رفتن به مطلب

مشکل با نرم افزار origin / آنلاین و آفلاین

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
چند تا سوال دارم ....؟؟؟؟
برای اولین تجربه بازی انلاین battlefield 4 رو میخوام تست کنم این بازی تحت کدوم برنامه هست ؟؟؟ origin هست؟؟
اگر آره من اوریجین رو توی c نصب کردم و فیفا 16 رو با اشتراکی دارم بازی میکنم... حالا چند تا مسئله پیش میاد اینکه من اگر برای بتل فیلد آنلاین بشم بازی
فیفا خراب نمیشه دوم اینکه میشه با چند تا اکانت وارد اوریجین شد ؟؟؟ سوم اینکه من توی درایو c فضای کافی ندارم برای نصب بتل فیلد چکار کنم نمیشه اوریجین رو توی درایو دیگه مجدد نصب کرد؟؟؟

درکل میخوام بتل فیلد 4 رو با اکانتی که خودم میسازم انلاین بازیکنم و فیفا 16 رو هم با اکانتی که بهم دادن افلاین بتونم داشته باشمش؟؟؟

امیدوارم منظور رو رسونده باشم ...
ممنون دوستان

لینک به دیدگاه

بله بتلفیلد رو با یه اکانت دیگه بازی کنید. بازی هارو می تونید توی درایو دیگه نصب کنید. این هم آموزش https://www.google.com/search?q=how+to+install+origin+games+on+a+different+drive&oq=how+inatall+origin+game&aqs=chrome.1.69i57j0l3.16292j0j4&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

http://i.stack.imgur.com/0HDxJ.png

Go to Origin advanced settings and setup the folder for your games.

Download and install the games you want to install under that folder.

Repeat the process for all hard drives you want to use.

ویرایش شده توسط shocker78
لینک به دیدگاه

بله بتلفیلد رو با یه اکانت دیگه بازی کنید. بازی هارو می تونید توی درایو دیگه نصب کنید. این هم آموزش https://www.google.com/search?q=how+to+install+origin+games+on+a+different+drive&oq=how+inatall+origin+game&aqs=chrome.1.69i57j0l3.16292j0j4&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

http://i.stack.imgur.com/0HDxJ.png

Go to Origin advanced settings and setup the folder for your games.

Download and install the games you want to install under that folder.

Repeat the process for all hard drives you want to use.

ممنون از پاسختون

فقط یه چیزی اگر از قسمت advanced محل ذخیره بازی رو عوض کنم برای بازی های بعدی این اتفاق می افته یا فیفا 16 رو هم که از قبل نصب کردم باید جابجاش کنم...

از این بابت می پرسم که اگر مشکلی پیش بیاد دوباره باید وقت بگیرم و مراحل فعالسازی فیفا 16 رو با اشتراکی انجام بدم که دردسره ....

متشکرم

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون

فقط یه چیزی اگر از قسمت advanced محل ذخیره بازی رو عوض کنم برای بازی های بعدی این اتفاق می افته یا فیفا 16 رو هم که از قبل نصب کردم باید جابجاش کنم...

از این بابت می پرسم که اگر مشکلی پیش بیاد دوباره باید وقت بگیرم و مراحل فعالسازی فیفا 16 رو با اشتراکی انجام بدم که دردسره ....

متشکرم

این مورد رو تجربه نکردم. ولی در قسمت advance نوشته your games will be install... یعنی بازی های شما نصب خواهند شد. یعنی از این به بعد. پس احتمالش کمه که اوریجین بخواد بازی های قبلی رو انتقال بده. اصلا معقول نیست. چون فرآیند انتقال خودش کلی وقت می گیره. یه پوشه جدید میسازه میره. در ضمن وقتی شما با یه اکانت دیگه وارد بشی فکر نکنم بازی های بقیه اکانت هارو نشون بده. خودتون امتحان کنید.
لینک به دیدگاه

این مورد رو تجربه نکردم. ولی در قسمت advance نوشته your games will be install... یعنی بازی های شما نصب خواهند شد. یعنی از این به بعد. پس احتمالش کمه که اوریجین بخواد بازی های قبلی رو انتقال بده. اصلا معقول نیست. چون فرآیند انتقال خودش کلی وقت می گیره. یه پوشه جدید میسازه میره. در ضمن وقتی شما با یه اکانت دیگه وارد بشی فکر نکنم بازی های بقیه اکانت هارو نشون بده. خودتون امتحان کنید.

ممنون از توضیحات کامل تون انجام میدم انشاءا... که بشه

متشکرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...