رفتن به مطلب

قیمت گذاری فروش یک مادربورد مشکل دار ، پاور احتمالا مشکل دار و کارت گرافیک6970

Recommended Posts

سلام دوستان!

یک راست برم سر اصل مطلب!

طی اتفاقاتی به خاطر اورکلاک و مشکل احتمالی پاور مادربورد کامپیوترم مشکل پیدا کرد ، از سوکت سی پی یو تصویر نمیداد ، از گرافیک میداد ، بعدش به خاطر اینکه موقع لود سیستم یهویی ریست میشد یا تصویر میرفت احتمال دادم مشکل پاور باشه.

از اون موقع چون کنکوری بودم از سیستم استفاده خاصی نکردم ، سیستم فقط برای کارای معمولی مثل شارژ اینترنت و این چیزا روشن میشده ،البته کلا نه زیاد بازی میکنم نه کار خاصی میکردم به جز فتوشاپ و تری دی مکس.

بعد یه بار برای ساخت یه پاورپوینت مدت زیادی سیستم روشن بود ( برای گشت در اینترنت به مدت چند ساعت!) و ریست میشد وسط کار که صدای کامپیوترم رفت!

دیگه این آخریا تصویرم نمیده ولی روشن میشه ، مشکل از مادربورده! خلاصه این مادربورد با این مشکلش به فروش میرسه!

P8Z77-V LX

قیمت پیشنهادی! تجهیزات مادربورد کامل با همه چیز...

یک عدد پاور Memonex MOD EX Game 700W هم هست ، فکر میکنم مشکل از پاور بوده که این اتفاقات افتاده! به هرحال این پاور کاملا ماژولار ، و به نظر با کیفیت هست! قدرت بالایی هم داره!

قیمت اینم پیشنهاد ....

یک عدد کارت کارت گرافیک 6970 msi هم که واقعا بهترین کارت این سری میشه هم دارم ، خیلی کارت با ابهتی هست ، با وسایلش و کارتن ، سالم و عالی! کارت خیلی بزرگیه و قولی برای خودش محسوب میشه! دلیل فروشم اینکه میخوام این سیستم رو جایی بزارم که برای بازی کردن نیست دیگه نیازی به این کارت نیست! تعویض اگر باشه با کارت های همین سری ولی ارزون و کم قدرت تر تعویض میشه ، قیمت هم پیشنهادی!

عکس محصولات پیوست میشه:

post-9773-0-12923600-1469452984_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام مادربورد گرافیک انبردشم تصویر نمیده ؟

لینک به دیدگاه

سلام گرافیکتون رو با کارت xfx 6790 تعویض دارید

لینک به دیدگاه

سلام مادربورد گرافیک انبردشم تصویر نمیده ؟

نه اولین چیزی که از کار افتاد اون بود!

سلام گرافیکتون رو با کارت xfx 6790 تعویض دارید

قیمتی که سر میدید؟ شرایط سلامت و کارکرد؟

لینک به دیدگاه

قیمتاشون برام برفس

کارت گرافیک 380 تومن مد نظرمه ، بقیش توافقی ، شما قیمت بدین سرش کنار بیاییم!

لینک به دیدگاه

بیا بالا آقا

قیمت پیشنهادی

قطعات داخل جعبه بیرون کیس منتظر صاحب خوشبختشون هستن! تعویض هم داریم ^_^

لینک به دیدگاه

سلام

پیشنهاد میکنم در قیمت کارت گرافیک تجدید نظر کنید با توجه به اینکه کارت قدیمی هستش و gtx 750ti با پرفورمنس بهتر و قیمت حدود 350 (دست دو) به فروش میرسد :)

لینک به دیدگاه

گرافیک چند اقا

قیمت کارت گرافیک قابل بحث هست ، من نظرم رو 370-380 هست شما هم پیشنهادتون رو بفرمایین!

سلام

پیشنهاد میکنم در قیمت کارت گرافیک تجدید نظر کنید با توجه به اینکه کارت قدیمی هستش و gtx 750ti با پرفورمنس بهتر و قیمت حدود 350 (دست دو) به فروش میرسد :)

حقیقتش قیمت قابل بحث هست، بله کارت قدیمی ترهست ولی از 750 ضعیف تر نیست! و اینکه این کارت msi twin frozer هست به همین خاطر یه کم قیمتش بالاتر باشه فکر میکنم منطقیه ولی پیشنهاد بدین بحث کنیم!

لینک به دیدگاه

قیمت گرافیک رو تعدیل کنی خریدارم.فن پردازنده هم فروشی باشه خریدارم

لینک به دیدگاه

قیمت گرافیک رو تعدیل کنی خریدارم.فن پردازنده هم فروشی باشه خریدارم

گرافیک چه قیمتی مد نظر شما هست؟

کولر سی پی یو رو هنوز برنامه ای برای فروشش نگرفتم همین الان بقل دستم هست :laughing:  چیز دوست داشتنی ای هست =))  حالا اونم شما قیمت بدین بهم ولی فکر نمیکنم که بخوام بفروشم...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...