رفتن به مطلب

پرینتر با دوووم و کاری

M2M
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یکی از رفقا بابت خرید چاپگر با بودجه زیر 300 تومن از بنده سوال کردن

من هم با توجه به خاطرات خوب وبدی که از جوهرافشان داشتم وباتوجه نیاز عادی خودش - مدل 6030 , 6020 کانن رو پیشنهاد دادم

ممنون میشم شما هم نظراتتونو بیان کنید

یا علی

لینک به دیدگاه

واسه چه کاری میخوان؟

و چه بودجه ای دارن؟

ویرایش شده توسط بی بهار
لینک به دیدگاه

دانشجوهه - پرینت عادی مقاله و تحقیق

با توجه به دانشجو بودن و امکان کپی برداری از کتاب و جزوه و... باید پرینترش قابلیت کپی گرفتن هم داشته باشه.

البته اگه مشکلی بودجه نداشته باشه.

به نظرم این خوبه

http://www.digikala.com/Product/DKP-3914/Canon-i-SENSYS-MF3010-Printer-Multifunction-Laser-Printer/%D9%BE%D8%B1%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D9%84%D9%8A%D8%B2%D8%B1%D9%8A-%D8%B3%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%86-%D8%A2%D9%8A-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%8A%D8%B3-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D9%81-3010

میتونن از دستگاه های مشابه  مارک hp هم استفاده کنن بهتر هست نسبت به کنون.

لینک به دیدگاه

چرا کیفیت hp رو بهتر از canon میدونید ؟

من پارسال 4780 کانن رو گرفتم خداروشکر بدون هیچ مشکلی تا الان کار کرده

لینک به دیدگاه

کسایی که کارشون چاپه یا در فروش این ادوات هستند، می دونن که بهترین مارک بازار با فاصله، brother هست که مال آمریکاست.

بنده مدل زیر رو پیشنهاد می کنم که قیمت بازار حدود ۳۵۰ تومان هست

از امکاناتش میشه به چاپ زیراکس یا همون دو رو اشاره کرد و شارژ کردنش فوق العاده آسونه!

بعد از این مارک hp و کانن هستن

به هیچ وجه دنبال سامسونگ نرید. چون وقتی کارتریجش تموم بشه، تازه مشکلاتتون شروع میشه!

http://www.digikala.com/Product/DKP-111975/Brother-HL-L2320D-Laser-Printer/%D9%BE%D8%B1%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D9%84%D9%8A%D8%B2%D8%B1%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D9%84-HL-L2320D

لینک به دیدگاه

چرا کیفیت hp رو بهتر از canon میدونید ؟

من پارسال 4780 کانن رو گرفتم خداروشکر بدون هیچ مشکلی تا الان کار کرده

چون شارژ کردن کارتریج و همچنین خریدن کارتریجش خیلی راحتر هست. یعنی گیر میاد هرجا باشه. ارزونتر هم هست.

من خودم کار چاپ انجام میدم. به عنوان پرینتر hp رو همیشه استفاده میکنم.

کسایی که کارشون چاپه یا در فروش این ادوات هستند، می دونن که بهترین مارک بازار با فاصله، brother هست که مال آمریکاست.

از امکاناتش میشه به چاپ زیراکس یا همون دو رو اشاره کرد و شارژ کردنش فوق العاده آسونه!

به هیچ وجه دنبال سامسونگ نرید. چون وقتی کارتریجش تموم بشه، تازه مشکلاتتون شروع میشه!

http://www.digikala.com/Product/DKP-111975/Brother-HL-L2320D-Laser-Printer/%D9%BE%D8%B1%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D9%84%D9%8A%D8%B2%D8%B1%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D9%84-HL-L2320D

درسته حرف شما . پیشنهادتون عالی.

ولی ایشون دانشجوعه. کارش تو چاپ نیست که همیشه استفاده کنه.  قیمتش برا یه دانشجو! زیاده. با توجه به  (فقط) پرینتر بودن!

ویرایش شده توسط بی بهار
لینک به دیدگاه

ممنون ولی با همین قیمت میشه 3 کاره گرفت...

MF3010  الان 370 تومنه

چون شارژ کردن کارتریج و همچنین خریدن کارتریجش خیلی راحتر هست. یعنی گیر میاد هرجا باشه. ارزونتر هم هست.

من خودم کار چاپ انجام میدم. به عنوان پرینتر hp رو همیشه استفاده میکنم.

درسته حرف شما . پیشنهادتون عالی.

ولی ایشون دانشجوعه. کارش تو چاپ نیست که همیشه استفاده کنه.  قیمتش برا یه دانشجو! زیاده. با توجه به  (فقط) پرینتر بودن!

دقیقا حرفتون صحیحه کارش همیشگی نیست

لینک به دیدگاه

ممنون از همفکری عزیزان

با این تفاسیر که کارش زیاد نیست 

الان 3010 سه کاره کنون یا تک کاره ؟

لینک به دیدگاه

ممنون از همفکری عزیزان

با این تفاسیر که کارش زیاد نیست 

الان 3010 سه کاره کنون یا تک کاره ؟

سه کاره بهتر هست. آینده نگری هست. ممکنه کپی برداری نیازش بشه دیگه پول نمیده بره چاپخانه یا عکاسی جایی واسه فتوکپی گرفتن!

لینک به دیدگاه

سه کاره بهتر هست. آینده نگری هست. ممکنه کپی برداری نیازش بشه دیگه پول نمیده بره چاپخانه یا عکاسی جایی واسه فتوکپی گرفتن!

ممنون

یه مدل Hp هم دیدم ک 70-80 گرونتره

تونر های هردو روهم چک کردم مثلا این 725 کننون هست ک ب وفوور یافت میشه

بین این سه کاره کننون و اچ پی کدومو  پیشنهاد میدین

ویرایش شده توسط M2M
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...