رفتن به مطلب

خرید کارت گرافیک کوادرو یا فایرپرو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 2 دقیقه قبل، Extreme18097 گفته است :

سلام ودرود فروان خدمت آقای بهمنیان عزیز

من برای راحتی کار شما و کمک به تصمیم گیری مطمعنتر یک فایل PDF ضمیمه کردم که از خود سایت اینویدیا  دانلود کردم و دراون علاوه بر مشخصات کامل پردازشی به صراحت 30 بیتی بودن اون رو درصفحه دوم  قسمت ADVANCED  DISPLAY  FEATURES مشخص کرده 

موفق و پیروز باشید.

NV-DS-QUADRO-4000-Jul10-LR-final.pdf

سپاس از دقت و لطفت دوست گرامی

همین جا یا در پ.خ قیمت بده. 

لینک به دیدگاه

جناب بهمنیان در مورد قدرت پردازشی و برسی کارای این کارت با توجه به پایین بودن کلاک هسته اون که 475 هست  در مقابل QUADRO K2000 که کلاک اون 954 هستش خوب  دراومده و اگر به تهداد روپز دقت کنید 4000 32 تا و کا 2000 فقط 16 تا داره و پهنای باند مموری 4000 خیلی بیشتره و....

http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-Quadro-K2000-vs-Nvidia-Quadro-4000/m8356vsm7693

با توجه به نتایجی که توی اینترنت هست شما خودتون قیمت بدید اگر معقول باشه من در خدمتم.

لینک به دیدگاه

این نکته رو هم درنظر بگیرید که کوادرو 4000 تکنولوژی  Double Precision  داره که کوادرو کا 2000 نداره

لینک به دیدگاه

در در 1395/05/03, 13:46:41، ـ۞ Devileytion ۞ـ گفته است :

سعید جان، میتونم بپرسم مانیتور چی هست؟ و آیا میشه در کنار کارت های رادئون یا جی فورس هم ازشون استفاده کرد؟

در در 1395/06/29, 10:55:05، DeactivatedAccount گفته است :

درود بر دوست عزیزم آقا سعید گل، عزیزم مانیتور Asus P287Q تو توضیحاتش نوشته 10bit هست، با STRIX 1080 رنگ 10bit میده؟ یا کارت ساپورت نمیکنه؟ اطلاعاتی داری؟ ببخشین که وسط تاپیک مزاحم شدم! :)

Update :: Display Port 1.2 Connection

درود بر دوستان خوبم

این مدت با کارتهای گرافیکی مختلفی مانند M4000وM 2000 و K1200 و K4200 و چند کارت قدیمی‌تر سرو کار داشتم و نهایتا برای خودم کوادرو m2000( با قیمت ۱.۷۰۰ هزار تومان)  رو نگه می دارم(چقدر جدایی از 780ti سخته، یادم‌ه سر 5770 هم چنین احساسی داشتم).  شوربختانه از کارتهای فایرپرو نمونه‌ی جدید به دست نیاوردم و تجر‌بهام تقریبا به کوادرو محدود هست. مقدمتا بگم که آغاز راه هستم و به نتیجه‌ی قابل عرضی نرسیده‌ام. سرفرصت بیشتر درباره‌ش خواهم نوشت.

اگر یا یکی از کارتهای ws و نمایشگر خوب و کالیبره شده کار کردید دشوار و (برای من ناممکن‌) ه که برگردید و با کارتهای دسکتاپ کار کنید.

امکانش هست که یک کارت دسکتاپ و یک کارت WS رو در کنار هم استفاده کرد، که اون هم دردرسرهای خودش رو داره.(مثل ناسازگاری  برخی برنامه‌ها) در حال حاضر M2000 تقریبا پاسخگوی نیازهای من هست و هر جا هم کم می‌آره دقت رنگی و مصرف و صدای کمش رو به یاد می‌آرم و می بخشم‌ش. این رو هم بگم که سریM نسبت به سری‌های قبل قدرت پردازشی بسیار بیشتری داره و خرید کارتهای کوادروی قدیمی صرفه‌ی خرید نداره.

پاینده باشید

اگر ناظران محترم حضور دارند  این تاپیک رو قفل کنند. سپاس

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دوستان پست بنده رو حذف کنن در جای اشتباهی فرستادم .. 

ویرایش شده توسط louxboy
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...