه تست کردید؟

سیستم رو با یه HDD دیگه تست کردید؟

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

چند روزی میشه که یک سیستم جدید بستم و علاوه بر یک هارد SSD سامسونگ از هارد قبلی هم دارم استفاده می کنم منتها یه مشکلی وجود داره...

باید حتما جامپر رو در حالت Cable Select قرار بدم تا اصطلاحا هارد روشن بشه و شروع به چرخش کنه اما وقتی این اتفاق میافته باید یکبار برق ساتای اون رو قطع کنم و دوباره جا بزنم تا سیستم بشناستش والا اصلا شناخته نمیشه.

وقتی هم که جامپر را بر میدارم تنها فرقش اینه که از ابتدا هارد شروع به چرخش نمیکنه اما در کلیت موضوع تفاوتی به وجود نمیاد.

مشخصات سیستم من اینه:

مادریورد  Asus z1701-a

هارد SSD  Samsung 850 evo 250Gb

هارد اینترنال Samsung 502jh 500Gb

پاور Green 650w-uk

ممنون میشم راهنمایی ام کنید چون نمیدونم چه کار باید باهاش بکنم

یه نکته دیگه هم اینکه هر بار که سیتم را روشن می کنم باید اینکار را انجام بدم و با ریست کردن سیستم مشکلی نداره و هارد را میشناسه.

یک بار بایوس مادربرد رو ریست بدید حتمالا با برگشتن تنظیمات به حالت دیفالیت مشکلتون برطرف میشه

عموما دلیل استفاده از جامپر بهربردن از حالت Master and Slave  که جامپر هم در حقیقت بروی چرخه برق مادربرد تاثیر میگذاره اما چرا در این مورد شما به سراغ جامپر رفتید ....

لینک به دیدگاه

خوب تنها کاری به نظرم رسید این بود چون در سیستم قبلی هم وقتی جامپر روی هارد بود نشناخت و با برداشتن جامپر مشکل من حل شد.

الان جامپر رو زدم چون اصلا مادربورد هارد رو روشن نمیکرد که بخواد بشناستش. هارد سالمه و قبلا هم کار میکرده و تک تک روی سیستم امتحان کردم با نبودن سایر درایو ها بازم مشکل برقراره

لینک به دیدگاه

کسی نیست کمک کنه؟

اخیرا متوجه شدم وقتی کابل ساتا وصل میشه هارد روشن نمیشه و روی تک تک خروجی ساتاها امتحان کردم و با کابلهای مختلف

آیا هارد ساتا2 روی ساتا 3 قابل استفاده است؟

لینک به دیدگاه

کسی نیست کمک کنه؟

اخیرا متوجه شدم وقتی کابل ساتا وصل میشه هارد روشن نمیشه و روی تک تک خروجی ساتاها امتحان کردم و با کابلهای مختلف

sata 2 و sata 3 تفاوتی ندارند! هر 2 بدون مشکل کار میکنن...

یک عکس از جامپر ها قرار بدید.

*بدون وصل کردن کابل ساتا ، موتور هارد کار میکنه؟

لینک به دیدگاه

کسی نیست کمک کنه؟

در خصوص هارد ساتا 2 با ساتا 3 هماهنگ هست و مشکلی در این میان نیست

در خصوص روشن نشدن منظورتون با وصل کردن کابل ساتا برق به هارد هم چنان هارد روشن نمیشه؟ و تنها با جامپر امکان روشن شدنش هست؟

اما در خصوص جامپر لازم به ذکر هست عموما جامپر تنظیمات فیزیکی هارد رو تغییر میده

اگرچه در صورتی که با ریست بایوس مشکلتون حل نشد پیشنهاد من این هست در خصوص این مشکل با جناب بهمنBahman

سوال کنید ایشون احتمالا میتونند کمک بکنند

در اخر هم پیشنهاد میشه بعد از حل مشکل در همین تایپیک اطلاع بدید تا عزیزانی که اگر این مشکل رو داشتند بتونند ازش استفاده لازم ببرند

چطوری وقتی کابل خروجی برق ساتا وصل نباشه موتور هارد روشن بشه؟ :D

لینک به دیدگاه

چطوری وقتی کابل خروجی برق ساتا وصل نباشه موتور هارد روشن بشه؟ :D

حالت خوشه عمو؟

دوباره نگاه کن، من حرفی از برق زدم؟

کابل ساتا مشخصه چی هست! اگه شما نمیدونید، این مشکل شماست!

لینک به دیدگاه

جامپرهای هارد را کامل برداشتم و فقط کابل برق و ساتا وصله

وقتی کابل ساتا را در میارم هارد شروع به چرخش میکنه و وقتی جا میزنم متوقف میشه

شرایط من الان به گونه ای شده که از تنظیمات بایاس ساتایی که هارد بهش وصل هست را روی Hot Plug گذاشتم تا بتونم کابل ساتا را در هر بار روشن کردن سیستم قطع و وصل کنم تا سیستم بعد از بالا اومدن بشناستش.

لینک به دیدگاه

جامپرهای هارد را کامل برداشتم و فقط کابل برق و ساتا وصله

وقتی کابل ساتا را در میارم هارد شروع به چرخش میکنه و وقتی جا میزنم متوقف میشه

شرایط من الان به گونه ای شده که از تنظیمات بایاس ساتایی که هارد بهش وصل هست را روی Hot Plug گذاشتم تا بتونم کابل ساتا را در هر بار روشن کردن سیستم قطع و وصل کنم تا سیستم بعد از بالا اومدن بشناستش.

در خصوص سیستم Hot Plug نحوه کاریش به دین شکل هست که قطعه اضافی متصل شده رو بدون فوت وقت و ایجاد وقفه در سیستم وصل میکنه

همانند وقتی که یک USB به سیستم وصل میکنید

برای اورد هاردتون در این حالت نیازی به قطع و وصل کردن کابل نیست

تنها کافیست در control panel >Device manager روی یوزر خودتون کلیک کنید و سپس در سربرگ بالا قسمت Action گزینه  Search for hardware changes کلیک کنید

موارد دیگر در بایوس بغیر از Hot plug چه گزینه هایی هست؟

لینک به دیدگاه

گزینه دیگه ای جز فعال کردن یا غیر فعال کردن اون ساتا نداره.

ظاهرا با سرچی که دارم میکنم میبینم این فقط مشکل من نیست و عده دیگه ای هم گرفتارش بودند!

http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2147452&goto=nextoldest

http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/223631en

در اولین لینک یکی این مشکل را با هارد f3 مطرح کرده و یکی بهش پیشنهاد کرده از لینک دوم فریمور هارد را آپدیت کنه که خودم هنوز موفق نشدم این کارو بکنم البته این تاپیکش برای 2011 هست و آخرش هم متوجه نشدم مشکلش حل شده یا نه!

لینک به دیدگاه

گزینه دیگه ای جز فعال کردن یا غیر فعال کردن اون ساتا نداره.

ظاهرا با سرچی که دارم میکنم میبینم این فقط مشکل من نیست و عده دیگه ای هم گرفتارش بودند!

http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2147452&goto=nextoldest

http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/223631en

در اولین لینک یکی این مشکل را با هارد f3 مطرح کرده و یکی بهش پیشنهاد کرده از لینک دوم فریمور هارد را آپدیت کنه که خودم هنوز موفق نشدم این کارو بکنم البته این تاپیکش برای 2011 هست و آخرش هم متوجه نشدم مشکلش حل شده یا نه!

در لینک اولی هم اشاره شده که مشکل حل شده و تایپیک بسته بشه

و در تایپیک هم گفته شده با اپدیت فریمور مشکلون حل شد

اما مشکل ایشون با مشکل شما تاحدودی فرق داره

ایشون هاردشون رو روی مادربردهای دیگه نمی خوند و وقتی هم روی حالت Hot plug میگذاشت هارد شناسایی میشد اما درخواست فرمت میداد و فرمت هم نمیتونست بکنه

اگرچه اپدیت فریمور بروی هاردتون در صورتی مشکل از تنظیمات هارد باشه باید جوابگو باشه

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

بله موضوع این بود که باید فریمور هارد آپدیت میشد.

ظاهرا یک مشکل شایع است که بعضی هاردهای قدیمی با چیپست های جدید اینتل مشکل دارن.

الان آپدیتش کردم و مشکلک حل شد.

ممنون از شما

اگه بخواهیم این تاپیک را خلاصه کنیم باید بگم که برای حل مشکل نشناختن هاردهای قدیمی (برای من برای سال 2009 هست مدل سامسونگ F3 HD502hj) که روی سیستمهای جدید شناسایی نمیشن باید Firmware جدید اونها (برای من برای همون سال 2009 بوده ) از سایت سازنده دانلود کنید. ظاهرا سایت سازنده هارد من فیلتر بود چون با قندشکن تونستم وارد بشم و فایل را دانلود کنم. بقیه مراحل در سایت هست. اینم لینکش

http://knowledge.sea...US/FAQ/223631en

لینک به دیدگاه

بله موضوع این بود که باید فریمور هارد آپدیت میشد.

ظاهرا یک مشکل شایع است که بعضی هاردهای قدیمی با چیپست های جدید اینتل مشکل دارن.

الان آپدیتش کردم و مشکلک حل شد.

ممنون از شما

اگه بخواهیم این تاپیک را خلاصه کنیم باید بگم که برای حل مشکل نشناختن هاردهای قدیمی (برای من برای سال 2009 هست مدل سامسونگ F3 HD502hj) که روی سیستمهای جدید شناسایی نمیشن باید Firmware جدید اونها (برای من برای همون سال 2009 بوده ) از سایت سازنده دانلود کنید. ظاهرا سایت سازنده هارد من فیلتر بود چون با قندشکن تونستم وارد بشم و فایل را دانلود کنم. بقیه مراحل در سایت هست. اینم لینکش

http://knowledge.sea...US/FAQ/223631en

مرسی از جمع بندی و لینک

@};-

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...