رفتن به مطلب

تاپیک جامع مشکلات مربوط به فریم پایین، لگ در بازی و افت فریم FPS DROP و ...

اشتراک گذاری

Recommended Posts

خب دوستان بنده تصمیم گرفتم از مانیتورینگ MSI یه عکس بگیرم و خودتون ببینید!

جالبه(واقعا معنی کلمه) من قبلا با این ستینگ حدودا 70 الی 60 فریم میگیرفتم ولی الان بزور 40 فریمم هم نمیشه

بعد اینکه سی پی یو توی تصویر 90خورده ای پر شده ولی الان من داشتم بازی میکردم بعضی جاها و در حین بازی کردن 100(!!!) میشد و خیلی پایین اومد 97 بود یعنی واقعا شاخ در اوردم

ولی همین چند روز پیش که درصد سی پی یو رو موقعی که چک میکردم حتی 50 هم نمیشد(خیلی زیر فشاررر میرفت)

یعنی من حدسم اینه که ویندوز بعد از چند مدت دچار مشکل میشه، و اینکه الان دیگه حتی در شروع بازی هم لگ شدید دارم و هی با پرشدن بیشتر رم بدتر هم میشه!

http://8pic.ir/images/gxhvjsgv18r6i3lycayo.jpg

درصد پر شدن گرافیک لحظه ای متغیره و صد در صد پره همیشه دماش هم از نظرم نرماله

اینم تنظیمات ای که بازی میکردم همیشه(بدون مشکل بود قبلا یعنی بد از مدتی بازی کردن بازی بد میشد ولی الان از همون دیگه اینطوری شده)

http://8pic.ir/images/f1gpvplju9psgzk9o7nm.jpg

لینک به دیدگاه

• ارسال 2.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

درسته گرافیک من ضعیفه ولی فال اوت 4 high و ویچر3 مدیوم بازی کردم رم هم نهایت 5 گیر پر شد البته یه تاپیک بود که فرکانس رم تو بازیهای جهان باز تاثیر دارن

گفتم شاید دانسته هام به درد استارتر بخورن

[emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji257]

فرستاده شده از GT-S6312ِ من با Tapatalk

خب دوستان بنده تصمیم گرفتم از مانیتورینگ MSI یه عکس بگیرم و خودتون ببینید!

جالبه(واقعا معنی کلمه) من قبلا با این ستینگ حدودا 70 الی 60 فریم میگیرفتم ولی الان بزور 40 فریمم هم نمیشه

بعد اینکه سی پی یو توی تصویر 90خورده ای پر شده ولی الان من داشتم بازی میکردم بعضی جاها و در حین بازی کردن 100(!!!) میشد و خیلی پایین اومد 97 بود یعنی واقعا شاخ در اوردم

ولی همین چند روز پیش که درصد سی پی یو رو موقعی که چک میکردم حتی 50 هم نمیشد(خیلی زیر فشاررر میرفت)

یعنی من حدسم اینه که ویندوز بعد از چند مدت دچار مشکل میشه، و اینکه الان دیگه حتی در شروع بازی هم لگ شدید دارم و هی با پرشدن بیشتر رم بدتر هم میشه!

http://8pic.ir/images/gxhvjsgv18r6i3lycayo.jpg

درصد پر شدن گرافیک لحظه ای متغیره و صد در صد پره همیشه دماش هم از نظرم نرماله

اینم تنظیمات ای که بازی میکردم همیشه(بدون مشکل بود قبلا یعنی بد از مدتی بازی کردن بازی بد میشد ولی الان از همون دیگه اینطوری شده)

http://8pic.ir/images/f1gpvplju9psgzk9o7nm.jpg

دوست من ، بنده ندیده می دونستم گلوگاه به وجود آمده ، اخرین درایور ای ام دی را نصب کن ، قبلش درایور فعلی را با نرم افزار DDU در حالت Safe mod پاک کن . اگر درست نشد کمی فرکانس کارت گرافیک را underclock کن و نتیجه را گزارش کنید .

لینک به دیدگاه

[emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji257]

دوست من ، بنده ندیده می دونستم گلوگاه به وجود آمده ، اخرین درایور ای ام دی را نصب کن ، قبلش درایور فعلی را با نرم افزار DDU در حالت Safe mod پاک کن . اگر درست نشد کمی فرکانس کارت گرافیک را underclock کن و نتیجه را گزارش کنید .

داداش عالی بود بازی، الان هرچی از گذشت زمان نصب ویندوز میگذره داره بدرت میشه، دارم کم کم چک میکنم یه ویروسی چیزیه(هرچند وجودش صفره چون با دوتا هارد این شکلی شده) جالبه دیروز وضعیت بازی بهتر بود

درایور رو یکی دوساعته نصب کردم.

بعد یعنی واقعا 4460 برا 380 کمه؟

دوستان عزیز از نظرم تست کردن فقط با یه بازی اشتباهه بزرگیه مخصوصا چون کرکی هم هست.

پس در نتیجه بنده با بازی ویچر 3 و.. یه تست انجام میدم و نتیجه رو تا شب اعلام میکنم!

لینک به دیدگاه

با تسک منجر ببینید چیز دیگه غیر از بازی در حال مصرف زیاد پردازشی هست یا نه

لینک به دیدگاه

داداش عالی بود بازی، الان هرچی از گذشت زمان نصب ویندوز میگذره داره بدرت میشه، دارم کم کم چک میکنم یه ویروسی چیزیه(هرچند وجودش صفره چون با دوتا هارد این شکلی شده) جالبه دیروز وضعیت بازی بهتر بود

درایور رو یکی دوساعته نصب کردم.

بعد یعنی واقعا 4460 برا 380 کمه؟

دوستان عزیز از نظرم تست کردن فقط با یه بازی اشتباهه بزرگیه مخصوصا چون کرکی هم هست.

پس در نتیجه بنده با بازی ویچر 3 و.. یه تست انجام میدم و نتیجه رو تا شب اعلام میکنم!

بنده خودم گفتم تست کردن با یک بازی کار درستی نیست ! و در اخر یکم فیلتر های تصویری را پایین بیار نیازی به 100 فریم نیست ، 60 فریم هم نشون بده کافیه .

380 برای 4460 کمی زیاده البته نه اونقدر که 100 % درگیرش کنه . با آنتی ویروس هم سیستم را یکبار اسکن کنید . هنگام بازی ببینید چه گزینه ای به غیر از بازی داره از پردازنده استفاده می کنه .

ویرایش شده توسط Mohammad Ali X
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش میتونه از درایور هم باشه ، آخرین درایور دلیل بر بهترین نیست ، با درایوری که قبلا باهاش مشکلی نداشتی همونو بریز

من ویچر 3 مدیوم متوسط 45 فریم میگرفتم بعد چند ماه اومدم دوباره بازی کنم 30 الی 35 فریم گرفتم مطمئن شدم از درایوره (کثیف کاری انویدیا)! قبلا هم تو بازی دیگه اینجوری شده بودم گفتم شاید ایراد از جای دیگست اما با ویچر 3 مطمئن شدم

لینک به دیدگاه

داداش میتونه از درایور هم باشه ، آخرین درایور دلیل بر بهترین نیست ، با درایوری که قبلا باهاش مشکلی نداشتی همونو بریز

من ویچر 3 مدیوم متوسط 45 فریم میگرفتم بعد چند ماه اومدم دوباره بازی کنم 30 الی 35 فریم گرفتم مطمئن شدم از درایوره (کثیف کاری انویدیا)! قبلا هم تو بازی دیگه اینجوری شده بودم گفتم شاید ایراد از جای دیگست اما با ویچر 3 مطمئن شدم

قطعا میتونه از درایور باشه ، اگه قبلیو گذاشتین ok نشد .... قبل تعویض ویندوز و پیگیری مشکل ویروس

میدونم مسخره است ولی با یه نرم افزار(بهتر با ویندوز نباشه) مثل Tune up درایو  ویندوز و نصب بازی و یه دیفراگ و بعد با خود ویندوز اسکن دیسک کنید ، 

یه وقتایی به شدت راندمان بازی و پایین میاره مشکلات ساده ای که با اون 2تا کار حل میشه 

بازی و ویندوز تو hdd نصب دیگه درست ؟ 

لینک به دیدگاه

مشکل ایشون مموری گرافیگه بعد از چند ثانیه کامل پر میشه، از طرفی گرافیک از رم سیستم میخواد استفاده کنه که اونم کم میاره و بعدش کرش!

بهترین راه همون قرض کردن رم و تست کردن هستش

لینک به دیدگاه

مشکل ایشون مموری گرافیگه بعد از چند ثانیه کامل پر میشه، از طرفی گرافیک از رم سیستم میخواد استفاده کنه که اونم کم میاره و بعدش کرش!

قضیه 100 درصد شدن پردازنده چی ؟

مورد طبیعی به نظر نمیرسه

لینک به دیدگاه

مورد طبیعی به نظر نمیرسه

ویندوز رو عوض کردم(از 10 به 7) درایور 16.3 و درایور های مین رد گیگابایت رو بهمراه ویچر 3 نصب کردم. بازی ویچر فول ستنیگ و 900P فریمم 58 الی 55 بود، فریم تایم هم مناسبه و در کل بازی تا یه چند دقیقه ک بازی کردم عمکردش مناسب بوده، درصد پر شدن سی پی یو هم 40 الی 48 درصد بوده که فکر میکنم با توجه به اوپن وورد بودن بازیش و مصرف زیادش از سی پی یو عادیه!
لینک به دیدگاه

ویندوز رو عوض کردم(از 10 به 7) درایور 16.3 و درایور های مین رد گیگابایت رو بهمراه ویچر 3 نصب کردم. بازی ویچر فول ستنیگ و 900P فریمم 58 الی 55 بود، فریم تایم هم مناسبه و در کل بازی تا یه چند دقیقه ک بازی کردم عمکردش مناسب بوده، درصد پر شدن سی پی یو هم 40 الی 48 درصد بوده که فکر میکنم با توجه به اوپن وورد بودن بازیش و مصرف زیادش از سی پی یو عادیه!

میزان استفاده مناسبه ، حالا تو جی تی ای v هم تست کنید ببینید مشکل حل شده یا نه .

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

با شاتی که گذاشتن مشکل مموری 100%

3200 مگ با کارت 2048 مگی! خب محیط بیاد لود بشه دهن کارت صاف میشه معلومه افت میکنه رو میاره به رم!

بهتره جوری ست کنند که برنامه از 2048 بیشتر پر نکنه

مورد طبیعی به نظر نمیرسه

این بازی براش کاملا طبیعیه با هر پردازنده 4 هسته ای تست کنید لود بین 70 تا 100 تو فضای خیابونی میره مگر i7 با 4 رشته پردازش بیشتر و اورکلاک خوب رو الترا بتونه کاملا جوابگو باشه

لینک به دیدگاه

این بازی براش کاملا طبیعیه با هر پردازنده 4 هسته ای تست کنید لود بین 70 تا 100 تو فضای خیابونی میره مگر i7 با 4 رشته پردازش بیشتر و اورکلاک خوب رو الترا بتونه کاملا جوابگو باشه

اما استارتر که می گن بین 40 تا 48 لود میشه. :-?

لینک به دیدگاه

اما استارتر که می گن بین 40 تا 48 لود میشه. :-?

ایشون منظورشون بازی جی تی ای هستش که 70 درصد به بالا لود میشه.. ولی بنده اونجا منظورم با بازی ویچر بود! که گفتم تست گرفتم

با شاتی که گذاشتن مشکل مموری 100%

3200 مگ با کارت 2048 مگی! خب محیط بیاد لود بشه دهن کارت صاف میشه معلومه افت میکنه رو میاره به رم!

بهتره جوری ست کنند که برنامه از 2048 بیشتر پر نکنه

دوست عزیز در مورد لود شدن گرافیک و سی پی یو درست میگید البته دیگه تا 100 درصد پر نمیشه و خیلی فشار بهش وارد بشه 68 تا 70 و در ضمن بنده با ویندوز جدید تست گرفتم و دیگه هیچ کدوم از مشکلات هایی که با ویندوز 10 اعم از لگ، سکته ی فریم بسیار وحشتناک رو ندارم(فعلاالبته)دلیلش هم نمیدونم چیه ولی احتمالا ویندوزه دچار ویروسی چیزی شده بوده.
لینک به دیدگاه

الان شما مشکل 100 شدن پردازنده رو مگه با ویچر 3 نداشتین؟

الان چطوری مشکل حل شد و بین 40 تا 48 لود میشه؟

لینک به دیدگاه

الان شما مشکل 100 شدن پردازنده رو مگه با ویچر 3 نداشتین؟

الان چطوری مشکل حل شد و بین 40 تا 48 لود میشه؟

خیر عزیز..اون تست با بازی جی تی ای بوده و حقیقت نمیدونم مشکل از چی بوده اما بعد از ویندوز عوض کردن گفتم بازی ویچر تا 50 درصد لود میشه سی پی یو(کلا با ویندوز قبلی تست نکردم ویچرو) و توی بازی جی تی ای وی 70 درصد، راستی اینم یادم رفت بگم که درایور 16.3 که نصب بود رو دیگه نصب نکردم و 15.12 ای که از قبل نسخه ی مخصوص وین 7 رو که داشتم نصب گرفتم. احتمالا ویروس و یا باگی چیزی بوده و حداقل کاشکی دیگه برام بعد از یک مدت پیش نمیاد. ویرایش شده توسط Radeon.AMD
لینک به دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید .

بنده یکی دو روز میشه که بازی Dark souls III رو روی دوتا سیستم متفاوت نصب کردم .

مشخصات اولی

i5 760

hd 6950 2gig

ram 8 1600

مشخصات دومی

fx 8350

hd 7950

ram 8 1866 (?)

هر دو در رزولیشن 1080

اما مشکل :

در هر دو سیستم گرافیک روی 99 درصد قفل هست . اما فریم کاملا یکسان و روی 40 هست .

تنظیمات گرافیکی هم هیچ تاثیری روی فریم نداره . اما کیفت بازی تا حدودی تغییر میکنه .

میدونم که برای 60 فریم گرفتن نیاز به سیستم بهتری هست اما مشکل سر اینه که هر دو سیستم به یک اندازه فریم میگیرن و تغییر تنظیمات با این که روی کیفیت تاثیر میزاره روی فریم تاثر نداره .

در واقع فریم با نهایت تنظیمات روی 6950 حدود 40 فریم میده ( بازی به شدت دچار افت قریم میشه و گاها به زیر 10 میاد ) روی 7950 با حداقل تنظیمات هم حدود 40 فریم میده ( و لگ میزنه )

در هر دو سیستم ویندوز 10 نصبه نسخه 64 بیتی . هر دو هم با آپدیت 600 مگابایتی آپ شده اند .

بازی ها با آپدیت 30 مگی موجود آپدیت شدن . در یکی نود 32 ورژن 9 با اخرین آپدیت نصبه ( سیستم اول )در دیگری آنتی ویروس نصب نیست ( سیستم دوم )

برای سیستم اول درایور کاتالیست ( آخرین نسخه ) و برای سیستم دوم درایور کریسمون ( آخرین نسخه ) نصبه .

تمام نرم اقزار های ضروری نصبه و در بازی های دیگه مشکلی ندارم . سیستم در حالت بی کاری از 0 تا 1 درصد قدرت cpu استفاده میکنه و هیچ برنامه ای از هارد و رم و گرافیک و cpu کار زیادی نمیکشه . ویندوز رو تازه نصب کردم و احتمال ویروسی بودن زیر 1 درصده .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

سلام، آپدیتهای بازی رو نصب کردید؟

یک آپدیت 30 مگی نصب کردم .

باز هم آپدیت داره ؟؟؟

میشه لینک بدید ؟

ممنون

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام دوستان . من حدودا 2ماهه کارت گرافیک gtx 960 strix 2gb خریدم . اولش خیلی بین 2گیگ و 4گیگ مردد بودم ولی با دیدن بنچمارک ها و بعضی سایت ها تصمیم گرفتم نسخه 2گیگ بخرم . من الان توی هیچ بازی مشکل ندارم ولی توی call of duty black ops 3 پس از حدودا 30 دقیقه بازی ، فریم به طرز فجیعی از 58 میرسه به 3-5 فریم !!!!!!و بازی گیر میکنه . به نظر شما مشکل از 2گیگ بودن گرافیکه یا اینکه مشکل گلوگاه دارم ؟ در ضمن حدود 90 درصد رم اشغال میشه و cpu هم 99 درصده . رزولوشن من 1366*768 

مشخصات سیستم :

core i5 4460

KINGSTON HYPERX SAVAGE 8GB 1600 CL 9

ASUS B85 PLUS USB 3.1

GTX 960 STRIX 2GB 

DEEP COOL 580W

ASUS DVD RW

2TB WD + 320 SAMSUNG

DEEP COOL ICE WIND PRO

DEEP COOL TESSERACT WH WHITE

و اینکه به نظرتون گرافیکم در آینده جوابگو هست یا نه ؟ممنون از لطف همه عزیزان 

لینک به دیدگاه

اپدبتای بازی رو هم نصب کردین

منم با 970 همین مشکل افت فریم داشتم ولی با اپدیتایی که براش اومد حل شد

لینک به دیدگاه

بازی مشکل استفاده از Vram داره

حتما بازی رو آبدیت کنید.

لینک به دیدگاه

بابا قربون همتون برم . چقدر سریع !! :x  :x  :x

بازی رو آبدیت نکردم . میشه بگید چه ورژنی ؟ بازم ممنون

و اینکه به نظرتون اشتباه کردم نسخه 2 گیگ خریدم ؟

ویرایش شده توسط asus strix
لینک به دیدگاه

بابا قربون همتون برم . چقدر سریع !! :x :x :x

بازی رو آبدیت نکردم . میشه بگید چه ورژنی ؟ بازم ممنون

و اینکه به نظرتون اشتباه کردم نسخه 2 گیگ خریدم ؟

این بازی مورد داره نسخه های کرکش

دنبال کرهای ram و vram فیکس بگردید

درضمن این بازی برا 960 هیچه مشکل فقط نرم افزاری هست

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...