رفتن به مطلب

راهنمایی خرید سیستم با بودجه 2,500

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان !!

قرار بر این شده که سیستمی برای یکی از دوستام جمع کنم

و میخوام نظر شما رو هم بدونم بودجه هم حداکثر تا 2.500  

سیستمی که cpu محور باشه و از لحاظ cpu و m.b قوی و خوب باشه و گرافیک رو یه چیز معمولی بردارم

و بعدا که پول دستش اومد ارتقا بده. در ضمن مانیتور هم نداره و برای همین یه مانیتور full hd خوب و ارزون پیشنهاد بدید

سیستمی که خودم در نظر دارم..............

تو انتخاب گرافیک هم گیر کردم نظر خودم روی 950 بود اما صبر میکنم 1050 یا 460 بیاد

1097_screenshot_(202).png

در مورد فرکانس رم هم اطلاع دارم که مادربرد تا 2100 ساپورت میکنه ! امادلایلی برای انتخاب این رم دارم

پاور 500 هم کافیه به نظرم اکثر گرافیک های جدید فقط 500 وات مصرف دارن!

منتظر نظرات خوبتون هستم!

ویرایش شده توسط -MOBIN-
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همین سیستم خودتون خوبه ، کیس بهتره دیپ کول کندومن بگیرید که تهویه بهتری داره

گرافیک هم همین الان بگیرید تا 1050 یا 470 یا 460 معرفی و عرضه بشن 6 ماه طول میکشه ، نظر من رو 380 دست دو هستش یا 960 4 گیگ

لینک به دیدگاه

سلام دوستان !!

قرار بر این شده که سیستمی برای یکی از دوستام جمع کنم

و میخوام نظر شما رو هم بدونم بودجه هم حداکثر تا 2.500  

سیستمی که cpu محور باشه و از لحاظ cpu و m.b قوی و خوب باشه و گرافیک رو یه چیز معمولی بردارم

و بعدا که پول دستش اومد ارتقا بده. در ضمن مانیتور هم نداره و برای همین یه مانیتور full hd خوب و ارزون پیشنهاد بدید

سیستمی که خودم در نظر دارم..............

تو انتخاب گرافیک هم گیر کردم نظر خودم روی 950 بود اما صبر میکنم 1050 یا 460 بیاد

1097_screenshot_(202).png

در مورد فرکانس رم هم اطلاع دارم که مادربرد تا 2100 ساپورت میکنه ! امادلایلی برای انتخاب این رم دارم

پاور 500 هم کافیه به نظرم اکثر گرافیک های جدید فقط 500 وات مصرف دارن!

منتظر نظرات خوبتون هستم!

توضیحات که دوستمون دادند

پیشنهاد میکنم بسمت 950 نرید چون Intel HD530 با توجه به قدرت و کارایی که در بازای ارائه داده در حد 950 هست که زیاد خریدن این کارت رو مناسب نمی کنه

پیشنهاد من این هست رم رو به 8 ارتقا بدید و در اینده یک گرافیک از سری های بالاتر تهیه کنید و یا سری های R9

لینک به دیدگاه

توضیحات که دوستمون دادند

پیشنهاد میکنم بسمت 950 نرید چون Intel HD530 با توجه به قدرت و کارایی که در بازای ارائه داده در حد 950 هست که زیاد خریدن این کارت رو مناسب نمی کنه

پیشنهاد من این هست رم رو به 8 ارتقا بدید و در اینده یک گرافیک از سری های بالاتر تهیه کنید و یا سری های R9

دو عدد رم 4 گیگ هست !

950 اصلا قابل قیاس با hd 530 نیست!

به نظرتون الان اگه گرافیک نخره و بعدا اضافه کنه ولی به جاش 

یه مین z170-p با یه 6600k بخره + یه ssd بهتر نمیشه؟

لینک به دیدگاه

دو عدد رم 4 گیگ هست !

با این صحبت ها چرا رم هارو بصورت پک تهیه نمیکنید؟

Gskill Ripjaws V 8GB 4GBx2 2400Mhz CL15 DDR4

هم میزان تایمیگ پایین تر هست و هم از نظر هماهنگی رم ها مشکلی نیست تفاووت قیمت هم 4 هزار تومان هست

در خصوص قیاس نبود 950 با HD530صحبتی نیست بدلیل این که یکی GPU هست و طراحی شده و دیگری برای IGPU طراحی ساخته شده

اما با توجه به عملکرد بالا HD 530 در بازی ها بازار پیشنهاد میشه این مبلغ هزینه نشه و برای مدتی بعد که ایشون خواستند گرافیک High-end تهیه کنند هزینه بشه

اگرچه هم اکنون گرافیک های رده بالا با قیمت خوب موجود هست و حتی اگر تمایل به تهیه یک 950 داشتید بصورت دست دوم تهیه بشه

در خصوص مین و پردازنده کمی شخصی هست برخی ترجیه میدن مادربرد قوی و رده بالایی داشته باشند و در اینده دیگر قطعات رو بروز کنند اما برخی ترجیح میدند برای یک مادربرد معمولی هزینه بکنند و بیشتر هزینه روی دیگر قطعات بگذارند

اگرچه در خصوص SSD حتما یک SSD تهیه بشه تا از سرعت و قدرت سیستم کمال لذت ببرید

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دو عدد رم 4 گیگ هست !

همون i5 معمولی واسه بازی خوبه و کافی ، بقیش هزینه اضافیست

خود من برد بالایی برداشتم (نسبت به سایر قطعات سیستم) که بعدا به i7 ارتقا میدم و گرافیگ sli میکنم اما خوردیم به بی پولی و الکی خرج اضافه افتاد رو دستمون

برد معمولی با یه i5 تمامی بازیها رو بدون لگ و با فریم خوب اجرا میکنه بهتره بیشترین نظر رو گرافیک باشه ssd هم بعدا میشه اضافه کرد

برد میتونین b150-a بگیرین یه کمی صرفه جویی میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...