رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم تا 4 تومان بدون گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من میخوام سیستم بدون گرافیک بخرم اما شدیدا درگیر این موضوع شدم ! هر روز یه کانفیگ جدید به ذهنم میرسه

کانفیگ فعلی شده این :

mb : asus z170 a

cpu : 6700k

cooler : h110i

ram : trident z 2800mhz 16gb

graphic : بعدا 1070 اضافه میشه

hdd : wd 1tb

ssd : بعدا تهیه میشه

case : deep cool dukase

power : cooler master vs 650 gold

monitor : ASUS VX229H Monitor

این یک کانفیگ .

کافیگ دوم : 

mb : asus z170 alpha

cooler : h115i

hdd : 1tb wd

ssd : samsung evo 850 120 gb

odd : asus 24 x

case : deepcool dukase

power : cooler master vs 650w gold

کافیگ سوم :

mb :asus z170 a

cooler : h110i

ram : 16gb trident z 2800mhz

hdd : 1tb wd

ssd : samsung evo 850 120 gb

odd : asus 24 x

case : corsair 780t white

power : cooler master vs 650w gold

شدیدا درگیر این کافیگ هستم همونطور که مشاهده میکنید یک کافیگ دارای مانتیور هست و ولی یه سری قطعات دیگه رو نداره

یه کافیگ دارای بالاترین قطعات هست

و یک کافیگ هم کیس با خنک کنندگی عالی داره !

و اینکه ایا پردازنده 6700k فعلا بدون کارت گرافیک میتونه کارای نقشه کشی رو انجام بده ؟ من خودم کافیگ اول مد نظرم هستش چون مانیتور هم داره . هرچقد خودم اینجا یه مانیتور معمولی و یک تلویزیون اضافه دارم اما به نظر خودم اگه مانیتور جدید بگیرم خیلی بهتر میشه . در کل من واقعا سردر گم شدم ممنون میشم بهم سیستم پیشنهاد بدید . یا اینکه بگید کدوم یکی مقرون به صرفه تر هستش .

البته شاید خنک کننده انتخابی زیاده روی باشه ولی از نظر خودم نسبت به بقیه برتری کامل داره ونویز خیلی کمی هم داره

لینک به دیدگاه

شما مورد استفاده تون چی هست؟؟ تا عزیزان بتونند مناسب تر راهنماییتون کنند

در خصوص مانیتور هم ذکر کنید نیازی به مانیتور جدید دارید یا خیر...

لینک به دیدگاه

ببخشید اینقدر مطلب زیاد شد که یادم رفت . برای بازی و نقشه کشی میخوام . بیشتر کارم با نرم افزار اتوکد هست و سایر نرم افزار های مهندسی . الان که فکرامو کردم میبینم بله نیاز به مانیتور هست هرچند خودم دارم اما نیازه .

دیگه پیشنهاد با بزرگان

لینک به دیدگاه

در صورتی که نمی خواهید رم هارو اورکلاک کنید نیازی به تهیه سری trident z نیست در خصوص H110 هم این خنک کننده مناسب اورکلاک های سنگین هست و نیازی به تهیه و هزینه زیاد نیست

Cooler Master B700 Ver.2 80Plus Power Supply

http://emalls.ir/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA_Intel-Core-i7-6700K-Processor~id~222075

ASUS Z170-K LGA1151 Z170 Mainboard

WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD

Gskill Ripjaws V 16GB 4GBx4 2800Mhz CL15 DDR4

Samsung 850 EVO 250GB SATA3

DeepCool DUKASE

ASUS VX229H 22inch AH-IPS Monitor

Green GLACIER 240 GLC240-A AiO Liquid Cooler

یا

Cooler Master Seidon 120V Plus Liquid CPU cooler

مجموع 3.900

البته گویا بعدا می خواهید 1070 تهیه کنید...

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

MB: GIGABYTE Z170X Gaming 3 = 618.000

CPU: Intel I7 6700K = 1.190.000

Cooler: Cooler Master Hyper 212 Evo = 180.000

RAM: G.Skill Ripjaws V 2x8GB 2400MHz CL15 = 300.000

SSD : Plextor M7V 128GB = 290.000

HDD : Western Digital Caviar Blue 2TB = 240.000

PSU : Cooler Master VS650 Gold = 366.000

Case: Green X1 Basic Gaming = 158.000

ODD : ASUS 24X DRW-24D = 65.000

SUM = 3.407.000

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز
این تاپیک رو برای فروش پاور گرین گذاشتم زیر قیمت بازار
اگ خواستید گرین ببندید در خدمتم
http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=61713&hl=
یه پیشنهاد هم دارم برای رندر از چیپ x استفاده کنید x79 یا x99
این مادربردا مبتدی بر سوکت 2011 هستن ک بالاترین سی پی یو های جهان از لحاظ عملکرد رو این چیپ هستن و قابلیت های بهتری نسبت ب سری z دارند
سری z بیشتر برای گیم هستش تا رندر و اینا

ویرایش شده توسط alone32
لینک به دیدگاه

سلام مجدد بابت پیشنهاداتون ممنونم . من 600 تومن از 4 میلیون رو کنار گذاشتم برای مانیتور ( چون الان که فکرامو کردم دیدم واقعا لازمه ) . من خودم دوست دارم x99 مخصوصا سری جدید ببندم اما خب با 3400 که نمیشه . در مورد اورکلاک هم فعلا نمیتونم نظر بدم اما حتما بعدا یه فکری به حالش خواهم کرد . من نقشه کشی فعلا میخوام با یه اتوکد کار کنم فک نکنم سیستم انچنان خاصی هم بخواد چون قراره باهاش نقشه زمین های کشاورزی رو بکشم . و این سیستم فعلی که زیاد قوی نیست هم جواب نمیده . اما چون دیدم 3400 دارم و سیستم بدون گرافیک میخوام بخرم گفتم حداقل یه قطعاتی انتخاب کنم که هم از لحاظ ظاهری عالی باشن و هم از نظر پرفورمنس . خنک کننده هم ترجیح میدم ابی باشه تا بادی .

جقدر تقاوت بین i7 و i5 در عملکردشون هست ؟ خودم حقیقتا خیلی روی ظاهر حساسم دوست دارم اسمبل یک دست و زیبایی داشته باشم . نظر خودم روی کیس genom هست و مادربورد z170 . ولی خب مثل اینکه از بودجه میزنه بالا و باید از یه چیزی کم کنم مثلا اگه پردازنده رو i5 کنم خیلی از قدرتش کم میشه ؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

این تاپیک رو برای فروش پاور گرین گذاشتم زیر قیمت بازار

اگ خواستید گرین ببندید در خدمتم

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=61713&hl=

یه پیشنهاد هم دارم برای رندر از چیپ x استفاده کنید x79 یا x99

این مادربردا مبتدی بر سوکت 2011 هستن ک بالاترین سی پی یو های جهان از لحاظ عملکرد رو این چیپ هستن و قابلیت های بهتری نسبت ب سری z دارند

سری z بیشتر برای گیم هستش تا رندر و اینا

سوکت های 2011 به میزان بودجه بالاتری نیاز دارند

سلام مجدد بابت پیشنهاداتون ممنونم . من 600 تومن از 4 میلیون رو کنار گذاشتم برای مانیتور ( چون الان که فکرامو کردم دیدم واقعا لازمه ) . من خودم دوست دارم x99 مخصوصا سری جدید ببندم اما خب با 3400 که نمیشه . در مورد اورکلاک هم فعلا نمیتونم نظر بدم اما حتما بعدا یه فکری به حالش خواهم کرد . من نقشه کشی فعلا میخوام با یه اتوکد کار کنم فک نکنم سیستم انچنان خاصی هم بخواد چون قراره باهاش نقشه زمین های کشاورزی رو بکشم . و این سیستم فعلی که زیاد قوی نیست هم جواب نمیده . اما چون دیدم 3400 دارم و سیستم بدون گرافیک میخوام بخرم گفتم حداقل یه قطعاتی انتخاب کنم که هم از لحاظ ظاهری عالی باشن و هم از نظر پرفورمنس . خنک کننده هم ترجیح میدم ابی باشه تا بادی .

جقدر تقاوت بین i7 و i5 در عملکردشون هست ؟ خودم حقیقتا خیلی روی ظاهر حساسم دوست دارم اسمبل یک دست و زیبایی داشته باشم . نظر خودم روی کیس genom هست و مادربورد z170 . ولی خب مثل اینکه از بودجه میزنه بالا و باید از یه چیزی کم کنم مثلا اگه پردازنده رو i5 کنم خیلی از قدرتش کم میشه ؟

در خصوص مانیتور هم در موارد پیشنهاد شده در لیست مانیتور هم گنجانده شده بهمراه چیپست سری Z170

در خصوص کیس و زیبایی یک امر شخصی هست به نظر بنده بدلیل که صلیقه اشخاص متفاوت هست اما با توجه به قیمت سری دوکاس و امکاناتی که ارائه میده ارزش خرید بسیار بالایی داره

در خصوص تفاوت سری Core i7 و Core i6 بستگی به داره منظورتون در چه موردی هست

در خصوص میزان پردازش و سرعت کار سری Core i7 مناسب تر هست اگرچه اگر در بازی و گیم مد نظر هست خیر تفاوتی ندارند

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-6700K-vs-Intel-Core-i5-6600K

لینک به دیدگاه

سلام اینم سیستم پیشنهادی من

ssd داره که حتما خریدش پیشنهاد میشه

6700k لیون موجود نداشت من 6700 زدم که لیست قیمت کامل بشه با انتخاب 6700k تقریبا 100 تومن به مبلغ مجموع اضافه میشه

مانیتوری که من گفتم 24 اینچه که بیشتر به کار شما میاد چون نقشه کشی میکنی کیفیتش هم با مدل ایسوسی که خودتون گفتین یکیه

کولر پردازنده واسه اورکلاک هم کافیه شما که کمبود بودجه دارین نیازی به خرید کولر های گرون قیمت کورسیر ندارین

post-21659-0-73643300-1469707863_thumb.png

ویرایش شده توسط maximal10
لینک به دیدگاه

من یک ایده دارم که بگیرد دنبال یک باندل e2670 که حدود 1500 هستش و برای کار های رندر بسیار عالی عمل میکنه میتونید خودتون مقابسه بنچمارک هاش رو با پردازنده های بالا رده مقایسه میشه تو اینترنت ببینید

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

لینک به دیدگاه

دوستان لطفا رم غیر از trident z و حافظه 256 گیگ پیشنهاد ندید فعلا نیازی نداره حتی 120 گیگ هم زیاده . من درایو سی کامپیوترم 50 گیگه اضاف هم میاره تازه . کافیگ دیگه ایی که مد نظرمه به نظر من تا حدودی برتری داره و نکته مهمش هم اینه که قطعات باهم از لحاظ ظاهری مچ هستن 

mb : gigabyte gaming 7

cpu : i7 6700k

cooler : deepcool captain 120

ssd : samsung evo120 gb 850

hdd : wd 1tb blue

power : corsair vs 650 w

case : deep cool dukas

اینا تقریبا 3600 میشن . 400 تومن میمونه واسه مانیتور . یه تلویزیون داریم مال 3 سال پیشه خیلی کم ازش استفاده شده از 40 اینچ فک کنم بزرگته پلاسما هستش و ال ای دی اگه بتونم بفروشمش یه مانیتور خوب میتونم بخرم .

نظرتون راجب این کاتفیگ چیه ؟

لینک به دیدگاه

من یک ایده دارم که بگیرد دنبال یک باندل e2670 که حدود 1500 هستش و برای کار های رندر بسیار عالی عمل میکنه میتونید خودتون مقابسه بنچمارک هاش رو با پردازنده های بالا رده مقایسه میشه تو اینترنت ببینید

میشه یک سیستم با همین پردازنده پیشنهاد بدید  ؟

لینک به دیدگاه

در خصوص پردازنده های Xeon لازم بذکر که بیشتر برای سرور ها مناسب هست در عین حال هم این پردازنده 3 ورژن داره

شما کدوم ورژن رو میگید؟

دوستان لطفا رم غیر از trident z و حافظه 256 گیگ پیشنهاد ندید فعلا نیازی نداره حتی 120 گیگ هم زیاده . من درایو سی کامپیوترم 50 گیگه اضاف هم میاره تازه . کافیگ دیگه ایی که مد نظرمه به نظر من تا حدودی برتری داره و نکته مهمش هم اینه که قطعات باهم از لحاظ ظاهری مچ هستن 

mb : gigabyte gaming 7

cpu : i7 6700k

cooler : deepcool captain 120

ssd : samsung evo120 gb 850

hdd : wd 1tb blue

power : corsair vs 650 w

case : deep cool dukas

اینا تقریبا 3600 میشن . 400 تومن میمونه واسه مانیتور . یه تلویزیون داریم مال 3 سال پیشه خیلی کم ازش استفاده شده از 40 اینچ فک کنم بزرگته پلاسما هستش و ال ای دی اگه بتونم بفروشمش یه مانیتور خوب میتونم بخرم .

نظرتون راجب این کاتفیگ چیه ؟

کانفیگ مناسبی هست با توجه به تهیه مانیتور از روشی که گفتید و با توجه به اصرارتون برای رم سری Z

لینک به دیدگاه

در خصوص پردازنده های Xeon لازم بذکر که بیشتر برای سرور ها مناسب هست در عین حال هم این پردازنده 3 ورژن داره

شما کدوم ورژن رو میگید؟

کانفیگ مناسبی هست با توجه به تهیه مانیتور از روشی که گفتید و با توجه به اصرارتون برای رم سری Z

بله نظر خودمم روی همین کانفیگه به خاطر اینکه مادربوردش پورت کیلر داره که منم خوراکم بازی انلاینه و کارت صدای بسیار قوی داره در عین حال ظاهر بسیار زیبایی هم داره منتها مشکل من با بایوسش هستش که مثل ایسوس نمیشه .

لینک به دیدگاه

بله نظر خودمم روی همین کانفیگه به خاطر اینکه مادربوردش پورت کیلر داره که منم خوراکم بازی انلاینه و کارت صدای بسیار قوی داره در عین حال ظاهر بسیار زیبایی هم داره منتها مشکل من با بایوسش هستش که مثل ایسوس نمیشه .

از برند Asus تو این رنج قیمت هم میشه مواردی پیدا کرد اگرچه سری گیمینگ Asus حتی ارزان تر هم هست!

ASUS SABERTOOTH Z170 S LGA1151 Z170 Mainboard

الان ناموجود هست اما حدود قیمتش اگر ذهن یاری کنه 780 بود

در خصوص سری S لازم بذکر من تجربه کار با سری S رو داشتم البته چیپست Z97 بود اما واقعا مادربرد بینظری هست

ASUS ROG Maximus VIII Hero LGA1151 Z170 Mainboard

لینک به دیدگاه

از برند Asus تو این رنج قیمت هم میشه مواردی پیدا کرد اگرچه سری گیمینگ Asus حتی ارزان تر هم هست!

ASUS SABERTOOTH Z170 S LGA1151 Z170 Mainboard

الان ناموجود هست اما حدود قیمتش اگر ذهن یاری کنه 780 بود

در خصوص سری S لازم بذکر من تجربه کار با سری S رو داشتم البته چیپست Z97 بود اما واقعا مادربرد بینظری هست

ASUS ROG Maximus VIII Hero LGA1151 Z170 Mainboard

مادربورد اولی فرکانس رمی که پشتیبانی میکنه 2400 هست که رم من 2800 هستش .

مادربورد دومی هم انتخاب اولم بود اما یه سری قابلیت هایی گیگابایت داره که این نداره .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ببخشید ولی شما خودتون سیستم بخودتون پیشنهاد میدید و در جواب راهنمایی دوستان باز از سیستم خودتون دفاع میکنید.خب همونایی رو که به دلتون میشینه بگیرید چون ایسوس و گیگا به سلیقه برمیگرده و هرکدوم نقاط ضعف و قوتی دارند که این نقاط به سلیقه و نوع استفاده فردی برمیگرده.مهمترین قطعات پردازنده رم ومینبرد هستند که انتخاب کردید.اینارو بعلاوه ی پاور خوب بگیرید و بقیه قطعات زیاد تفاوتی ندارند و به سلیقه شخصیتون برمیگرده موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام 

با احترام

دوست عزیز شما سیستم رو خودتون پیشنهاد میدین و خودتون هم تایید می کنید و راهنمایی و پیشنهاد دوستان توجهی ندارین. سیستمی هم که انتخاب کرید و چون طبق گفته خودتون معیار ظاهری در انتخاب قطعات تاثیر داشته پس انتخاب خوبیه

اما اگر نظر من رو بخواین بدونین سیستم اخریتون خوبه ولی میتونید مادربردهایی با تم قرمز ارزونتر هم از گیگا بایت تهیه کنید. SSD هم یک قطعه کاریردی هستش و به عنوان یک حافظه سریع به غیر از نصب ویندوز بدردتون میخوره به خاطر همین هم ظرفیت های بالای ssd داره بیشتر میشه ولی میشه با 120 یا 64 و یاد بدون ssd هم کار کرد.

ویرایش شده توسط maximal10
لینک به دیدگاه

دوست عزیز، من کامنتارو خوندم و متوجه نمیشم برای کارهای نقشه کشی و گیم چه اصراری برای داشتن بردهایی مثل asus alpha و giga gaming 7 دارید؟؟!!! اگر اورکلاکر هستید توجیه داره ولی برا استفاده مدنظر شما خرید این بردها توجیه نداره به نظر من. شما حتی میتونید پردازنده i5 برداری یا مثلا h110i برا اورکلاک سنگین بهتره شما کارتون با noctua nh-u12s هم به خوبی راه میافته. اگر جنبه اقتصادی خرید هم براتون مهمه به پیشنهاد دوستان توجه کنید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ببخشید ولی شما خودتون سیستم بخودتون پیشنهاد میدید و در جواب راهنمایی دوستان باز از سیستم خودتون دفاع میکنید.خب همونایی رو که به دلتون میشینه بگیرید چون ایسوس و گیگا به سلیقه برمیگرده و هرکدوم نقاط ضعف و قوتی دارند که این نقاط به سلیقه و نوع استفاده فردی برمیگرده.مهمترین قطعات پردازنده رم ومینبرد هستند که انتخاب کردید.اینارو بعلاوه ی پاور خوب بگیرید و بقیه قطعات زیاد تفاوتی ندارند و به سلیقه شخصیتون برمیگرده موفق باشید

من همون اولم که  مشاوره رو گرفتم سه تا کانفیگ پیشنهاد دادم . من خودم در حدی هستم که بتونم مشاوره بدم . هدفم از تاپیک زدن بیشتر این بود که نظر دیگران رو راجب سیستمی که قراره تهیه بکنم بدونم تا اینکه مشاوره بگیرم . اگه توجه کنید میبینید که پرفورمنس بهتری هم میگیره این سیستم اخری که پیشنهاد دادم نسبت به سیستم دوستان گرامی

دوست عزیز، من کامنتارو خوندم و متوجه نمیشم برای کارهای نقشه کشی و گیم چه اصراری برای داشتن بردهایی مثل asus alpha و giga gaming 7 دارید؟؟!!! اگر اورکلاکر هستید توجیه داره ولی برا استفاده مدنظر شما خرید این بردها توجیه نداره به نظر من. شما حتی میتونید پردازنده i5 برداری یا مثلا h110i برا اورکلاک سنگین بهتره شما کارتون با noctua nh-u12s هم به خوبی راه میافته. اگر جنبه اقتصادی خرید هم براتون مهمه به پیشنهاد دوستان توجه کنید.

حتی اگه اورکلاک هم نکنم ( که اورکلاک میکنم ) داشتن یه مادربورد خوب برای گیم واجبه ! به خاطر داشتن کارت صدای قوی و امکاناتی که برای گیمر ها داره . اولش نمیدونستم ولی اینجا فهمیدم واسه کار های محاسباتی خیلی خیلی تفاوت I5 و i7 احساس میشه . درکل وقتی فعلا قرار نیست کارت گرافیک تهیه بشه پس بهتره پولش رو بزاریم روی قطعات دیگه .

فقط میمونه مورد اخر یعنی مانیتور . توی رنج 800 تومن سامسونگ بگیرم یا ایسوس ؟

سلام 

با احترام

دوست عزیز شما سیستم رو خودتون پیشنهاد میدین و خودتون هم تایید می کنید و راهنمایی و پیشنهاد دوستان توجهی ندارین. سیستمی هم که انتخاب کرید و چون طبق گفته خودتون معیار ظاهری در انتخاب قطعات تاثیر داشته پس انتخاب خوبیه

اما اگر نظر من رو بخواین بدونین سیستم اخریتون خوبه ولی میتونید مادربردهایی با تم قرمز ارزونتر هم از گیگا بایت تهیه کنید. SSD هم یک قطعه کاریردی هستش و به عنوان یک حافظه سریع به غیر از نصب ویندوز بدردتون میخوره به خاطر همین هم ظرفیت های بالای ssd داره بیشتر میشه ولی میشه با 120 یا 64 و یاد بدون ssd هم کار کرد.

سلام دوست عزیز .

من خودم تنها مادربوردی که توی سری z170 دوست دارم یکی gaming 7 هست و یکی formula . الفا هم دوست دارم اما نمیدونم چرا ظاهرش به دلم نمیشینه هرچند امکانات بسیار زیادی داره و من از بایوسش خیلی خوشم میاد اما ظاهر گیمینگ 7 بیشتر به دلم نشسته . انشالله از امروز دیگه روی تک تک قطعات سرچ میکنم توی یوتیوب ببینم کدوم یکی برتری داره .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

به نظر من مادربرد h170 یا h110 یا b150 بگیر

و پردازنده هم سری k نگیر 

در عوض رم هات رو 16 گیگ بنداز با باس حدود 2400

و روی گرافیکت هزینه کن

کیسی هم که انتخاب کردید (دیپ کول دوکتس) بسیار مناسبه

به نظرم اگر پاورتون 750 باشه اینده نگری بیشتری داره

ضمن اینکه نیازی نیست برای واتر کولر زیاد هزینه کنید و یه 120 کافیه

اس اس دی هم حتما تهیه کنید در مرحله اول

موفق باشید @};-  @};-

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

به نظر من مادربرد h170 یا h110 یا b150 بگیر

و پردازنده هم سری k نگیر 

در عوض رم هات رو 16 گیگ بنداز با باس حدود 2400

و روی گرافیکت هزینه کن

کیسی هم که انتخاب کردید (دیپ کول دوکتس) بسیار مناسبه

به نظرم اگر پاورتون 750 باشه اینده نگری بیشتری داره

ضمن اینکه نیازی نیست برای واتر کولر زیاد هزینه کنید و یه 120 کافیه

اس اس دی هم حتما تهیه کنید در مرحله اول

موفق باشید @};-  @};-

من نمیدونم منظورتون با کدوم سیستم هست ولی اخرین سیستم رمش 16 گیگه !

واتر کولر هم 120 هست

مادربورد هم به خاطر اورکلاک میخوام z بردارم

لینک به دیدگاه

شما کدوم ورژن رو میگید؟

من لو ترین ورژنشو میگم که تو کار های 2 بعدی و سعرت دست کمی از 5960 ایکس نداره و قیمتش خیلی مناسبه

لینک به دیدگاه

من لو ترین ورژنشو میگم که تو کار های 2 بعدی و سعرت دست کمی از 5960 ایکس نداره و قیمتش خیلی مناسبه

ویرایش:

اگه کار نقشه کشی حرفه ای و رندرینگ سنگین انجام میدید زئون تهیه کنید.

در غیر اینصورت پردازنده ۶۷۰۰ نه تنها کافیه زیاد هم هست و برای بازی هم که ایده آله

ویرایش شده توسط kavehhh
لینک به دیدگاه

فرصت نشد که کل تاپیک رو بخونم اما من حدودا 5 ماه میشه که گرافیکم سوخته و از گرافیک آنبورد 6700K تو اتوکد، رویت و مکس و همینطور فتوشاپ دارم استفاده میکنم و مشکلی نداشتم

اما دارم پول جمع میکنم 1070 بگیرم چونکه برای بکسری برنامه ها و همینطوری هم بازی بازمش دارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...