رفتن به مطلب

مشاوره براي بستن يك سيستم كامل تا 1600

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

پست اولم تو اين انجمنه و اميدوارم كمكم كنين .

يه سيستم با پلتفرم اينتل ميخوام ببندم با بودجه نهايت 1600 .

قصد بازي با اون رو ندارم و اوركلاكينگ رو هم اصلا نميدونم چي هست!! ولي سيستم زياد روشنه .ولي ميخوام مانيتورش hdmi را ساپورت كنه كه 360 رو بندازم كنارش .

ولي فيلم با كيفيت عالي ميخوام .

محاسبات و ترسيم ساختماني و 3d max و رندرينگ و كمي فتوشاپ هم كاربريمه .

1600 اي كه گفتم هم حدود 100 تومان برا موس و كيبرد ميره كه برا ماوس logitech M505 مد نظرمه . ميمونه 1500.

قطعات مد نظرم هم اينان كه ممنون ميشم دوستان تو بهتر چيدن و احيانا تعويض و هماهنگ كردنشون كمكم كنن . قيمت روز قطعات رو هم اگر دوستان لطف كنن ممنون ميشم

cpu : i7 860

MB : Asus P7P55D Pro

hard : 2 *seagate 1 T

VGA : Asus HD5570

power: green GP885B

dvd writer : Plextor

case: Green Silent Storm

cpu cooler : Tuniq towe 120 extreme

Monitor : LG 2261 يا يك مانيتور خوب با ورودي hdmi وزمان پاسخ 2 ميلي ثانيه

Speaker : Altec Lansing يه مدل ارزونش كه ورودي هدفون داشته باشه

RAM هم ميخوام 2 تا 4گيگ ببندم كه رو هم بشه 8 تا ولي راجع به اون باس و تايمينگش چيزي حاليم نيست . با توجه به كاربردم كه نهايتا رندره و بازي نميكنم يه چيز معقول از برندهاي corsair يا crucial بهم معرفي كنين.

اگه دوستان حرفه اي تغييري لازم ميبينن كمكم كنن و قيمت تقريبي هم فراموش نشه لطفا.

با تشكر

ویرایش شده توسط fury
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

پست اولم تو اين انجمنه و اميدوارم كمكم كنين .

يه سيستم با پلتفرم اينتل ميخوام ببندم با بودجه نهايت 1600 .

قصد بازي با اون رو ندارم و اوركلاكينگ رو هم اصلا نميدونم چي هست!! ولي سيستم زياد روشنه .ولي ميخوام مانيتورش hdmi را ساپورت كنه كه 360 رو بندازم كنارش .

ولي فيلم با كيفيت عالي ميخوام .

محاسبات و ترسيم ساختماني و 3d max و رندرينگ و كمي فتوشاپ هم كاربريمه .

1600 اي كه گفتم هم حدود 100 تومان برا موس و كيبرد ميره كه برا ماوس logitech M505 مد نظرمه . ميمونه 1500.

قطعات مد نظرم هم اينان كه ممنون ميشم دوستان تو بهتر چيدن و احيانا تعويض و هماهنگ كردنشون كمكم كنن . قيمت روز قطعات رو هم اگر دوستان لطف كنن ممنون ميشم

cpu : i7 860

MB : Asus P7P55D Pro

hard : 2 *seagate 1 T

VGA : Asus HD5570

power: green GP885B

dvd writer : Plextor

case: Green Silent Storm

cpu cooler : Tuniq towe 120 extreme

Monitor : LG 2261 يا يك مانيتور خوب با ورودي hdmi وزمان پاسخ 2 ميلي ثانيه

Speaker : Altec Lansing يه مدل ارزونش كه ورودي هدفون داشته باشه

RAM هم ميخوام 2 تا 4گيگ ببندم كه رو هم بشه 8 تا ولي راجع به اون باس و تايمينگش چيزي حاليم نيست . با توجه به كاربردم كه نهايتا رندره و بازي نميكنم يه چيز معقول از برندهاي corsair يا crucial بهم معرفي كنين.

اگه دوستان حرفه اي تغييري لازم ميبينن كمكم كنن و قيمت تقريبي هم فراموش نشه لطفا.

با تشكر

شما که پس برای بازی نمیخوای چرا میخوای اینقدر هزینه کنی اگه بخوایی میتونی یک سی پی یوی AMD شش هسته ای مثلا 1055T یا 1090T رو برداری که برای کارهای 3DMAX ورندر کردن عالی هست پیشنهاد من :

CPU:AMD PHENOM II X6 1055 OR 1090T

MAIN:ASROCK 890FX DELUXE4

RAM:4GB CORSAIR 1600

گرافیکت خوبه ولی پاور رو میتونی 535B برداری وهزینه اضافی نکنی مگه اینکه بخوای بعدا یک گرافیک حرفه ای بخری

حالا خود دانی اگه روی اینتل تعصب داری اینتل بردار

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شب بخیر. من یه 2 نکته اشاره میکنم. راهنمایی دقیق و تکمیلی رو دیگر دوستان انجام خواهند داد

مادر برد های که برای این cpu مناسب هستند رمهای ddr3 را ساپورت میکنند. در نتیجه شما باید تعداد ماژول رم را به صورت مضربی از 3 بکار ببرید تا قابلیت tipple channel را داشته باشید. مثلا 3x2GB 1333 or 1600 (دوستان اگر اشتباه میکنم بفرمایید)

کارت گرافیکی که شما اشاره کردید 5570 کارتی ضعیف بوده و برای رندرینگ مناسب نیست و تبدیل به گلوگاه سیستم می شود.شاید منظور شما 5770 بوده است و به نوعی اشتباه تایپ کرده اید. به نظر بنده با بودجه ای که دارید حتما کارت گرافیکی بهتری حتی نسبت به همین 5770 تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شب بخیر. من یه 2 نکته اشاره میکنم. راهنمایی دقیق و تکمیلی رو دیگر دوستان انجام خواهند داد

مادر برد های که برای این cpu مناسب هستند رمهای ddr3 را ساپورت میکنند. در نتیجه شما باید تعداد ماژول رم را به صورت مضربی از 3 بکار ببرید تا قابلیت tipple channel را داشته باشید. مثلا 3x2GB 1333 or 1600 (دوستان اگر اشتباه میکنم بفرمایید)

کارت گرافیکی که شما اشاره کردید 5570 کارتی ضعیف بوده و برای رندرینگ مناسب نیست و تبدیل به گلوگاه سیستم می شود.شاید منظور شما 5770 بوده است و به نوعی اشتباه تایپ کرده اید. به نظر بنده با بودجه ای که دارید حتما کارت گرافیکی بهتری حتی نسبت به همین 5770 تهیه کنید.

ممنون از جوابتون. از اونجايي كه اين مينبرد dual channel هست فكر ميكنم مضرب 2 بايد باشه رو اين حساب گفتم 2 تا 4 . از طرفي تا اونجا كه من فهميدم گراف تاثير آنچناني روي رندر نداره و همين رو هم براي خروجي hdmi و يه سري بازي پيش پا افتاده ميخوام. 5570 خروجي HDMI داره ديگه؟!

ویرایش شده توسط fury
لینک به دیدگاه

شما که پس برای بازی نمیخوای چرا میخوای اینقدر هزینه کنی اگه بخوایی میتونی یک سی پی یوی AMD شش هسته ای مثلا 1055T یا 1090T رو برداری که برای کارهای 3DMAX ورندر کردن عالی هست پیشنهاد من :

CPU:AMD PHENOM II X6 1055 OR 1090T

MAIN:ASROCK 890FX DELUXE4

RAM:4GB CORSAIR 1600

گرافیکت خوبه ولی پاور رو میتونی 535B برداری وهزینه اضافی نکنی مگه اینکه بخوای بعدا یک گرافیک حرفه ای بخری

حالا خود دانی اگه روی اینتل تعصب داری اینتل بردار

گراف حرفه اي كه خير . ولي شايد يه بلوري رايتر و ويه dvb اضافه شه. راجع به اينتل تعصبي ندارم ولي از AMD هم شناخت ندارم . از طرفي چون تا مدت ها با همين سيستم خواهم بود ميخوام يه دفه يه چيز رديف بردارم .از راهنماييتون استفاده ميكنم اگه فرق عملكرد و قيمت اين پردازنده ها رو بهم بگين

راستي . اين 1090 چرا اينجا اينقدر ريتش پايينه ؟

http://www.testfreaks.co.uk/cpus-processors/?filter%5Bbrand%5D=AMD&sort=score

ویرایش شده توسط fury
لینک به دیدگاه

ممنون از جوابتون. از اونجايي كه اين مينبرد dual channel هست فكر ميكنم مضرب 2 بايد باشه رو اين حساب گفتم 2 تا 4 . از طرفي تا اونجا كه من فهميدم گراف تاثير آنچناني روي رندر نداره و همين رو هم براي خروجي hdmi و يه سري بازي پيش پا افتاده ميخوام. 5570 خروجي HDMI داره ديگه؟!

اما توی سایت ایسوس این مادر برد رو با رم DDR3 معرفی کرده. البته dual channel

یکی کمی صبر کنید دوستان حرفه ای نظر بدهند

post-7143-066826200 1297974837_thumb.jpg

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

hdmi هم داره. در مورد رم هم حق با شما بود و بنده اشتباه کردم.

لینک به دیدگاه

به نظر من پول بابت مین زیاد نده. فرق 890FX با 870 سر تعداد گرافیکه.

توی رندرینگ تعداد هسته حرف اولو میزنه و گرافیک توی روان تر شدن کارت تاثیر داره.

نظر من اگه حرفه ای می خوای کار کنی:

AMD PHENOM II X6 1055T 200

ASROCK 870 EXTREME3 120

RAM 2X4GB DDR3 1333 CL9 130-160

PNY QUADRO 2000 900

H.D.D 1TB 65-70(سرعت هارد هیچ تاپیری توی کار شما نداره و هارد اصلا درگیر نیست)

O.D.D LITON 24X SATA 25

CASE GREEN ZEST PLUS 40

POWER TONB 80+ 500W 60

SPEAKER 30

LCD 2261VP 220-230

که 1.835 شد اگر نه همین سیستم بایه 5750 که میشه 1075.

لینک به دیدگاه

سیستم کاربر HKS سیستم خوبی است فقط پاور رو یک برند معتبر ببندید. مدل green 635V-US رو برای پاور ببندید !

لینک به دیدگاه

به نظر من پول بابت مین زیاد نده. فرق 890FX با 870 سر تعداد گرافیکه.

توی رندرینگ تعداد هسته حرف اولو میزنه و گرافیک توی روان تر شدن کارت تاثیر داره.

نظر من اگه حرفه ای می خوای کار کنی:

AMD PHENOM II X6 1055T 200

ASROCK 870 EXTREME3 120

RAM 2X4GB DDR3 1333 CL9 130-160

PNY QUADRO 2000 900

H.D.D 1TB 65-70(سرعت هارد هیچ تاپیری توی کار شما نداره و هارد اصلا درگیر نیست)

O.D.D LITON 24X SATA 25

CASE GREEN ZEST PLUS 40

POWER TONB 80+ 500W 60

SPEAKER 30

LCD 2261VP 220-230

که 1.835 شد اگر نه همین سیستم بایه 5750 که میشه 1075.

رندر رو به عنوان كار جانبي ميخوام و فكر نميكنم فعلا ارزش اين هزينه رو داشته باشه . پس خواهشا هزينه كوادرو رو تو بقيه قسمت ها پخش كنين.

در زمينه رم هم باس بيشتر برا رندر مهمه يا فركانس ؟

راجع به ريت پايين 1090 تو تست فريك كسي نظري نداره ؟

لینک به دیدگاه

سیستم کاربر HKS سیستم خوبی است فقط پاور رو یک برند معتبر ببندید. مدل green 635V-US رو برای پاور ببندید !

در مورد تونب من چند باری کار کردم.

این برند یک برند ایرانی که به صورت مشترک بین شاب و فراسوو تولید میشه البته فکر کنم توی چین مثل گرین. ولی برای اطمینان این پاور رو شاب 2سال گارانتی میکنه یه نگاه به اینم بندازید بد نیست:

البته من زیاد سر در نمیارم ولی عکس داخل پاور مشخصه:

لینک شما

لینک به دیدگاه

آقا 2 تا سوال مهم پيش اومده برام .

1 - اگه مانيتور 2261 بگيرم تو نمايش فايلهاي متني يا اعداد مشكلي نيست؟ كوچيك نميشه اندازش زياد؟

2- رو يه سيستم ميشه هم ويندوز 32 بيت ريخت هم 64 ؟ اخه اين نرم افزارايي كه من باهاشون كار دارم 32 شون هم به زور گير مياد چه برسه به 64 !

خواهشا در صورتي كه مطمئنين جواب اين 2 تا سوالمو زودتر بدين

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...