رفتن به مطلب

مشکل لبتاپ Lenovo G510 با آپدیت بایوس

Behzad Merlin
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی دوستان

لبتاپ لنوو با مشخصات زیر دارم
LENOVO G510 

i3 - 4 - 500 -1 r5 m 230 

مشکل اینه که بایوس رو آپدیت کردم.همچی هم کاملا دقیق و درست انجام شد/منتها بعد از آپدیت بایوس مشکل دما پیدا کردم
قبلا توی حالت عادی و بدون استفاده حدود 28 درجه بود - اما الان 40 درجه شده (تا وقتیکه برنامه سنگینی باز نمیکردم،فن هوشمند روشن نمیشد اما الان از لحظه اول روشنه )

ضمنا اینو هم بگم که توی سایت خود لنوو یادمه که بلافاصله بعد ازین بایوس - بخاطر مشکلاتی که پیش اومده بود سریعا یه بایوس آپدیت جدید دادن / منم اونو هم به امید بهتر شدن وضعیت انجام دادم اما مشکلم رفع نشد

نکته بگم که لبتاپ رو فرستادم گارانتی سازگار - اما گفتن طبیعیه و مشکلی نیس !!!!!! 
گفتم هزینه DWON G  بایوس رو میدم/ لطفا عوضش کنین / اما گفتن ما بایوس رسمی و نهایی رو میریزیم و بایوس هایی که توی سایت سازنده باشه واسمون ملاکه و با ورژن قبلیش کار نمیکنیم

یعنی علنا میشه همین بایوسی که خودمم دارمش و مشکلمو رفع نکرد

ضمنا این مشکل ( روی 7 - 8.1 - 10 ) تفاوتی نداره

حالا موندم چه کنم

یکی پیشنهاد داد یه نمونه لبتاپ دقیقا با مشخصات خودم پیدا کنم که بایوسش آپدیت نشده باشه و مربوط به همون سری اول با بایوس ورژن پایین باشه- ازش بک آپ بگیریم و داونگرید کنیم

والا حسابی گیج شدم - دوستان راهنمایی میخام

ورژن نهایی که دادن اینه : 

version : viwgq309

BIOS Update for Windows 8.1 (32-bit, 64-bit), Windows 8 (32-bit, 64-bit) - Lenovo G410, G510

post-11334-0-37917200-1469437301_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Behzad Merlin
لینک به دیدگاه

اولا هیچ وقت برا مشکلات جزئی لپ تاپ رو جایی نده حتی گارانتی چون بدترش می کنند پشیمون میشی

ثانیا حرارت به کلی مورد بستگی داره. اول شما تو حالت بیکار ببین سرعت cpu و gpu چنده؟ معمولا باید 800mhz باشه

بعدش ببین چند درصد ازشون در حال استفاده هست. اگه الان فن از اولش روشنه که باید خنک تر باشه

کلا هیچ مصرف غیر عادی  توی CPU  و رم نیس

CPU  نهایت 3 درصد تا 5 درصد

رم هم که حدود 1.4 که واس سیستم عامل 64 بیتی نرماله

ضمنا هیچ ویروسی نداره و در مبحث امنیتی اظلاعات کافی دارم که بدونم از ویروس و ...... نگرفته باشه

حتی هارد رو کاملا فرمت هم زدم و ویندوز نصبیدم

والا نمیدونم چیکار کنم... حسابی روی اعصابه

توی فروم های خارجی همش دارم گشت میزنم

لینک به دیدگاه

برای دیدن دمای قطعات از برنامه SPEEDFAN  استفاده میکنم
برای دیدن سرعت CPU  از برنامه CPUZ 

دمای CPU در حالت بیکار = 40

سرعت CPU : 799.5

یچی یادم رف بگم :
من همیشه برنامه SPPED fan  استفاده میکنم
واس همینم دمای قطعاتو همیشه مونیتور میکنم

یادمه بعد از آپدیت بایوس و ریستارت شدن،تست کردم بالا رفته بود

منم فک کردم موقتیه اما بیخ ریش منو چسبیده تا الان

صدای فن قبلا اصلا درنمیومد تا برنامه بازمیکردم :wacko: / الان یه گوگل کروم باز میکنم،دما میشه 48درجه
وای به حال بازی کردن !!!!!!!! *dry#  *dry#  *dry#  *dry#

این لنوو یه آپدیت بایوس ایراد دار بیرون داد/ اما کلی به مشکل خورد و هرکی هم آپدیتش کرده بود توی فروم هاش دیدم که نوشتن به مشکل خوردن/ به فاصله 14 روز آپدیت جدید داد :eek:  :eek:  :eek:  :eek:

ویرایش شده توسط Behzad Merlin
لینک به دیدگاه

برای دیدن دمای قطعات از برنامه SPEEDFAN  استفاده میکنم

برای دیدن سرعت CPU  از برنامه CPUZ 

دمای CPU در حالت بیکار = 40

سرعت CPU : 799.5

یچی یادم رف بگم :

من همیشه برنامه SPPED fan  استفاده میکنم

واس همینم دمای قطعاتو همیشه مونیتور میکنم

یادمه بعد از آپدیت بایوس و ریستارت شدن،تست کردم بالا رفته بود

منم فک کردم موقتیه اما بیخ ریش منو چسبیده تا الان

صدای فن قبلا اصلا درنمیومد تا برنامه بازمیکردم :wacko: / الان یه گوگل کروم باز میکنم،دما میشه 48درجه

وای به حال بازی کردن !!!!!!!! *dry#  *dry#  *dry#  *dry#

این لنوو یه آپدیت بایوس ایراد دار بیرون داد/ اما کلی به مشکل خورد و هرکی هم آپدیتش کرده بود توی فروم هاش دیدم که نوشتن به مشکل خوردن/ به فاصله 14 روز آپدیت جدید داد :eek:  :eek:  :eek:  :eek:

دماهایی که گفتید برای یه نوتبوک کاملا منطقی و درسته برای همه نوتبوک ها اینجوریه

دما 28 درجه خیلی مشکوکه :-?

لینک به دیدگاه

دماهایی که گفتید برای یه نوتبوک کاملا منطقی و درسته برای همه نوتبوک ها اینجوریه

دما 28 درجه خیلی مشکوکه :-?

کجاش دما عادی و منطقیه ؟!!!!! :( 

لبتاپ همون اول که روشن میشه،هاردم از  حدود 30 درجه شروع میکنه/ اما CPU  از 40 درجه 

یه نمونه کار عادی بهت بگم :::: با  Browser  یه Google.com  باز مکینم میشه 53 درجه !!!!! :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  این کجاش  طبیعیه ؟!!!!

به نظرت اگه یه فیلم 1080 بخام ببینم چند درجه میشه  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ 68 درجه حداقل دماییکه میبینم :eek:

لبتاپ من سری Silent FAN  داره اما عملا بعد از آپدیت بایوس صدای فن از لحظه روشن شدن لبتاپ هس :(  :(  :( 

لینک به دیدگاه

لبتاپ همون اول که روشن میشه،هاردم از  حدود 30 درجه شروع میکنه/ اما CPU  از 40 درجه 

یه نمونه کار عادی بهت بگم :::: با  Browser  یه Google.com  باز مکینم میشه 53 درجه !!!!! :eek:  :eek:  :eek:  :eek:  این کجاش  طبیعیه ؟!!!!

به نظرت اگه یه فیلم 1080 بخام ببینم چند درجه میشه  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ 68 درجه حداقل دماییکه میبینم :eek:

لبتاپ من سری Silent FAN  داره اما عملا بعد از آپدیت بایوس صدای فن از لحظه روشن شدن لبتاپ هس :(  :(  :( 

بنظرم اون 28 درجه درست نبوده! یعنی بایوس قبلی مشکل داشته نه جدیده...

با لپتاپ خودم همین حالا تست کردم (پردازنده i5-4200U هست با گرافیک R7 M260 )\

حداقل دما 42 درجه بود(تازه تو این دما فن هم کار نمیکرد هنوز)

*شایدم کار میکرد، ولی من صداش رو نشنیدم :D

تازه cpu دسکتاپ من تو حالت بیکاری فقط 7~8 وات مصرفشه، دماش زیر 40 نمیاد! :)

لینک به دیدگاه

خیلی تو این مورد وسواس به خرج ندید که وای الان 70 درجه شده :D حتما بایس ورژن قبلی که داشتید مشکل داشته

بازم میگم دما تا 80 درجه تو لود و تا 40-45 تو بیکاری برای نوتبوک دما خوب و معمولیه

jclkgungkwxzocz9msp6.png

همین حالا دما نوتبوک من تو 20 درصد لود :cool:

لینک به دیدگاه

و اینکه TJUNCTION برای پردازنده لپتاپ شما، 100 درجه هست! ^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...