رفتن به مطلب

تاپیک جامع مشکلات مربوط به فریم پایین، لگ در بازی و افت فریم FPS DROP و ...

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 2 ساعت قبل، FEARR گفته است :

سلام رفیق... کلی با ولتاژ ور رفتم  تو بنچمارک درست شد تو اودیسه ولی میری تو بازی یا میپره بیرون بعد یه مقدار بازی کردن یا دوباره همون مشکل رو داره...مادربرد هم Biostar a960d+v3

درود

شما vrm مادربردت داغ میکنه. اگه اونجوری که گفتم میشه بخاطر وی ارامه..روی مادربرد کنار سی پی یو  مدار رگلاتور ولتاژ هستش چنتا چوک و ترانزیستور و ازین چیزا اونا داغ میکنن و بخاطر جلوگیری از اسیب بهشون ولتاژ لحظه ای کم میشه تا دما نرمال شد باز میره بالا اما چون خنک نمیشن هی بالا پایین میشه جالبه من این مورد برام پیش اومد کم مونده بود کل باندل رو بفروشم بره یکی دیگه بخرم چون هر کی یچیزی میگفت.اونم اینکه توی بازیهایی که سی پی یو زیاد درگیر میشد دمای سی پی یو رو همون دور بر 60 بود ولی یهو فریم از 60 میومد رو بیست سی و یمقدار اینجوری میموند بعد یهو فریم میرفت دور بر هفتاد و هییی ادامه داشت.

..اول اینکه عکس از مادربردت بده.بعد که من شب برات روششو میگم چیکار کنی...راستی فن سی پی یوت تاوره؟ یعنی ایستادست ازینا که فن بسمت بیرون میچرخه؟

ویرایش شده توسط فرهاد کوهکن
لینک به دیدگاه

• ارسال 2.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

دوست عزیز

احتمال مشکل پاور هست با پاور دیگه تست کن

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Divine گفته است :

دوست عزیز

احتمال مشکل پاور هست با پاور دیگه تست کن

با پاور دیگه هم تست کردم همینه

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

درود

شما vrm مادربردت داغ میکنه. اگه اونجوری که گفتم میشه بخاطر وی ارامه..روی مادربرد کنار سی پی یو  مدار رگلاتور ولتاژ هستش چنتا چوک و ترانزیستور و ازین چیزا اونا داغ میکنن و بخاطر جلوگیری از اسیب بهشون ولتاژ لحظه ای کم میشه تا دما نرمال شد باز میره بالا اما چون خنک نمیشن هی بالا پایین میشه جالبه من این مورد برام پیش اومد کم مونده بود کل باندل رو بفروشم بره یکی دیگه بخرم چون هر کی یچیزی میگفت.اونم اینکه توی بازیهایی که سی پی یو زیاد درگیر میشد دمای سی پی یو رو همون دور بر 60 بود ولی یهو فریم از 60 میومد رو بیست سی و یمقدار اینجوری میموند بعد یهو فریم میرفت دور بر هفتاد و هییی ادامه داشت.

..اول اینکه عکس از مادربردت بده.بعد که من شب برات روششو میگم چیکار کنی...راستی فن سی پی یوت تاوره؟ یعنی ایستادست ازینا که فن بسمت بیرون میچرخه؟

اره فنم ایستاده است DEEP COOL FROSTWIN v2 ... حاجی این شمارمه بیا مارو نجات بده 09383050817

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، FEARR گفته است :

اره فنم ایستاده است DEEP COOL FROSTWIN v2 ... حاجی این شمارمه بیا مارو نجات بده 09383050817

پس خودشه مشتی یه عکس از مادربردت بده  ببینم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز core temp  ذمای پردازنده های ای ام دی رو اشتباه نشون میده 

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

http://uupload.ir/view/zhsu_20181229_104239.jpg
http://uupload.ir/view/627s_20181229_104043.jpg

لینک به دیدگاه

در در 1397/10/07, 10:40:58، فرهاد کوهکن گفته است :

بابا رفیق یه کلام بگو چیکار کنم درستشه شمارمم دادم تو تلگرام یه پیام ندادی...

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، FEARR گفته است :

بابا رفیق یه کلام بگو چیکار کنم درستشه شمارمم دادم تو تلگرام یه پیام ندادی...

عزیز من شب گفتم عکس بده خوب ندادی دیگه گفتم میگم اشتباه میشه بعد فوش و لعنت میفرستن برام تلگرامو کلا یادم رفت حقیقتا

عکسارو ببین1327446450_DSC_0016(Copy).thumb.JPG.65edeff50c62d4479214ac50d28192e6.JPGاین قسمت مدار رگلاتوره یعنی برق پاور ازینا میگذره و تنظیم میشه واسه سی پی یو.. و هر چی سی پی یو بیشتر کار کنه و برق بخاد اینا بیشتر داغ میکنن یعنی خیلی داغ میکنن. کافیه وقتی تحت فشاره انگشتتو بزاری رو یکی از اونا.

من دنبال خنک کننده بودم واسش که یه پد سیلیکونی بلخره از همشهریم گرفتم که البته دمش گرم اشغال بود یا کلا همین جوری هستن اثر خاصی نداشت هتسینکم ساختم گذاشتم رو پده زیاد اثر نداشت و بعد مدتی باز داغ میکرد..فن قدیمی سی پی یو که همون اینتله رو ورداشتم با جعبه کفش یه مسیر درست کردم براش تا باد رو مستقیم بفرسته به این قسمت..فن سی پی یو خوبیش اینه که دورشو میتونی تنظیم کنی..البته با کمترین دورش هم دیگه نمیزاره داغ بشه الان دو سه ماهه اینجوری کردم یکبار هم تراتل یا گیرپاژ نکرده و ولتاژ کم نکرده کلا.

اینو من الکی ساختم حال حوصله تزیین اینا نداشتم حالا شما میتونی خوشگلترش کنی اگه حساسی به این چیزا/فقط باید از داغی این مدار رگلاتور جلوگیری بشه.1617842359_DSC_0019(Copy).thumb.JPG.83d568bd16ceafaf4652c536b1a146d5.JPG

DSC_0021 (Copy).JPG

من این موفقیت بزرگ رو میخاستم تایپیک کنم اما بخاطر این ترسیدم بزارم ملت مسخره کنن?

ویرایش شده توسط فرهاد کوهکن
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

عزیز من شب گفتم عکس بده خوب ندادی دیگه گفتم میگم اشتباه میشه بعد فوش و لعنت میفرستن برام تلگرامو کلا یادم رفت حقیقتا

عکسارو ببین1327446450_DSC_0016(Copy).thumb.JPG.65edeff50c62d4479214ac50d28192e6.JPGاین قسمت مدار رگلاتوره یعنی برق پاور ازینا میگذره و تنظیم میشه واسه سی پی یو.. و هر چی سی پی یو بیشتر کار کنه و برق بخاد اینا بیشتر داغ میکنن یعنی خیلی داغ میکنن. کافیه وقتی تحت فشاره انگشتتو بزاری رو یکی از اونا.

من دنبال خنک کننده بودم واسش که یه پد سیلیکونی بلخره از همشهریم گرفتم که البته دمش گرم اشغال بود یا کلا همین جوری هستن اثر خاصی نداشت هتسینکم ساختم گذاشتم رو پده زیاد اثر نداشت و بعد مدتی باز داغ میکرد..فن قدیمی سی پی یو که همون اینتله رو ورداشتم با جعبه کفش یه مسیر درست کردم براش تا باد رو مستقیم بفرسته به این قسمت..فن سی پی یو خوبیش اینه که دورشو میتونی تنظیم کنی..البته با کمترین دورش هم دیگه نمیزاره داغ بشه الان دو سه ماهه اینجوری کردم یکبار هم تراتل یا گیرپاژ نکرده و ولتاژ کم نکرده کلا.

اینو من الکی ساختم حال حوصله تزیین اینا نداشتم حالا شما میتونی خوشگلترش کنی اگه حساسی به این چیزا/فقط باید از داغی این مدار رگلاتور جلوگیری بشه.1617842359_DSC_0019(Copy).thumb.JPG.83d568bd16ceafaf4652c536b1a146d5.JPG

DSC_0021 (Copy).JPG

من این موفقیت بزرگ رو میخاستم تایپیک کنم اما بخاطر این ترسیدم بزارم ملت مسخره کنن1f604.png

من تغییر ولتاژ سی پی یو رو دادم یهو امروز گرافیک تصویرش بهم ریخت هی پرش تصویر داشت دیدم تو تسک منیجر Gpu 100% شده ویندوزو عوض کردم باز امروز با ولتاژ سی پی یو ور رفتم چندبار هنگ کرد سیستم باز الان پرش تصویر گرفت برداشتم تمام تنظیمات بایوسو دیفالت کردم ... کارتم سالم سالم بود یعنی گرافیک سر این تغییر ولتاژ سی پی یو اسیب دیده؟

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، FEARR گفته است :

من تغییر ولتاژ سی پی یو رو دادم یهو امروز گرافیک تصویرش بهم ریخت هی پرش تصویر داشت دیدم تو تسک منیجر Gpu 100% شده ویندوزو عوض کردم باز امروز با ولتاژ سی پی یو ور رفتم چندبار هنگ کرد سیستم باز الان پرش تصویر گرفت برداشتم تمام تنظیمات بایوسو دیفالت کردم ... کارتم سالم سالم بود یعنی گرافیک سر این تغییر ولتاژ سی پی یو اسیب دیده؟

خو داداش چرا با ولتاژ سی پی یو ور میری این به وی ار ام و داغ کردنش مربوط بوده..احتمال هم داره بردتو خراب کرده باشی ولی قبل همه ایناشما اینکارارو انجام بده

به انبرد وصل کن ببین اگه هنگ نکرد گرافت احتمالا مرخص شده اگه هنگ کرد سی پی یوت میخاد بره مرخصی..همه چی رو دیفالت کن و اگه شد یه بایوس اپ کن یا دان کن ..بایوسم گاهی وقتا عیب پیدا میکن که با دیفالت درست نمیشه..بعد به انبرد وصل کن ببین چی میشه اگه اوکی بود گرافت رو جا بزن و ببین چی میشه..رمارم در بیار دوباره جا بزن

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

خو داداش چرا با ولتاژ سی پی یو ور میری این به وی ار ام و داغ کردنش مربوط بوده..احتمال هم داره بردتو خراب کرده باشی ولی قبل همه ایناشما اینکارارو انجام بده

به انبرد وصل کن ببین اگه هنگ نکرد گرافت احتمالا مرخص شده اگه هنگ کرد سی پی یوت میخاد بره مرخصی..همه چی رو دیفالت کن و اگه شد یه بایوس اپ کن یا دان کن ..بایوسم گاهی وقتا عیب پیدا میکن که با دیفالت درست نمیشه..بعد به انبرد وصل کن ببین چی میشه اگه اوکی بود گرافت رو جا بزن و ببین چی میشه..رمارم در بیار دوباره جا بزن

این VRM ها واقعا داغ میشن مواظبشون باشید.

جسارتا مشکل اصلی ای که شما داشتین عدم وجود جریان مناسب داخل کیس بود که با فن پردازنده حل کردید.

پیشنهاد من به دوستمون چک کردن میزان جریان هوا درون کیس بود که البته فعلا به مشکل دیگه ای دچار شدن.

درضمن در مورد هیت سینگ اگه جریان هوای مناسب به همراه رسانایی مناسب(بر اساس شکل و ماده استفاده شده تغییر میکنه) وجود نداشته باشه شما فقط از جرم هیت سینگ با تبادل بسیار ضعیف با هوای گرم اطراف بهره میبرید. یعنی عملا هیچ بهبودی نداره یا خیلی کم بهبود داره

لینک به دیدگاه

عزیز نکن این کارو ممکنه گرافیک و پردازنده رو بسوزونی طبق این بنچمارک سی پی یو شما خیلی ضعیفتر از cpu بنده هست در حالی که من تا 4.4 اورکلاکش کردم...تو اودیسه منم مشکل 100% شدن پردازنه و افت فریم تا 45 رو دارم ..cpu منم از دور خارجه و کم کم باید بفکر ارتقا باشم اما گرونی...

شما نه مادربردتون برای اورکلاک مناسبه نه پردازنده پس بهتره بیخیال اورکردن بشید 

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

DSC_0021 (Copy).JPG

من این موفقیت بزرگ رو میخاستم تایپیک کنم اما بخاطر این ترسیدم بزارم ملت مسخره کنن1f604.png

هیت سینک گرافیک قدیمی فندار مثل 9400 یا 430 گیر بیار اونو با خمیر سیلیکون صنعتی که مثل پماد هست و چسبندگی بیشتری داره بچسبون روی فازهای مادربرد

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

هیت سینک گرافیک قدیمی فندار مثل 9400 یا 430 گیر بیار اونو با خمیر سیلیکون صنعتی که مثل پماد هست و چسبندگی بیشتری داره بچسبون روی فازهای مادربرد

مرسی داداش.هتسینک یه سه چهار رقم دارم وقت کردم میبرم درستش میکنم ببینم چی میشه فقط فن نداره باید یه فن کوچول موچول بگیرم.راستی خمیر سیلیکون دارم بنظرت با چسب مزدا قاطی کنم ج بده؟

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، MojArch گفته است :

این VRM ها واقعا داغ میشن مواظبشون باشید.

جسارتا مشکل اصلی ای که شما داشتین عدم وجود جریان مناسب داخل کیس بود که با فن پردازنده حل کردید.

پیشنهاد من به دوستمون چک کردن میزان جریان هوا درون کیس بود که البته فعلا به مشکل دیگه ای دچار شدن.

درضمن در مورد هیت سینگ اگه جریان هوای مناسب به همراه رسانایی مناسب(بر اساس شکل و ماده استفاده شده تغییر میکنه) وجود نداشته باشه شما فقط از جرم هیت سینگ با تبادل بسیار ضعیف با هوای گرم اطراف بهره میبرید. یعنی عملا هیچ بهبودی نداره یا خیلی کم بهبود داره

اره لامصبا خیلی داغ میشن..حقیقتش درب کیسم که بازه یه سه تا هم فن داره یکی پشت کیسه و یکم پرسرعتتره نسبت به بقیه و هوارو میمکه میده بیرون..یکی روبروی گرافه که باد میده بهش یکی هم رو هارداست که اونارو خنک میکنه  قاب بغلشم همیشه بازه کلا گرم نمیشه تو کیس..اما این وی ارمای لامصب کلا خیلی داغ میشن مخصوصا اگه سی پی یو قوی باشه و  فن پردازنه تاور باشه و باد نده بهشون.

اینو که نساخته بودم تو بازی سنگینی مثل جی تی ای یا کرایسی یک دقیقه که میگذشت افتضاح میشه فریم میرفت رو 60 یهو چند ثانیه میومد رو بیست و تا الی اخر ادامه پیدا میکرد... یا باید فرکانس هسته سی پی یو رو میاوردم به حداقل(مادربرد اورکلاک نداره فقط میشه کم کردش خخخ) یا که قلعه و فوتبال و اینچیزا اجرا میکردم.

این دوستمون هم بجایی ولتاژ فرکانسو کم میکرد بهتر از این بود..امیدوارم که طوری نشدخ باشه به سیستم دوستمون اونم تو این اوضاع خوب بازار.

لینک به دیدگاه

در در 1397/10/09, 01:06:12، فرهاد کوهکن گفته است :

مرسی داداش.هتسینک یه سه چهار رقم دارم وقت کردم میبرم درستش میکنم ببینم چی میشه فقط فن نداره باید یه فن کوچول موچول بگیرم.راستی خمیر سیلیکون دارم بنظرت با چسب مزدا قاطی کنم ج بده؟

http://peltier.ir/product/خمیر-سیلیکون/

چسب مزدا خودش عایق حساب میشه! شوخی بود؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Sabertooth گفته است :

http://peltier.ir/product/خمیر-سیلیکون/

چسب مزدا خودش عایق حساب میشه! شوخی بود؟

نه پس جدی بود

مرسی از لینک?

لینک به دیدگاه

در در 1397/10/09, 14:26:07، فرهاد کوهکن گفته است :

نه پس جدی بود

مرسی از لینک1f618.png

سلام رفیق.... من تمام قطعات رو تست زدم مشکل موند برای مادربرد من اونم عوض کردم یه جدید خریدم سری 970 msi ولی اوضاع همونه حتی بدتر دیگه موندم چیکار کنم

لینک به دیدگاه

سلام رفیق.... من تمام قطعات رو تست زدم مشکل موند برای مادربرد من اونم عوض کردم یه جدید خریدم سری 970 msi ولی اوضاع همونه حتی بدتر دیگه موندم چیکار کنم

درود

راه حلشو که گفتم چرا مادربرد خریدی دوباره؟.اون فن تاور شما باد نمیده به این وی ار اما با این خنک کننده ساده من میتونستی درستش کنی.مگر اینکه سی پی یوت یا چیز دیگه مشکل داشته باشه.چون مادر برد فقط همین وی ار ام ها داغ میکنن و مصرف سی پی یورو کم میکنن به چیز دیگه ربط نداره تا اونجا که من تجربش کردم. به هر صورت امیدوارم مشکلت حل شه.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، FEARR گفته است :

بجای هزینه روی مادربرد cpu ارتقا میدادید!

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام. بنده خیلی وقته که مشکل افت فریم لحظه ای در بازی ها رو دارم به این صورت که به مدت یک یا دو ثانیه بازی فریز و هنگ می کنه و دوباره درست میشه و در طول بازی چند بار تکرار میشه

در طول اون یکی دو ثانیه هم سیستم زیر لود میاد و صدای سیستم میخوابه. مشکل از کجاست؟

مشخصات سیستم هم :

6700k

asus z170 pro gaming

gtx 1080

ram : 16

لینک به دیدگاه

هارد رو تست کنید.ترجیحا یه هرد دیگه بزارید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...