رفتن به مطلب

سوختن مین برد!! بعد از اتصال به پرینتر HP m601 توسط USB

acola
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت اساتید گرامی

یک مشکلی برام پیش اومده، و دقیقا به این شرح که یه سیستم داشتیم صحیح و سالم داشت کار میکرد و به HP 3015 هم متصل بود. پرینتر جدید گرفتیم HP M601 و به محض اتصال با USB سیستم خاموش شد. چند بار این اتفاق افتاد و با یه جرقه زمان اتصال USB به پرینتر، دیگه جفتشون خراب شدن! پاور رو تست کردم کاملا سالمه ولی مین برد انگار سوخته، دلیلش چیه؟؟ و چه کار میشه کرد؟؟

و اگر پل جنوبی سوخته باشه تعمیر میشه؟ تو بابل تعمیرات نداریم متاسفانه؟ مین برد هم سری گیگا هست..

لینک به دیدگاه

سلام. از پورت usb جلو استفاده کردین؟

ممنون از جواب. نه، از پشت کیس.

لینک به دیدگاه

ببینین. اتصالی usbداشتین که جرقه زده. یا بد جازدین و باعث شکستگی پین های usbشده یا ممکنه خود پرینتر یه عیبی داشته که این حادثه پپیش اومده. شما کابل رو عوض کنین. پورت usb کیس رو با دقت چک کنین( با یه چراغ داخل پورت هارو نگاه کنین که شکستگی یا خم شدگی یا اتصال داخل پورت usb مادربرد ایجاد نشده باشه)

از سلامت این پرینتر جدیدی مطمئن بودین؟ قبلا رو سیستم دیگه ای تست یا استفاده میکردین؟

لینک به دیدگاه

سلام

رو بوردت اتصالی کرده...

معمولا مین به این راحتی نمیسوزه

دلیل روشن نشدن هم اتصالیه فکر کنم

پورت یو اس بی خراب رو چک کن

موفق باشی

لینک به دیدگاه

با عرض سلام خدمت اساتید گرامی

یک مشکلی برام پیش اومده، و دقیقا به این شرح که یه سیستم داشتیم صحیح و سالم داشت کار میکرد و به HP 3015 هم متصل بود. پرینتر جدید گرفتیم HP M601 و به محض اتصال با USB سیستم خاموش شد. چند بار این اتفاق افتاد و با یه جرقه زمان اتصال USB به پرینتر، دیگه جفتشون خراب شدن! پاور رو تست کردم کاملا سالمه ولی مین برد انگار سوخته، دلیلش چیه؟؟ و چه کار میشه کرد؟؟

و اگر پل جنوبی سوخته باشه تعمیر میشه؟ تو بابل تعمیرات نداریم متاسفانه؟ مین برد هم سری گیگا هست..

احتمالا پورت های USB پشت کیس اتصالی داشتند که شما وقتی سعی در نصب پورت داشتید باعث جرقه و خرابی شده

اگرچه پرینتر رو روی یک سیستم دیگر تست کنید احتمال سالم بودن پرینتر بسیار هست

در خصوص تعمیرات تخصصی مادربرد و کسی که وارد به کار باشه بسیار کم هستند در مازندران

پیشنهاد میشه در صورت امکان برای تعمیر برای گارانتی یا یکی از عزیزان در تهران بفرستید

لینک به دیدگاه

ببینین. اتصالی usbداشتین که جرقه زده. یا بد جازدین و باعث شکستگی پین های usbشده یا ممکنه خود پرینتر یه عیبی داشته که این حادثه پپیش اومده. شما کابل رو عوض کنین. پورت usb کیس رو با دقت چک کنین( با یه چراغ داخل پورت هارو نگاه کنین که شکستگی یا خم شدگی یا اتصال داخل پورت usb مادربرد ایجاد نشده باشه)

از سلامت این پرینتر جدیدی مطمئن بودین؟ قبلا رو سیستم دیگه ای تست یا استفاده میکردین؟

ممنون از پاسخ شما. پرینتر دیگه به تنهایی هم روشن نمیشه! فرستادیم تعویض..اول روشن می شد لااقل! و وری کیس دیگه ای وصل نبوده..پین USB رو چک نکردم. که انشالله شنبه در محل کارم چک میکنم.

سلام

رو بوردت اتصالی کرده...

معمولا مین به این راحتی نمیسوزه

دلیل روشن نشدن هم اتصالیه فکر کنم

پورت یو اس بی خراب رو چک کن

موفق باشی

ممنون انشالله شنبه باید چک کنم و دوباره مزاحم شما و دوستان میشم.

احتمالا پورت های USB پشت کیس اتصالی داشتند که شما وقتی سعی در نصب پورت داشتید باعث جرقه و خرابی شده

اگرچه پرینتر رو روی یک سیستم دیگر تست کنید احتمال سالم بودن پرینتر بسیار هست

در خصوص تعمیرات تخصصی مادربرد و کسی که وارد به کار باشه بسیار کم هستند در مازندران

پیشنهاد میشه در صورت امکان برای تعمیر برای گارانتی یا یکی از عزیزان در تهران بفرستید

پرینتر دیگه روشن هم نمیشه..اگر مشکل از USB نباشه و نیاز به تعمیر باشه ممنون میشم آدرس جایی رو برا تعمیرش بدید، و اینکه می صرفه برا تعمییر بره یا نه! مدلش Giga EP43-DS3L هست که مین خوبی بود. انشالله شنبه که پورت رو دقیق چک کردم مجدد مزاحم می شم.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

بعد اون جرقه و اتصالی همونطور که حدس زده شده بود، پل جنوبی مین بورد سوخت و فرستادم تعمیر که تعمیر نشد و اوراق شد.

با تشکر از جواب های دوستان @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...