رفتن به مطلب

انتخاب رم بالا برای z170 pro gaming

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من قصد دارم رم سیستمم رو ارتقا بدم مادر بردم z170 pro gaming هستش میخام فعلا 2  تا رم 16 گیگی در مجموع 32 گیگ بندازم و پول دستم اومد بکنمش 64 . کسی از دوستان تا حالا روی این مادر برد ماژول های رم 16 گیگی استفاده کرده ؟ قاعدتا باید جواب بده ولی تو سایت ایسوس تو لیست مموری های تایید شده اصلا ماژول 16 گیگی نداره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من این چند روزه مشغول ارتقای سیستم بودم تقریبآ 2-3 مدل رم 16 بیشتر تو بازار نیست

درمورد سپاورتم یکی از فروشنده های که رم 16موجود داشت گفتش که اگه تو لیست ساپورت مادربرد 16 گیگ نباشه فقط 8 گیگش رو می شناسه و 8 گیگ رو بعنوان بافراستفاده می کنه

منم از خرید 2 تا 16 و ارتقا در اینده منصرف شدم و 4 تا 8 با گارانتی بهتره گرفتم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من این چند روزه مشغول ارتقای سیستم بودم تقریبآ 2-3 مدل رم 16 بیشتر تو بازار نیست

درمورد سپاورتم یکی از فروشنده های که رم 16موجود داشت گفتش که اگه تو لیست ساپورت مادربرد 16 گیگ نباشه فقط 8 گیگش رو می شناسه و 8 گیگ رو بعنوان بافراستفاده می کنه

منم از خرید 2 تا 16 و ارتقا در اینده منصرف شدم و 4 تا 8 با گارانتی بهتره گرفتم

سلام

مادربرد شما هم از واسه منه ؟ میتونم بپرسم چی خریدید؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

مادربرد رو بخاطر فاز بندی بهتر و خاطره خوبی که از بردهای گیگا داشتم Z170X-UD3 گرفتم ...رم هم Gskill Ripjaws V 32GB 8GBx4 2400Mhz CL15 گرفتم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

مادربرد رو بخاطر فاز بندی بهتر و خاطره خوبی که از بردهای گیگا داشتم Z170X-UD3 گرفتم ...رم هم Gskill Ripjaws V 32GB 8GBx4 2400Mhz CL15 گرفتم

ممنون از پاسخ گویی شما

لینک به دیدگاه

دوست عزیز همون 4 تا 8 گیگ هم خیلی خیلی زیاده و تا چندین سال در هر زمینه ای جواب میده...!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز همون 4 تا 8 گیگ هم خیلی خیلی زیاده و تا چندین سال در هر زمینه ای جواب میده...!

مهندس رم کم اوردم واسه کار خاصی میخام وگرنه 8 گیگ هم جواب میده

لینک به دیدگاه

این مادربرد تا 64گیگ رم میخونه و 4تا جای رم داره پس هیچ مشکلی با رم ها 16 نداره !!!! ولی از اونجایی که خودم این برد رو دارم پیشنهاد میکنم رم با فرکانس بالا روش نندازین ... کلا این مادربرد با رم های فرکانس بالا زیاد میونه خوبی نداره !!!

لینک به دیدگاه

این مادربرد تا 64گیگ رم میخونه و 4تا جای رم داره پس هیچ مشکلی با رم ها 16 نداره !!!! ولی از اونجایی که خودم این برد رو دارم پیشنهاد میکنم رم با فرکانس بالا روش نندازین ... کلا این مادربرد با رم های فرکانس بالا زیاد میونه خوبی نداره !!!

نمیخام فرکانس بالا بندازم 2666 با 2800 واسم کافیه ولی فکر میکنم ماربردهای سری z170 ارزون فیمت ساپورت 64 گیگ تبلیغاتی داشته باشن و تو عمل ساپورت نکنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من از این مدل مادربرد یک عدد برای سیستم دمه دستیم دارم اما از ماژول های 16 گیگی هنوز استفاده نکردم... از دوستانم سوال میکنم اگه ماژول 16 گیگی دارند و امکان قرض دادنش فراهم باشه تا روی سیستم خودم تست کنم و بهتون خبر بدم.. البته احتمالش بالا نیست ..

نکته بعدی اینکه معمولا ساپورت لیست حافظه مادربوردها آپدیت نمیشن مثل بایوس های جدید و... ممکنه بایوسی اومده باشه که امکان شناسایی درست ماژول های 16 گیگی رو فراهم کرده باشه(البته اگه از همون اول این امکان وجود نداشته.. شخصا نگاه نمیکنم اون لیست ها رو :D )

توصیه میکنم مستقیما" با پشتیبانی asus تماس بگیرید اگر زبانتون خوبه

از این طریق :

https://vip.asus.com/VIP2/Services/QuestionForm/TechQuery?lang=en-us

اگر هم زبانتون خوب نیست من احتمالا بتونم براتون انجام بدم...

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

شما این لیستو نگاه کن ببین رم انتخابیت توش هست؟ :-?

ویرایش شده توسط -MOBIN-
لینک به دیدگاه

سلام

دوستان من قصد دارم رم سیستمم رو ارتقا بدم مادر بردم z170 pro gaming هستش میخام فعلا 2  تا رم 16 گیگی در مجموع 32 گیگ بندازم و پول دستم اومد بکنمش 64 . کسی از دوستان تا حالا روی این مادر برد ماژول های رم 16 گیگی استفاده کرده ؟ قاعدتا باید جواب بده ولی تو سایت ایسوس تو لیست مموری های تایید شده اصلا ماژول 16 گیگی نداره

البته در این لینک که مربوط به سایت کروشیال هست و برای بروز رسانی قطعات هماهنگ با مادربرد شما هست میشه با انتخاب حجم رم 32 گیگ دید که رم هایی رو پیشنهاد میده بصورت 2*16 هست و پیشنهاد میده

http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/ASUS/z170-pro-gaming

اما در خود سایت سازنده هم رم های با حجم 32 تنها بصورت4ماژول  8گیگ تست کرده و تایید کرده اگرچه امکان داره همانطور که فرجام جان فرمودند بدلیل این که لیست ها اپدیت نمیشن یا دیر به دیر اپدیت میشن در لیست ماژول های 16 گیگی ذکر نکرده

سلام

من از این مدل مادربرد یک عدد برای سیستم دمه دستیم دارم اما از ماژول های 16 گیگی هنوز استفاده نکردم... از دوستانم سوال میکنم اگه ماژول 16 گیگی دارند و امکان قرض دادنش فراهم باشه تا روی سیستم خودم تست کنم و بهتون خبر بدم.. البته احتمالش بالا نیست ..

نکته بعدی اینکه معمولا ساپورت لیست حافظه مادربوردها آپدیت نمیشن مثل بایوس های جدید و... ممکنه بایوسی اومده باشه که امکان شناسایی درست ماژول های 16 گیگی رو فراهم کرده باشه(البته اگه از همون اول این امکان وجود نداشته.. شخصا نگاه نمیکنم اون لیست ها رو :D )

از این طریق :

2 نکته میشه از صحبت های فرجام جان استخراج کرد :smug:

1.در صورتی که پنتاهوس نشین باشید رفیق هایی دارید که ماژول های 16 گیگ بهتون قرض میدن به راحتی :D :D

2.فرجام جان زبانش خوبه :D

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

سلام

از این طریق :

ممنون پیشنهادتون خوب بود من خودم ایمیل زدم به لینکی که شما فرستادین ببینم جواب میدن یا نه

در مورد سیستم خودتونم راضی به زحمت افتادن شمت نیستم

شما این لیستو نگاه کن ببین رم انتخابیت توش هست؟ :-?

تو این لیست نیست

لینک به دیدگاه

من به سایت ایسوس ایمیل زدم (طبق پیشنهاد اقا farjam) و سوالم رو پرسیدم این پاسخ ایمیلمه . به نظرم خیلی محافظه کارانه جواب دادن

Dear ASUS Valued Customers,

Thank you for contacting ASUS.

Please find below link for the information you need in Memory category:

http://www.asus.com/Motherboards/Z170-PRO-GAMING/specifications/

Your Mother board supports 64GB, DDR4 Max.

Thanks and Regards,
Asus Customer Service
Asus Technical Support Site: http://support.asus.com
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

تا 64 گیگ ساپورت میکنه

نگران نباش

4 تا 16 هم بزنی کار میکنه

ویرایش شده توسط sangepa2012
لینک به دیدگاه

سلام

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=59300&p=768561.

تو تلگرام راحتتر میتونم پاسخ بدم ‏

تماس نگیریدفعلا لطفا ‏

خطم مشکل داره ‏

هر وقت کارمون نهایی شد تماس میگیریم باهم.

پس فعلا لطفا تلگرام ‏

شمارمم09360775075

آی دی تلگرامم:Moha9125

عجله کنید لطفا، میخوام تکلیفشو مشخص کنم سریع تر ‏

موفق باشید

icc هم اندازه شما پیام بازرگانی نمیده ویرایش شده توسط sajad25
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...