رفتن به مطلب

اشغال بیش از حد رم توسط ویندوز10

GForce
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

همون طور که در تصویر میبینید این پروسس ویندوز حدود 1 گیگ از رم رو اشغال کرده که مقدار خیلی زیادی هستش:

l7mf4pj88778sk7shumx.png

تصویر زیر هم فایل مربوط به پروسس هست:

2yt9nwzzoshr2a1fgit0.png

اکثر روش هایی که برای حل مشکل در وب بود رو امتحان کردم اما همچنان هستش.

کسی تا حالا این مشکل رو در ویندوز 10 داشته؟ و موفق به حلش شده؟ 

لینک به دیدگاه

روش کلیک راست کنید گزینه Go to service رو بزنید وقتی سرویس این نرم افزار رو پیدا کردید

از منو استارت Run رو بازکنید و تایپ کنید

msconfig سپس در پنجره باز شده به سربرگ Service برید و تیک اون سرویس مربوط به اون پروسس رو بردارید و اوکی کنید و بیایید بیرون و سیستم رو ریست بدید احتمالا مشکلتون حل میشه

البته این سیستم بنابر پست های ماکروسافت مربوط به سرویس ویروس خود ویندوز هست که در صورت استفاده از انتی ویروس ها این سرویس نیازی نیست

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

روش کلیک راست کنید گزینه Go to service رو بزنید وقتی سرویس این نرم افزار رو پیدا کردید

msconfig سپس در پنجره باز شده به سربرگ Service برید و تیک اون سرویس مربوط به اون پروسس رو بردارید و اوکی کنید و بیایید بیرون و سیستم رو ریست بدید احتمالا مشکلتون حل میشه

البته این سیستم بنابر پست های ماکروسافت مربوط به سرویس ویروس خود ویندوز هست که در صورت استفاده از انتی ویروس ها این سرویس نیازی نیست

توضیخاتو دوستمون زحمتشو کشیدن

راه آسون تری واسه دسترسی به سرویس هست

تسک منیجر باز کنید تب آخر ، سرویس هستش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تا اونجایی که بنده اطلاع دارم و تجربه کردم این پروسس زمانی فعال میشه که شما داخل یک فولدر که تیک فشرده سازی رو براش زدید فایلی کپی بکنید و به صورت موقت فقط تا زمانی که فشرده سازی فایل های جدید به پایان برسه فعال هستش. در سیستم شما به صورت دائمی فعال هست؟

لینک به دیدگاه

توضیخاتو دوستمون زحمتشو کشیدن

راه آسون تری واسه دسترسی به سرویس هست

تسک منیجر باز کنید تب آخر ، سرویس هستش

توی سرویس ها نیست و گزینه ی Go to services براش فعال نیست.

به نظرتون اگه با نرم افزار Unlocker فایلش رو disabled کنم مشکلی پیش نمیاد؟

تا اونجایی که بنده اطلاع دارم و تجربه کردم این پروسس زمانی فعال میشه که شما داخل یک فولدر که تیک فشرده سازی رو براش زدید فایلی کپی بکنید و به صورت موقت فقط تا زمانی که فشرده سازی فایل های جدید به پایان برسه فعال هستش. در سیستم شما به صورت دائمی فعال هست؟

نه همچین چیزی نیست.

لینک به دیدگاه

ظاهرا مشکل از آنتی ویروس بوده.

با تغییر آنتی ویروس این پروسس الان 250مگ مصرف میکنه.

خوبه یا میتونه کمتر هم بشه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...