رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم تا 4 تومان بدون گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان اگه میدونید زئون مناسبه خب زئون پیشنهاد بدید دیگه . فقط توی بازی مشکلی پیش نمیاد با پردازنده زئون ؟

لینک به دیدگاه

دوستان اگه میدونید زئون مناسبه خب زئون پیشنهاد بدید دیگه . فقط توی بازی مشکلی پیش نمیاد با پردازنده زئون ؟

اگه فرکانس کاریش خوب باشه مشکلی پیش نمیاد

مگر اینکه زیر ۳ باشه فرکانسش

پی نوشت:

اگه کار نقشه کشی حرفه ای و رندرینگ سنگین انجام میدید زئون تهیه کنید.

در غیر اینصورت پردازنده ۶۷۰۰ نه تنها کافیه زیاد هم هست و برای بازی هم که ایده آله

ویرایش شده توسط kavehhh
لینک به دیدگاه

اگه فرکانس کاریش خوب باشه مشکلی پیش نمیاد

مگر اینکه زیر ۳ باشه فرکانسش

پی نوشت:

اگه کار نقشه کشی حرفه ای و رندرینگ سنگین انجام میدید زئون تهیه کنید.

در غیر اینصورت پردازنده ۶۷۰۰ نه تنها کافیه زیاد هم هست و برای بازی هم که ایده آله

نقشه کشی فعلا در حد اراضی کشاورزی هستش . بعدا رو نمیدونم . من رشتمم عمرانه دیگه خودتون تهش رو بخونید ببینید واقعا نیازه یا نه .

لینک به دیدگاه

دوستان یرای چی دارین xeon پیشنهاد میدین؟ :-?  :-?  این جور سیستم ها با بودجه ایشون متناسب نیست و مدل پیشنهادی واسه سال 2012 هستش. پردازنده های سرور مزایایی داران که اصلا به کار ایشون نمیاد. ایشون که نمیخاد رندر کنه . بازدهی در برنامه هایی که ایشون کار می کنن شدیدا به فرکانس پردازنده وابسته هستش و اصلا قابلیت استفاده همزمان از تمام هسته ها و ترد ها رو ندارن در کنار همه اینها کمبود قطعات سیستم های سروری و 1001 دلیله دیگه میشه گفت که xeon به درد ایشون نمیخوره

ویرایش شده توسط maximal10
لینک به دیدگاه

محاسبات شما در حدی نیست که به زئون نیاز داشته باشید و همون 6700 هم کافیه،حتی سری k هم لازم ندارید

لینک به دیدگاه

نقشه کشی فعلا در حد اراضی کشاورزی هستش . بعدا رو نمیدونم . من رشتمم عمرانه دیگه خودتون تهش رو بخونید ببینید واقعا نیازه یا نه .

نیاز نیست

پردازنده های زئون برای کسایی هست که کارشون رندرینگ و ... باشه و ماهی چندین پروژه کاری و سنگین تحویل بدن

شما ۶۷۰۰ تهیه کنید. این پردازنده برای کارهایی که در نظر دارید کاملا کفایت می کنه

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان . سری کا رو به خاطر اورکلاک میخوام .

نگفتید که تا 800 تومن مانیتور سامسونگ بهتره یا ایسوس

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان . سری کا رو به خاطر اورکلاک میخوام .

نگفتید که تا 800 تومن مانیتور سامسونگ بهتره یا ایسوس

در اون رنج قیمت این مانیتور پیشنهاد میشهASUS VX239H AH-IPS LED Monitor

لینک به دیدگاه

حتی اگه اورکلاک هم نکنم ( که اورکلاک میکنم ) داشتن یه مادربورد خوب برای گیم واجبه ! به خاطر داشتن کارت صدای قوی و امکاناتی که برای گیمر ها داره . اولش نمیدونستم ولی اینجا فهمیدم واسه کار های محاسباتی خیلی خیلی تفاوت I5 و i7 احساس میشه . درکل وقتی فعلا قرار نیست کارت گرافیک تهیه بشه پس بهتره پولش رو بزاریم روی قطعات دیگه .

فقط میمونه مورد اخر یعنی مانیتور . توی رنج 800 تومن سامسونگ بگیرم یا ایسوس ؟

دوست عزیز من خودم کار محاسباتی انجام میدم SAP2000 و ANSYS. پردازنده ام i5 هستش و حتی بیشتر از نیازم هست حالا نقشه کشی که جای خود داره. ولی اگر برا رندر گرفتن میخواید که باید پلتفرم رو عوض کنید  :)

لینک به دیدگاه

سوکت های 2011 به میزان بودجه بالاتری نیاز دارند

بله

ولی میشه با این بودجه هم میشه تقریبا

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من خودم کار محاسباتی انجام میدم SAP2000 و ANSYS. پردازنده ام i5 هستش و حتی بیشتر از نیازم هست حالا نقشه کشی که جای خود داره. ولی اگر برا رندر گرفتن میخواید که باید پلتفرم رو عوض کنید  :)

یعنی حتی یه رندر هم نمیشه با این سوکت گرفت ؟

بله

ولی میشه با این بودجه هم میشه تقریبا

پردازنده و مادربورد خودشون 2800 میشن دیگه بقیه رو نمیدونم قراره چجور انتخاب کنید

در اون رنج قیمت این مانیتور پیشنهاد میشهASUS VX239H AH-IPS LED Monitor

مشخصاتش که با این یکیه . فقط برای 1 اینچ بزرگتر بودن باید اینقدر اختلاف قیمت داشته باشن ؟ http://lioncomputer.ir/product/3405/%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1+%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3+23+%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%86+VX239H/

لینک به دیدگاه

دوستان من یه عادت خیلی گندی دارم تا روزی که بخوام بخرمش هزارتا کانفیگ به ذهنم میرسه .

اینطور که دوستان گفتن واسه کار من اون قطعات زیاده رویه تصمیم گرفتم کانفیگ رو تغییر بدم توش .

نظری راجب این کانفیگ دارید ؟

fhefxs280x01t8yvhwbc_thumb.png

فقط مانتیور رو ایسوس جایگزینش کنید . مجموع شد 4400 ( 400 تومن رو خودم واسه لوازم جانبی کنار گذاشتم  )  نظری راجبش دارید ؟ تقریبا میخوام یه سیستم کامل باشه . میمونه یه گرافیک که گفتم بعدا تا منصفانه شدن قیمت 1070 از انبورد استفاده میکنم

نظری راجب این کانفیگ دارید ؟ هدفون 7.1 تو اون رنج انتخاب کنم یا همین ایسوس ؟

لینک به دیدگاه

مشخصاتش که با این یکیه . فقط برای 1 اینچ بزرگتر بودن باید اینقدر اختلاف قیمت داشته باشن ؟ http://lioncomputer.ir/product/3405/%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1+%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3+23+%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%86+VX239H/

والا بنده قیمت گذاری نکردم دوست عزیز :D

دوست عزیز رندر گیری رو شما حتی میتونید با سوکت 775 هم انجام بدید

چیزی که سوکت های 2011 رو خواص میکنه و مناسب کار رندرینگ میکنه امکاناتی هست که در اختیار میگذاره

همچون ساپورت پردازنده های سری extreme و یا ساپورت رم بصورت فورچنل و ...

دوستان من یه عادت خیلی گندی دارم تا روزی که بخوام بخرمش هزارتا کانفیگ به ذهنم میرسه .

اینطور که دوستان گفتن واسه کار من اون قطعات زیاده رویه تصمیم گرفتم کانفیگ رو تغییر بدم توش .

فقط مانتیور رو ایسوس جایگزینش کنید . مجموع شد 4400 ( 400 تومن رو خودم واسه لوازم جانبی کنار گذاشتم  )  نظری راجبش دارید ؟ تقریبا میخوام یه سیستم کامل باشه . میمونه یه گرافیک که گفتم بعدا تا منصفانه شدن قیمت 1070 از انبورد استفاده میکنم

بدلیل این که شما خودتون یک سری از مدل هارو مدنظر دارید و انتخاب کردید در نتیجه دست در انتخاب کانفیگ های متنوع و مختلف کمی بسته هست و تفاوت تنها در جزئیات هست ونه میزان پرفرمنس ارائه شده در نتیجه میشه گفت این کانفیگ هم مناسب هست

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

ssd رو از سری 850  با همین حجم بگیرید که فقط 30 تومن گرونتره. پاور رو هم اگه من بودم uk 650 برمیداشتم . واتر کولر هم اگه 240 بخرید میتونید بیشتر اور کنید و این که خنک تره ولی اختیاریه . احتیاجی به هدست 350 تومانی نیست یه asus cerberus کارتون رو راه مینداز ه ولی اگه 7.1 کاناله میخواید هدست خوبیه. بقیه قطعات هم کاملا خوب هستند.

لینک به دیدگاه

والا بنده قیمت گذاری نکردم دوست عزیز :D

دوست عزیز رندر گیری رو شما حتی میتونید با سوکت 775 هم انجام بدید

چیزی که سوکت های 2011 رو خواص میکنه و مناسب کار رندرینگ میکنه امکاناتی هست که در اختیار میگذاره

همچون ساپورت پردازنده های سری extreme و یا ساپورت رم بصورت فورچنل و ...

بدلیل این که شما خودتون یک سری از مدل هارو مدنظر دارید و انتخاب کردید در نتیجه دست در انتخاب کانفیگ های متنوع و مختلف کمی بسته هست و تفاوت تنها در جزئیات هست ونه میزان پرفرمنس ارائه شده در نتیجه میشه گفت این کانفیگ هم مناسب هست

خب اخه اختلاف قیمتش به خاطر یک اینچ خیلی زیاده .

فعلا من رندر نمیکنم فقط نقشه کشی انجام میدم انشالله با درامد همین نقشه کشی یه سیستم x99 تهیه خواهم کردم

در مورد مدل ها هم همیشه اون پاور و رم و خنک کننده باید ثابت باشن چون کاراییشون رو دیدم و تحقیق کردم خیلی خوب بودن

میمونه این کانفیگ اگه سایر دوستان هم تاییدش کنن دیگه خرید نهایی میزنم . منتها میمونه واسه هدست چون من میخوام هر از گاهی هم بازی هایی مثل کال اف و کانتر گلوبال انلاین بزنم نیاز به یه هدست خوب دارم که بتونم صدا پا رو تشخیص بدم واسه همین انتخاب هدست خوب خیلی مهمه . از یه طرف دو مدل 7.1 کاناله داریم یکی از برند لاجیتک و یکی کرسیر از یه طرف هم تا دوتا 2 کاناله داریم یکیش ریزر tiamat 2.1 یکی هم همین ایسوس . خلاصه سردرگمم

ssd رو از سری 850  با همین حجم بگیرید که فقط 30 تومن گرونتره. پاور رو هم اگه من بودم uk 650 برمیداشتم . واتر کولر هم اگه 240 بخرید میتونید بیشتر اور کنید و این که خنک تره ولی اختیاریه . احتیاجی به هدست 350 تومانی نیست یه asus cerberus کارتون رو راه مینداز ه ولی اگه 7.1 کاناله میخواید هدست خوبیه. بقیه قطعات هم کاملا خوب هستند.

اوکی 850 جایگزین میکنم . واسه پاور دلیلی دارید ؟ واتر کولر هم 240 اگه شد جایگزین میکنم . واسه کار من یه همچین هدست هایی واقعا نیازه . درضمن این هدست 7.1 کاناله نیست . 7.1 کاناله این هدست قیمتی معادل 700 تومن داره

لینک به دیدگاه

چرا نشه؟ با LGA 775 هم میشه رندر گرفت مساله اینه که شما تا کجا میخوای بری؟

کانفیگ آخر خودتون رو بیشتر میپسندم. Evo 750 هم فرق چندانی با Evo 850 نداره ولی خوب بازهم بهتره 850 باشه. مانیتور هم Vx229H-ips به جای سامسونگ پیشنهاد میدم. تو فروم هستن دوستانی که دارن میفروشن. اگر هم علاقه خاصی به واترکولر ندارید ایرکولر Noctua NH-u12S رو پیشنهاد میدم.

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=61984

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=61243

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=61882

ویرایش شده توسط Solo
لینک به دیدگاه

هدفون تا 350 تومن چی پیشنهاد میدید. که هم بشه اهنگ گوش کرد باهاش و هم بازی هایی مثل کانتر و کال اف

لینک به دیدگاه

و اینکه یک سوال دیگه تفاوت اون مدلی که دوستمون پیشنهاد داد. با این چیه ؟ http://lioncomputer.ir/product/3284/مانیتور+ایسوس+23+اینچ+MX239H/

راسته که کیفیت صفحه نمایششون یکیه ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...