رفتن به مطلب

فروش رم TRIDENT Z 3200 MHZ 16GB DUAL(مزایده از 300 تومان)

Slash_Slash
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

1. فکر نمی کنم بهترین رم های حال حاضر دنیا نیازی به معرفی داشته باشه 2 عدد 8 هست CL16 انصافا زیباترین رم ساخته شده هست در کنار کیفیت ساخت بسیار بالا

تعویض با چیزی ندارم گارانتی مادام اواژنگ هست کلا 1 ماه هم استفاده نشده خود اکبنده انگار OC هم نشده.

قیمت مزایده از 300 تومن

2.  

پیشنهاد قیمت هم در تاپیک اعلام کنید 24 ساعت کسی پیشنهاد بهتری نده تقدیم می شه. فقط در تاپیک

گام مزایده 10 تومن

1.  

فروش اینجا هم ادامه داره.

http://forum.persiantools.com/threads/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B1%D9%85-trident-z-3200-mhz-16gb-dual.806733/

post-8055-0-32839400-1469370419_thumb.jpg

ویرایش شده توسط slash_slash
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود قیمت اخر رو پخ کنید 

لینک به دیدگاه

سلام

قیمت خیلی بالاس

تو بازار قیمت کردم همین مدل رو میده 370 نو

270 خریدارم اینم چون مجبورم

تلگرام جواب میدم مشتری هستم

09373724869

ویرایش شده توسط aligamer
لینک به دیدگاه

سلام

قیمت خیلی بالاس

09373724869

ضمن اینکه لطفا اسپم ندید باید بگم که عزیز کجا می دن؟ لینک می دی؟ اگر لینک ندارید لطف کنید نظم تاپیک به هم نریزید چرا که 3000 الان دارن 395 می دن.

به درخواست عزیزان قیمت مزایده ای شد. ممنون از اقا بهزاد عزیز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

قیمت خیلی بالاس

09373724869

هیچ کجا این رم رو 370 نمیدن و احتمالا فرکانس 2800 را قیمت کردید که گفتند 370 !

قیمت کف بازار 3200 در حال حاضر 420-430 هست 

قیمت مزایده از 300 تومن

1.  

پیشنهاد قیمت هم در تاپیک اعلام کنید 24 ساعت کسی پیشنهاد بهتری نده تقدیم می شه. فقط در تاپیک

یه قیمت پایه خریدارم 

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

305

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به عنوان آخرین پیشنهاد 320  ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

330 اخرین پیشنهاد  ^_^

ویرایش شده توسط Maxwell
لینک به دیدگاه

335 تا امشب نظر نهایی رو میگم

دلیل فروش چیه دوست عزیز ؟

تفاوت کارایی cl 14 و cl16 چقدر هست که میخوابد تعویض کنید توی تاپیک دیگه ؟

ویرایش شده توسط R-STARK
لینک به دیدگاه

مزایده تا 12 شب ادامه داره امکان انصراف هم هست لطفا کسی که قطعا خریدار هست قیمت اعلام کنه.

335 تا امشب نظر نهایی رو میگم

دلیل فروش چیه دوست عزیز ؟

تفاوت کارایی cl 14 و cl16 چقدر هست که میخوابد تعویض کنید توی تاپیک دیگه ؟

cl14 در بنچمارک ضعیف تر هست(به دلایل خاص) اما برای من تایمینگ مهم تر هست.

گام مزایده 10 تومن هست 5 تومن دیگه منسوخ شده

لینک به دیدگاه

ضمن اینکه لطفا اسپم ندید باید بگم که عزیز کجا می دن؟ لینک می دی؟ اگر لینک ندارید لطف کنید نظم تاپیک به هم نریزید چرا که 3000 الان دارن 395 می دن.

به درخواست عزیزان قیمت مزایده ای شد. ممنون از اقا بهزاد عزیز

دوست من دیروز بازار اصلی کامپیوتر بودم قیمت گرفتم cl16

باس 3200

قیمتی که گفتم بود

Cl15 گرونتره .

قطعه الکترونیک از جعبه بیاد بیرون 30% کم میشه این قانونشه .

بیشتر از 280 نمیتونم بدم .

درکل مشتری هستم .

لینک به دیدگاه

باس 3200

قیمتی که گفتم بود

Cl15 گرونتره .

درکل مشتری هستم .

دوست عزیز ۳۴۰ بهزادخان قیمت داده شما انگار کامنتارو نمیخونی. ۲۸۰ خریدارم در کل مشتری هستم رو خوب اومدی :دی

باس 3200

قیمتی که گفتم بود

Cl15 گرونتره .

درکل مشتری هستم .

دوست عزیز ۳۴۰ بهزادخان قیمت داده شما انگار کامنتارو نمیخونی. ۲۸۰ خریدارم در کل مشتری هستم رو خوب اومدی :دی

باس 3200

قیمتی که گفتم بود

Cl15 گرونتره .

درکل مشتری هستم .

لینک به دیدگاه

مزایده تا 12 شب ادامه داره امکان انصراف هم هست لطفا کسی که قطعا خریدار هست قیمت اعلام کنه.

cl14 در بنچمارک ضعیف تر هست(به دلایل خاص) اما برای من تایمینگ مهم تر هست.

گام مزایده 10 تومن هست 5 تومن دیگه منسوخ شده

گام افزایشی تعیین نشده بود کلا پست اول و باقی پست ها مدام در حال ویرایشه

اخرش 350 ناراحت نشی بعد بگی رعایت نشده چون گرافیک 980 یا یه جنس میلیونی نیست واسش گام افزایشی 10 باشه

ویرایش شده توسط AtAgAmEr
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

350 اخرین پیشنهاد  :cool:

لینک به دیدگاه

به دلیل انصراف قبلی و اینکه شخص نهایی هزینه پست تقبل نکردن به اقا بهزاد عزیز فروخته شد.

ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

خیلی ها به خاطر تاپیک معاوضه که زدم فکر کدن CL14 عجب چیزی هست که من حاضر شدم بخرم در صورتی که اصلا تا دیروز نمی دونستن CL چی هست حالا من که فروختم رفت من ادم حساسی هستم همین طوری الکی 1 پولی دادم رفت شما ها بی دلیل حساس نشید CL خیلی جاها نتیجه عکس هم می ده در کارایی فرق دسترسی به اطلاعات هم بین 5 تا 10 نانو ثانیه هست ابر انسان هم متوجه فرقش نمی شه من فقط به خاطر حساسیت عوضش کردم از ابتدا هم همین رم رو می خواستم CL پایین مزیتش فقط برای اورکلاک بازی هست که دانشش هم لازمه بازی با CL هم اصلا اورکلاک محسوب نمی شه هیچ خطری هم نداره اما نیاز به دانش داره.

اینم چون 3 4 نفری در پیام ازمسوال کردم جواب دادم برای گیم CL هیچ فرقی نمی کنه فرکانس هم بسته به شرایط کمی تاثیر داره فرق 1 گیگاهرتزش شاید 3-4 فریم بشه.

لینک به دیدگاه

خیلی ها به خاطر تاپیک معاوضه که زدم فکر کدن CL14 عجب چیزی هست که من حاضر شدم بخرم در صورتی که اصلا تا دیروز نمی دونستن CL چی هست حالا من که فروختم رفت من ادم حساسی هستم همین طوری الکی 1 پولی دادم رفت شما ها بی دلیل حساس نشید CL خیلی جاها نتیجه عکس هم می ده در کارایی فرق دسترسی به اطلاعات هم بین 5 تا 10 نانو ثانیه هست ابر انسان هم متوجه فرقش نمی شه من فقط به خاطر حساسیت عوضش کردم از ابتدا هم همین رم رو می خواستم CL پایین مزیتش فقط برای اورکلاک بازی هست که دانشش هم لازمه بازی با CL هم اصلا اورکلاک محسوب نمی شه هیچ خطری هم نداره اما نیاز به دانش داره.

اینم چون 3 4 نفری در پیام ازمسوال کردم جواب دادم برای گیم CL هیچ فرقی نمی کنه فرکانس هم بسته به شرایط کمی تاثیر داره فرق 1 گیگاهرتزش شاید 3-4 فریم بشه.

یه خورده جنبه هم خوب چیزیه ملت همه نادون شما  دانا ! گر چه از قدیم گفتن عدو شود سبب خیر (همون یارو )

همه بی سواد چند نفر فقط هستن که میدونن CL چیه !!!

اینقدر سایت و تاپیک و بنچمارک ریخته تو نت که دیگه نیازی نیست امثال شما دورفشانی کنید

ازت سوال میشه که تایمینگ چنده میای میگی نمیدونم و ... در صورتی که رو جعبه  RAM زده شده !! صداقت فروشنده رو هم دیدیم

این رم دو نوع CL داره یکیش واسه شما بود که داغون بود CL 16-18-18- یه نوع دیگه هم حداقل بهتر بود نسبت با این که مقدراش این بود CL 16-16-16

هر 200 تا که فرکانس رم میره بالا توی هر کمپانی متفاوته یدونه به CL ها اضافه میشه وقتی میشه CL 12 خرید چرا CL 18 کسی بخره

توی اکثر بنچمارک های گیم که با Heaven و 3DMark گرفته میشه اخلاف ناچیزه ولی توی گیم بالاخره تاثیر خودش رو داره توی سوم شخص و ...

بازم خوبه یه عده توی نت اطلاعاتشون رو به اشتراک میزارن بدون چشم داشتی وگرنه اگه مثل قدیم بود که همه به نت دسترسی نداشتن و کسی میدونست CL چیه بعد اون یکی نمیدونست فکر میکرد انیشتین ه واسه خودش و داره تو این مملکت تلف میشه :laughing:

لینک به دیدگاه

• فکر نمی کنم بهترین رم های حال حاضر دنیا نیازی به معرفی داشته باشه 2 عدد 8 هست CL16 انصافا زیباترین رم ساخته شده هست در کنار کیفیت ساخت بسیار بالا

تعویض با چیزی ندارم گارانتی مادام اواژنگ هست کلا 1 ماه هم استفاده نشده خود اکبنده انگار OC هم نشده.

قیمت مزایده از 300 تومن

• پیشنهاد قیمت هم در تاپیک اعلام کنید 24 ساعت کسی پیشنهاد بهتری نده تقدیم می شه. فقط در تاپیک

گام مزایده 10 تومن
  • فروش اینجا هم ادامه داره.

http://forum.persiantools.com/threads/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B1%D9%85-trident-z-3200-mhz-16gb-dual.806733/
شرمنده من باس رم رو دقت نکردم فکر کردم 3000 هست .

به هر حال خریدم دیگه .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...