رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم تا 4 تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

راستش یه لپ تاپ تقریبا قدیمی دارم برا سال 90 ، که خیلی کار کرده برام خداییش ، قصد دارم یه سیستم جمع کنم ، و میخوام تمام مصرف و بودجه اینارو بهتون بگم ، و شما یه کانفیگ بهم آفر بدید ، ببینید ، من اهل گیم و اینجور چیزا نیستم ! یعنی اونطوری نمیخوام خیلی خفن باشه سیستمم چون واقعا اونطوری ازش کار نمیکشم ، مورد استفاده من میدونید چیه ، من شاید سالی 1 بار سیستمم رو خاموش نکنم ! یعنی دوس دارم یه کیسی باشه که گرد و خاک اینا روش تاثیر نداره صداش هم کم باشه ، چون واقعا اهل این نیستم دم به دیقیه سیستمو خاموش کنم.. این از این ، منتها با توجه به این که بازی نمیکنم زیاد ، و بعضی اوقات فقط شاید کاره کانورت ویدئو بکنم ، نمیخوام حالا چونکه بازی نمیکنم سیستم خیلی ضعیف باشه! بالاخره میخوام یه سیستم خوب جمع کنم ، بیشتر ولی دوست دارم رم و پردازنده محور باشه تقریبا،  بودجه ای که دارم تا 4 تومن هستش نهایت .. چیزایی که خودم مد نظرمه ، مثلا دوست دارم یه رم 16 گیگ داشته باشم ، پردازنده از نسل 6 اینتل باشه ، این 6700 رو من تجربه اش رو داشتم جای دیگه واقعا خوبه ! هارد Ssd هم میخوام ،  حالا این مادر بورد و کارت گرافیک ومدل ssd  اینارو نمیدونم والا ... ولی میدونی.. یه سیستم یونیک میخوام که سر حال باشه نه اینکه صرفا بخوام فقط سیستمم رو به روز کنم ، ممنون میشم راهنمایی کنید . چاکریم.

لینک به دیدگاه

راستش یه لپ تاپ تقریبا قدیمی دارم برا سال 90 ، که خیلی کار کرده برام خداییش ، قصد دارم یه سیستم جمع کنم ، و میخوام تمام مصرف و بودجه اینارو بهتون بگم ، و شما یه کانفیگ بهم آفر بدید ، ببینید ، من اهل گیم و اینجور چیزا نیستم ! یعنی اونطوری نمیخوام خیلی خفن باشه سیستمم چون واقعا اونطوری ازش کار نمیکشم ، مورد استفاده من میدونید چیه ، من شاید سالی 1 بار سیستمم رو خاموش نکنم ! یعنی دوس دارم یه کیسی باشه که گرد و خاک اینا روش تاثیر نداره صداش هم کم باشه ، چون واقعا اهل این نیستم دم به دیقیه سیستمو خاموش کنم.. این از این ، منتها با توجه به این که بازی نمیکنم زیاد ، و بعضی اوقات فقط شاید کاره کانورت ویدئو بکنم ، نمیخوام حالا چونکه بازی نمیکنم سیستم خیلی ضعیف باشه! بالاخره میخوام یه سیستم خوب جمع کنم ، بیشتر ولی دوست دارم رم و پردازنده محور باشه تقریبا،  بودجه ای که دارم تا 4 تومن هستش نهایت .. چیزایی که خودم مد نظرمه ، مثلا دوست دارم یه رم 16 گیگ داشته باشم ، پردازنده از نسل 6 اینتل باشه ، این 6700 رو من تجربه اش رو داشتم جای دیگه واقعا خوبه ! هارد Ssd هم میخوام ،  حالا این مادر بورد و کارت گرافیک ومدل ssd  اینارو نمیدونم والا ... ولی میدونی.. یه سیستم یونیک میخوام که سر حال باشه نه اینکه صرفا بخوام فقط سیستمم رو به روز کنم ، ممنون میشم راهنمایی کنید . چاکریم.

Core i7 6700

GTX 1060

Asus H170 Pro gaming

Cooler master hyper 212 evo

gskill ripjaws v 16gb 8gb*2 2400mhz ddr4

samsung 850 EVO 250gb

seagate barracuda 7200 1tb

asus 24x sata

case green x3 viper

لینک به دیدگاه

راستی مانیتور هم ندارم ، چی خوبه

ASUS VX238H

BenQ RL2455HM

این دوتا واسه گیم خوبه و اگه

اولویت، دیدن فیلم یا طراحی و کارهای گرافیکی باشد مدلی با کیفیت رنگ طبیعی‌تر مثل Samsung S24D595 Plus با پنل PLS و زمان پاسخگویی ۵ میلی ثانیه انتخاب مناسب‌تری است.

لینک به دیدگاه

ASUS VX239H AH-IPS LED Monitor

ASUS H110-Plus LGA1151 H110 Mainboard

Intel® Core™ i7-6700 Skylake Processor

WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD

Crucial Ballistix Sport LT 16GB 8GBx2 2400Mhz CL16 DDR4

Samsung 850 EVO 120GB SATA3

Cooler Master B700 Ver.2 80Plus Power Supply

DeepCool DUKASE

DeepCool IceBlade 200M CPU Cooler

گرافیک هم

Inno3D iChill GTX 960 X2 Air Boss Ultra 4GB GDDR5

مجموع قیمت 4.250

اگرچه پیشنهاد میشه گرافیک رو بصورت دست دوم تهیه کنید چرا که خرید گرافیک های سری 900 بصورت اک معقولانه نیست هم اکنون که با این وجود با بودجتون هماهنگ میشه یا این که میتونید مانیتور رو این مدل تهیه کنید تا با بودجه هماهنگ کنید

ASUS VX228H 22inch LED Monitor

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...