رفتن به مطلب

صدمه ناشی از برق رفتن

best2best
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من چند روزی هست یک سیستم خریدم یکم روش حساس شدم

اینجا روزی 2 با برق نره روزش شب نمی شه می خواستم بدونم این برق رفتن اسیب سخت افزاری ممکنه به سیستم وارد کنه یا فقط نرم افزاری اسیب می زنه ؟

کسی تجربه داشته که با رفتن برق سیستمش از نظر سخت افزاری مشکلی براش پیش بیاد ؟

در مورد UPS یک چیزایی شنیدم اما می خواستم بدونم اگه برق رفتن صدمه جدی به کامپیوتر نمی زنه ups رو بیخیال شم !

بازم ببخشید که سوالات بنده یکم خنده داره اما اگه ادم یک چیزی رو بدونه خیالش راحتره :( :( :( :x

ویرایش شده توسط best2best
لینک به دیدگاه

درود

برای بنده تابحال پیش نیامده که با رفتن برق از لحاظ سخت افزاری مشکلی پیش بیاد

ولی یک محافظ برق خوب شاید بتونه خیال شما رو جمع کنه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من چند روزی هست یک سیستم خریدم یکم روش حساس شدم

اینجا روزی 2 با برق نره روزش شب نمی شه می خواستم بدونم این برق رفتن اسیب سخت افزاری ممکنه به سیستم وارد کنه یا فقط نرم افزاری اسیب می زنه ؟

کسی تجربه داشته که با رفتن برق سیستمش از نظر سخت افزاری مشکلی براش پیش بیاد ؟

در مورد UPS یک چیزایی شنیدم اما می خواستم بدونم اگه برق رفتن صدمه جدی به کامپیوتر نمی زنه ups رو بیخیال شم !

بازم ببخشید که سوالات بنده یکم خنده داره اما اگه ادم یک چیزی رو بدونه خیالش راحتره :( :( :( :x

برق رفتن و امدن به تنهایی صدمه ایی به قطعات نمیزنه اگرچه شاید مجبور بشید ویندوز رو ریپر یا تعویض کنید

چیزی که مشکل ساز هست نوسانات برق هست

لینک به دیدگاه

درود

برای بنده تابحال پیش نیامده که با رفتن برق از لحاظ سخت افزاری مشکلی پیش بیاد

ولی یک محافظ برق خوب شاید بتونه خیال شما رو جمع کنه

محافظ های الان دیگه حداکثر جلوی نوسان برق رو بگیرن مشکل رفتن برق هستش

برق رفتن و امدن به تنهایی صدمه ایی به قطعات نمیزنه اگرچه شاید مجبور بشید ویندوز رو ریپر یا تعویض کنید

چیزی که مشکل ساز هست نوسانات برق هست

ممنون دوست عزیز خیالم راحتر شد @};- @};- @};- @};- :x :x :x

مادربورد ایسوس باشه خیالت راحته از نوسانات برق با ویژگی ANTI-SURGE

اتفاقا مادربردم asuse مشکلی از نظر نوسان ندارم

دوستان شرمنده که نمی تونم مثبت بدم هنوز 50 تا پست نشده :crying: :crying: :crying: :crying:

لینک به دیدگاه

سلام

هارد در حال کپی باشه یا حداکثر توان کاریش باشه 2 بار برق بره هاردت تعطیل میشه

موفق باشی

لینک به دیدگاه

سلام داداش یک محافظ برق واسش بخر که خیالت راحت باشه @};-

لینک به دیدگاه

سلام

هارد در حال کپی باشه یا حداکثر توان کاریش باشه 2 بار برق بره هاردت تعطیل میشه

موفق باشی

نه خدا رو شکر در این حالت ها تا حالا برق نرفته بیشتر رو وب گردی یا بازی کردن که فکر نمی کنم فشاری به هارد بیاره

سلام داداش یک محافظ برق واسش بخر که خیالت راحت باشه @};-

محافظ که 2 تا هم گزاشتم براش ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ 

لینک به دیدگاه

از حدود سال 2000 درگیر انواع سخت افزار و نرمافزار کامپیوتری بودم و هستم!

تا حالا مشکلی برام پیش نیومده... (بیشترین خطر هم مربوط به همون HDD هست که دوستان گفتند، ولی اونم خیلی خیلی جدی نیست)

درضمن اگه پاور رده بالا داشته باشید، خطری به عنوان نوسان برق هم شما رو تحدید نخواهد کرد!(پاور های رده بالا با 120 ولت همان کاری رو انجام میدن که با 220 ولت انجام میدادند) 

اما محافظ رو نیاز دارید، برای خطر اور ولتاژ! یعنی اگه ولتاژ از 240 بزنه بالاتر، شدیدا خطرناکه.

*این خطر در روز های گرم سال بیشتره، چون مردم بیشتر از کولر استفاده میکنند و وقتی ساعت 2 صبح بیشتر کولر ها خاموش میشه، ولتاژ بصورت خطرناکی بالا میره! مثلا امشب محافظ برق من ولتاژ 236 ولت رو نشون میداد ( حالا مثلا 219 هست)

ولی در کل:

اگه سیستمتون رده بالا هست، بهتره UPS تهیه کنید! (نیازی هم نیست خیلی قوی باشه! همین که 5~6 دقیقه وقت بده تا سیستم رو شات داون یا هایبرنت کنید کافی هست)

لینک به دیدگاه

از حدود سال 2000 درگیر انواع سخت افزار و نرمافزار کامپیوتری بودم و هستم!

تا حالا مشکلی برام پیش نیومده... (بیشترین خطر هم مربوط به همون HDD هست که دوستان گفتند، ولی اونم خیلی خیلی جدی نیست)

درضمن اگه پاور رده بالا داشته باشید، خطری به عنوان نوسان برق هم شما رو تحدید نخواهد کرد!(پاور های رده بالا با 120 ولت همان کاری رو انجام میدن که با 220 ولت انجام میدادند) 

اما محافظ رو نیاز دارید، برای خطر اور ولتاژ! یعنی اگه ولتاژ از 240 بزنه بالاتر، شدیدا خطرناکه.

*این خطر در روز های گرم سال بیشتره، چون مردم بیشتر از کولر استفاده میکنند و وقتی ساعت 2 صبح بیشتر کولر ها خاموش میشه، ولتاژ بصورت خطرناکی بالا میره! مثلا امشب محافظ برق من ولتاژ 236 ولت رو نشون میداد ( حالا مثلا 219 هست)

ولی در کل:

اگه سیستمتون رده بالا هست، بهتره UPS تهیه کنید! (نیازی هم نیست خیلی قوی باشه! همین که 5~6 دقیقه وقت بده تا سیستم رو شات داون یا هایبرنت کنید کافی هست)

در مورد ولتاژ یک محافظ دیجیتالی دارم عدد 216 تا 230 رو نشون می ده متغیره

اگه برق رفتم تو حالت فول لود هارد خطرناکه که مشکلی نیست من زیاد فشاری به هارد نمی یارم فوقش بازی سنگین کنم که اونم فکر کنم فقط در loading بازی به هارد فشار بیاره

ممنون که تجربتون رو در اختیار من گذاشتید شرمنده که نمی تونم + بدم پست هام هنوز 50 تا نشده @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- :x :x

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...