رفتن به مطلب

گارانتی رم لپ تاپ رو عوض کرده?!

WarlordMSM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. بنده یک لپتاپ asus X554LJ دارم با گارنتی سازگار. به علت های مختلف مثل درست کار نکردن لپ تاپ و صددرصد بودن هارد در حالت idle و گزاشتن ssd روی لپ تاپ، اون رو گارانتی فرستادم. دو تا مسئله اساسی برام پیش اومده. یکی این که وقتی که لپ تاپم رو برای تعویض هاردش با ssd فرستادم، هارد لپ تاپم رو نفرستادند و بعد بیش از یک ماه پیگیری هارد دستم رسید که تازه مشکوکم به این که هاردم همون هارد باشه. چون برندش seagate ولی تا جایی که می دونم هارد لپ تاپ ایسوس باید توشیبا باشه. البته این مسئله بازم چیزی نیست. می تونم هارد رو بزنم به سیستم ببینم چی توشه. ولی سیستم در دسترسم ندارم.

مسئله دوم اینکه تو ویندوز زده رم من 3516 مگابایته در صورتی که باید بنویسه 4096 مگابایت. با CPU-Z هم همین رقم رو نشون میده. اوایل که لپ تاپ رو گرفته بودم 4096 یا خیلی نزدیک به همین رقم رو نوشته بود.

حالا سوال اصلی اینه:

چحوری بفهمم رم های لپ تاپم رو عوض کردند؟

توجه داشته باشید نمی تونم لپ تاپ رو باز کنم. گارنتیش می پره.

توی سربرگ SPD نرم افزار CPU-Z هم هیچ چیزی نوشته نشده.

ویرایش شده توسط warlordmsm
لینک به دیدگاه

از ویندوز 64 بیت استفاده کن 

ممکنه گرافیک انبرد لبتاب درحال استفاده باشه 

لینک به دیدگاه

برای منم کمتر از 4 گیگ استفاده شده چون گرافیک داخلی داره از رم استقاده میکنه ! 

لینک به دیدگاه

از ویندوز 64 بیت استفاده کن 

ممکنه گرافیک انبرد لبتاب درحال استفاده باشه 

ویندوزم که 64 بیته. احتمالا دلیلش همون گرافیک پردازنده باشه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز در رابطه با رم داخل بایوس بگردید یه قسمتی داره که مشخص میکنه چه مقداری از رم برای گرافیک آنبورد شیر بشه! احتمالا اونو گذاشتن روی 512 مگابایت!

من خودم روی PC گذاشته بودشم روی 512 مگ که بتونم تا 4 گیگ از رم رو برای آنبورد استفاده کنم

شما اون رو تغییر بدین درست میشه تضمینی!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز در رابطه با رم داخل بایوس بگردید یه قسمتی داره که مشخص میکنه چه مقداری از رم برای گرافیک آنبورد شیر بشه! احتمالا اونو گذاشتن روی 512 مگابایت!

من خودم روی PC گذاشته بودشم روی 512 مگ که بتونم تا 4 گیگ از رم رو برای آنبورد استفاده کنم

شما اون رو تغییر بدین درست میشه تضمینی!

خیلی ممنون. درست شد

ویرایش شده توسط warlordmsm
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...