رفتن به مطلب

خرید کارت گرافیک کوادرو یا فایرپرو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستان

خریدار کارت گرافیک کوادرو یا فایرپرو هستم. خروجی تصویر 10 بیتی به ازاء هر کانال رنگی داشته باشه و کمینه دو گیگابایت حافظه ی ddr5.

لطفا اعلام موجودی همراه قیمت و وضعیت کارکرد و لینک کارت یا مشخصات فنی ش باشه.

سپاس

لینک به دیدگاه

برای رندر میخواید دوست عزیز ؟ یکی بود تو شرکت یکی از دوستان باید براتون بپرسم .

لینک به دیدگاه

برای رندر میخواید دوست عزیز ؟ یکی بود تو شرکت یکی از دوستان باید براتون بپرسم .

درود دوست گرامی

در واقع برای دقت رنگیش می خوام. قدرت پردازشی کوادرو و فایرپروهای متوسط از کارتهای گرافیکی که الان دارم خیلی کمتره، منتها می خوام از دقت رنگی نمایشگرهایی که دارم بهره ی بهینه ببرم.

تکلیف کارت که روشن شد بگو کجا ساکن هستی.

سپاس

لینک به دیدگاه

.

دوست عزیز رفتم دیدم به شخصه .

2 تا sapphire firepro v4900 1G داشتن که خریدنی نبود . هم به نظر بنده بسیار مستعمل شده بود و هم قدیمی بودن . شرمندتم . 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز رفتم دیدم به شخصه .

2 تا sapphire firepro v4900 1G داشتن که خریدنی نبود . هم به نظر بنده بسیار مستعمل شده بود و هم قدیمی بودن . شرمندتم .

محبت داری رفیق. سپاس از پی گیری.
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سعید جان، میتونم بپرسم مانیتور چی هست؟ و آیا میشه در کنار کارت های رادئون یا جی فورس هم ازشون استفاده کرد؟

لینک به دیدگاه

سعید جان، میتونم بپرسم مانیتور چی هست؟ و آیا میشه در کنار کارت های رادئون یا جی فورس هم ازشون استفاده کرد؟

درود دوست عزیزی که نامت رو نمی دونم.

دو تا نمایشگر دارم که هر دو به 780ti وصل اند.

Dell 2713h

Nec pa 272

تا جایی که می دونم از نظر تئوری می شه دو کارت رو در کنار هم استفاده کرد، منتها هنوز نیازموده ام. قصدم دقیقا تجربه کردن استفاده ی عملی کارت ws است برای خروجی تصویر و 780ti برای پردازش. و اگر امکانش نبود کارت ws رو جایگزین کارت دسکتاپ کنم.

به طور کلی برای کارهای ابنچنینی کارتهای amd مناسبتر اند، اما شوربختانه فایرپرو توی بازار ما به سختی گیر می آد.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام یکی از دوستان بنده یک عدد کارت فایرپرو 7900 داره برای فروش قیمت 1100000

لینک به دیدگاه

سلام یکی از دوستان بنده یک عدد کارت فایرپرو 7900 داره برای فروش قیمت 1100000

درود دوست گرامی

با توجه به قدیمی بودن و قدرت پردازشی کمتر نسبت به کوادرو k1200 که الان در بازار هست، فکر کنم قیمت زیاده.  درباره‌ی این کارت کم می‌دونم و مدل دقیق‌ش باید v7900 باشه. درباره‌ش می‌پژوهم اگر مناسب کارم باشه مزاحم خواهم شد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیزی که نامت رو نمی دونم.

دو تا نمایشگر دارم که هر دو به 780ti وصل اند.

Dell 2713h

Nec pa 272

تا جایی که می دونم از نظر تئوری می شه دو کارت رو در کنار هم استفاده کرد، منتها هنوز نیازموده ام. قصدم دقیقا تجربه کردن استفاده ی عملی کارت ws است برای خروجی تصویر و 780ti برای پردازش. و اگر امکانش نبود کارت ws رو جایگزین کارت دسکتاپ کنم.

به طور کلی برای کارهای ابنچنینی کارتهای amd مناسبتر اند، اما شوربختانه فایرپرو توی بازار ما به سختی گیر می آد.

ایمان هستم سعید جان. باید کارای مارو تو TV دیده باشی دیگه!

امیدوارم چیزی که دنبالش هستی رو پیدا کنی. من خودم یه مانیتور تن بیت LG 31.5" 4096x2160 اومد دستم با اتصالش به کارتی مثل تایتان ایکس هم چندان شیفت رنگ اعجاب آوری مشاهده نشد، هرچند تایتان تو این مساله فرقی با جی فورس نداره و یکیه. حالا اگه شما کارت تن بیت پیدا کردی و تفاوتمشهود بود یه اطلاع رسانی بکنی ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

ایمان هستم سعید جان. باید کارای مارو تو TV دیده باشی دیگه!

امیدوارم چیزی که دنبالش هستی رو پیدا کنی. من خودم یه مانیتور تن بیت LG 31.5" 4096x2160 اومد دستم با اتصالش به کارتی مثل تایتان ایکس هم چندان شیفت رنگ اعجاب آوری مشاهده نشد، هرچند تایتان تو این مساله فرقی با جی فورس نداره و یکیه. حالا اگه شما کارت تن بیت پیدا کردی و تفاوتمشهود بود یه اطلاع رسانی بکنی ممنون میشم.

نامت رو شک داشتم، حالا دیگه می‌دونم.   تلویزیون هم از سال ۷۲ تقریبا نگاه نمی‌کنم. اما شناختم.  :)

تفاوت که وجود داره. حتی با کارت k620 هم مشهوده. منتها اگر بخوای برای  عمق رنگی۱۰ بیتی بهره‌وری واقعی داشته باشی، به یک رنگ‌سنج یا از اون بهتر طیف سنج و نرا‌فزار همراهش هم نیاز خواهی داشت که شوربختانه گران هستند، به ویژه در کشور عزیزمان قیمت کاذب دارند.

نمونه‌ی رنگ‌سنج :

https://www.amazon.com/X-Rite-CMUNDIS-ColorMunki-Display/dp/B0055MBQOM

نمونه‌ی طیف‌سنج :

http://www.bhphotovideo.com/c/product/550833-REG/X_Rite_CMUNPH_ColorMunki_Photo_Color_Management.html

قیمتها در سرزمین عیاران و رندان:

http://graphiciran.net/product/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D9%87-colormunki-display/

http://graphiciran.net/product/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D9%86%DA%AF-x-rite-colormunki/

در هر حال چشم ایمان جان. نتیجه‌ی تجربه‌ام رو در انجمن طرح خواهم کرد.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 1395/05/04, 18:21:29، سعید بهمنیان گفته است :

نامت رو شک داشتم، حالا دیگه می‌دونم.   تلویزیون هم از سال ۷۲ تقریبا نگاه نمی‌کنم. اما شناختم.  :)

تفاوت که وجود داره. حتی با کارت k620 هم مشهوده. منتها اگر بخوای برای  عمق رنگی۱۰ بیتی بهره‌وری واقعی داشته باشی، به یک رنگ‌سنج یا از اون بهتر طیف سنج و نرا‌فزار همراهش هم نیاز خواهی داشت که شوربختانه گران هستند، به ویژه در کشور عزیزمان قیمت کاذب دارند.

نمونه‌ی رنگ‌سنج :

https://www.amazon.com/X-Rite-CMUNDIS-ColorMunki-Display/dp/B0055MBQOM

نمونه‌ی طیف‌سنج :

http://www.bhphotovideo.com/c/product/550833-REG/X_Rite_CMUNPH_ColorMunki_Photo_Color_Management.html

قیمتها در سرزمین عیاران و رندان:

http://graphiciran.net/product/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D9%87-colormunki-display/

http://graphiciran.net/product/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D9%86%DA%AF-x-rite-colormunki/

در هر حال چشم ایمان جان. نتیجه‌ی تجربه‌ام رو در انجمن طرح خواهم کرد.

سلام جنا بهمنیان..اقا ایمان منظورشون لیون tv بود...ایشون همون اقای توی لیون tv هستن که کالاهای مختلف تست میکنن 

لینک به دیدگاه

درود

روی pc mod آقا ایمان رو دیده‌بودم و منظورش رو کمابیش متوجه شدم.  از لیون tv یکی دوتا رو دیده‌ام، از جمله یکی‌ش که نفهمیدم تبلیغ نمایشگاه ماشین بود یا تبلیغ شرکت تخت جمشید.

کارهای تصویری نیاز به کارگردان  و تهیه‌کننده و کلا تیم  داره و لیون احتمالا برای صرفه‌جویی  از برخی گزینه‌ها صرف‌نظر کرده، در هر حال اون دو تایی که دیدم آقا ایمان حضور نداشت و  مثل دیگر کارهای وطنی بی‌مزه و کسل کننده بود.

لینک به دیدگاه

درود بر دوست عزیزم آقا سعید گل، عزیزم مانیتور Asus P287Q تو توضیحاتش نوشته 10bit هست، با STRIX 1080 رنگ 10bit میده؟ یا کارت ساپورت نمیکنه؟ اطلاعاتی داری؟ ببخشین که وسط تاپیک مزاحم شدم! :)

Update :: Display Port 1.2 Connection

ویرایش شده توسط omidsolo
لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، omidsolo گفته است :

درود بر دوست عزیزم آقا سعید گل، عزیزم مانیتور Asus P287Q تو توضیحاتش نوشته 10bit هست، با STRIX 1080 رنگ 10bit میده؟ یا کارت ساپورت نمیکنه؟ اطلاعاتی داری؟ ببخشین که وسط تاپیک مزاحم شدم! :)

Update :: Display Port 1.2 Connection

درود امید جان

نمایشگرت ۱۰ بیتی واقعی نیست ولی گامت رنگی گسترده‌ای داره. تا این لحظه از دو برند مشهورفقط کارتهای گرافیک فایرپرو از amd و برخی از کوادروهای انودیا خروجی رنگ ۱۰ بیتی دارند.

البته چیز مهمی هم نیست، اگر بخوای بری توی این مسیر بعدش باید کلی پول و وقت صرف کنی برای چارت و مرجع رنگ و تجهیزات کالیبراسیون و شیوه‌ی کار باهاشون. به قول نظامی‌ها این تپه شاید ارزش شهادت نداشته باشه. 

پرسش دیگری در این زمینه بود بیا تلگرام.

لینک به دیدگاه

مگه قرار نبود ای ام دی در سری پولاریس و وگا یه فکری برای 10 بیت کردن کارتهاش بکنه ؟؟؟

............

استارتر گرامی میشه یکی دوتا مانیتور 10 بیت واقعی معرفی کنی ؟؟؟

ممنون

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

مگه قرار نبود ای ام دی در سری پولاریس و وگا یه فکری برای 10 بیت کردن کارتهاش بکنه ؟؟؟

............

استارتر گرامی میشه یکی دوتا مانیتور 10 بیت واقعی معرفی کنی ؟؟؟

ممنون

درود 

با مقایسه‌ی ۴۸۰ و سری ۳۰۰ تفاوتی از نظر دامنه‌ و مدیریت رنگ ندیده‌ام. دست کم با نمایشگرهای خانواده‌ی ips که من داشتم.

بیشتر کارهایی که در سخت‌افزارهای نیمه‌حرفه‌ای برای افزایش دامنه‌ی رنگ  می‌کنند با روشهایی شبیه درونیابی انجام می‌شه و همیشه هوده‌بخش نیست. در هر حال در کارتهای دسکتاپ تا جایی که من آزموده‌ام amd قابلیت‌های رنگی بهتری داره.

درباره‌ی کارتهای ws هنوز نمی‌تونم نظر بدم چون زمانی که با این کارتها سر و کار داشتم تجهیزات مدیریت رنگ نداشتم و الان هم آغاز راه‌هستم. مختصرا بگم کارت ۶۰۰ هزار تومانی quadro k620 از گرانترین کارتهای دسکتاپ خروجی رنگ بهتری داره.

http://www.markertek.com/product/vz-240pm-pl/viewz-vz-240pm-pl-24-inch-fhd-reference-ips-10-bit-monitor

https://www.ephotozine.com/article/eizo-coloredge-cx271-27inch-monitor-review-24636

https://www.ephotozine.com/article/eizo-coloredge-cg277-27inch-monitor-review-26824

https://www.amazon.com/NEC-Monitor-PA272W-BK-SV-27-Inch-LED-Lit/dp/B00FLTTLQ4

برخی ازنمایشگرهای 8+frc  گامت رنگی خوبی دارند مثل dell 2713h و LG 27Ea83. ولی این موردها برای پنلهای خانواده‌ی ips بوده و در نمایشگرهای بازی تاکنون نمونه‌ی موفقی ازش ندیده‌ام.

لینک به دیدگاه

سلام

دوست گرامی  ، من یک عدد کارت  گرافیک WS کارکرده دارم  که فکر کنم  جواب کار شما رو میده

مدلش: Nvidia Quadro 4000 2GB DDR5 هست و بدون کا یعنی همون 4000 

خیلی وقته که ازش استفاده نمیکنم  و قیمت ندارم شما بگید چقدر براتون مقدوره هزینه کنید و به من اطلاع بدید اگر معقول باشه تقدیمتون میشه.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Extreme18097 گفته است :

سلام

دوست گرامی  ، من یک عدد کارت  گرافیک WS کارکرده دارم  که فکر کنم  جواب کار شما رو میده

مدلش: Nvidia Quadro 4000 2GB DDR5 هست و بدون کا یعنی همون 4000 

خیلی وقته که ازش استفاده نمیکنم  و قیمت ندارم شما بگید چقدر براتون مقدوره هزینه کنید و به من اطلاع بدید اگر معقول باشه تقدیمتون میشه.

درود دوست ارجمند

اگر خروجی ۳۰ بیتی داشته باشه که به احتمال زیاد داره، کارت به کارم می‌آد، مشخصاتش رو برخواهم رسید. با توجه به این که کوادرو k1200 رو لیون ۱۱۵۰ هزار تومان و k620 رو ۶۲۰ هزار تومان می‌فروشه و مقایسه‌ی کارتها از اینجا خودت قیمت بگذار. 

مخلص

لینک به دیدگاه

دوست  عزیز اون سایتی که لینکش رو گذاشتید مرجع درستی برای قیمت گزاری همه کارتها نیست چون اگر یک نگاه به قیمت اکثر کارتها بیندازید متوجه میشید  ،

من هم که عرض کردم  قیمت ندارم  شما یه تحقیق بکنیدو از دیگر دوستان بپرسید و خودتون قیمت بدید 

با تشکر.

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Extreme18097 گفته است :

دوست  عزیز اون سایتی که لینکش رو گذاشتید مرجع درستی برای قیمت گزاری همه کارتها نیست چون اگر یک نگاه به قیمت اکثر کارتها بیندازید متوجه میشید  ،

من هم که عرض کردم  قیمت ندارم  شما یه تحقیق بکنیدو از دیگر دوستان بپرسید و خودتون قیمت بدید 

با تشکر.

درود دوباره 

منظورم قیمتهایی که اونجا گذاشته نیست، منظورم میانگین قدرت پردازشی و مقایسه شون هست.

گذشته از این هنوز توی بررسیهاش چیزی درباره ی خروجی 30 بیتی نیافته ام. این مورد رو که مطمئن شدم مزاحم خواهم شد.

پاینده باشی

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود دوباره 

منظورم قیمتهایی که اونجا گذاشته نیست، منظورم میانگین قدرت پردازشی و مقایسه شون هست.

گذشته از این هنوز توی بررسیهاش چیزی درباره ی خروجی 30 بیتی نیافته ام. این مورد رو که مطمئن شدم مزاحم خواهم شد.

پاینده باشی

سلام ودرود فروان خدمت آقای بهمنیان عزیز

من برای راحتی کار شما و کمک به تصمیم گیری مطمعنتر یک فایل PDF ضمیمه کردم که از خود سایت اینویدیا  دانلود کردم و دراون علاوه بر مشخصات کامل پردازشی به صراحت 30 بیتی بودن اون رو درصفحه دوم  قسمت ADVANCED  DISPLAY  FEATURES مشخص کرده 

موفق و پیروز باشید.

NV-DS-QUADRO-4000-Jul10-LR-final.pdf

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...